- 24 Eylül 2020
- 105
- 144
- 18
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.181
Ağzına sağlıkBen 2 kere tüp bebek yaptirdim. Ikisinde de ne miğde bulantısı nede baş ağrısı yapmadı. Tadını çıkar
Onu bilmiyorum canim benim dondurulmus olacagi icin farkli olabilirTaze olucak benim
Neden kalınlık uygun olmaz diye düşündün? Olur inşaallahYaa benim o kadar tuhaf ilerliyor ki şu transfer süreci bu ay transfer yapılmayacağını düşünmeye başladım. Estrofem kullanmaya başladım kontrole falan çağırmadılar. Kendi kafama göre adetin 15.günü gittim, 20.gün transfer olacak denmişti. Rahim kalınlığı 1 cm 21'inde yapalım dediler. Ilacı kullanmaya devam ediyorum ama 21'ine kadar rahim kalınlığı uygun olmayacak sanırım.
O nasıl oluyor ya kontrole çağırmadan rahmi nasıl hazırlıyorlar. Ben olsam kapılarını aşındırırdım.çünkü bazen doktorlar yada hemşireler hasta söylemeyince rahat davranıyorlar. Daha önce böyle doktorlarla karşılaştım kavga çıkardım sonrada gitmedimYaa benim o kadar tuhaf ilerliyor ki şu transfer süreci bu ay transfer yapılmayacağını düşünmeye başladım. Estrofem kullanmaya başladım kontrole falan çağırmadılar. Kendi kafama göre adetin 15.günü gittim, 20.gün transfer olacak denmişti. Rahim kalınlığı 1 cm 21'inde yapalım dediler. Ilacı kullanmaya devam ediyorum ama 21'ine kadar rahim kalınlığı uygun olmayacak sanırım.
Aynen bende canim inslalah ilaclar bi yanimizi onariyor bi yanimizdan götürüyor inslalah sonucunda hayirli guzel haberlere ulaşırızLekelenme yi sayarsak benimde 3.gün olur canım. İlacın her türlüsü kötü ama bu süreçte kullandığımız ilacın haddi hesabı yokilaçtan kan vermekten tiksiniyorum
Amiiiinnn hayırlısıyla inşaallahAğzına sağlıkAllah sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bakalim canim o gune bi cikalim inslalah ☺Rapor al canım dikkat et kendine
İnşallah canım. Tek duamız dileğimiz bu. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınAynen bende canim inslalah ilaclar bi yanimizi onariyor bi yanimizdan götürüyor inslalah sonucunda hayirli guzel haberlere ulaşırız
K
Kan sulandırıcı dr vermese bile al bence. Benim ilkinde vermemişti. 2.'de iğne şeklinde vermedi yine ama tavsiye ederim istersen kullan dedi. Bebeğin beslenmesini kolaylaştırır dedi. Iğne almasan da coraspin al. Progesteronu mecbur verir canım. Bu suni bir gebelik olduğu için yapay hormon kullanmak zorundayız.
Çok alemsin yaaBen hiç kullanmadım canım estrofem, normalde aşılama olacaktım ilk kontrolde çok yumurta oluşunca tüpe döndük biz, adetin 8.günündeydim 9.8di rahim kalınlığım o yüzden doktor gerek görmedi sanırım
Kuzum benim de bugün hiçbir şey yoksabah uyandım içim bomboş bianda umudumu kaybettim sanki ama bilmiyorum
Aaa sondayla mu boşaltıyolarmışDoktor bana sordu boşalttırayım mı idrarınızı diye ben tutarım dedim sanıyorum ki normal yapın dicekler
Adetin 25.günü transfer olmuş olacam. Normalde döngüm zaten 24 gün. Akışına bıraksam transfer günü adet olmuş olmam gerekiyor yani.Neden kalınlık uygun olmaz diye düşündün? Olur inşaallah
Muhtemelen ben de buna bi daha gitmicem. Hele bi transfer yapsın da kazasız belasız.O nasıl oluyor ya kontrole çağırmadan rahmi nasıl hazırlıyorlar. Ben olsam kapılarını aşındırırdım.çünkü bazen doktorlar yada hemşireler hasta söylemeyince rahat davranıyorlar. Daha önce böyle doktorlarla karşılaştım kavga çıkardım sonrada gitmedim
Igneler ,acılar, morluklar, endişe, mutluluk,sevincyaa bu bünyeler nelere alıştı
Bana transfer günü önermişti. Ama burdaki arkadaşları okuyorum, transfer için adetliyken gittikleri ilk kontrolde vermiş dr.'ları coraspin. Sen hangi aşamadasın bilmiyorum. Ama opudan önce sakın başlama canım. Belki seninki de verir transfer için gittiğinde.Kan sulandiriciyi ne zaman kullanmaya baslamam gerekiyor? Cok tesekkur ederim
Hiç bozma moralini aklındaki soru işaretlerine rağmen inşallah güzel haberler alacaksınMuhtemelen ben de buna bi daha gitmicem. Hele bi transfer yapsın da kazasız belasız.
Inan hiçbir bilgim yok. Sen nereye gidiyorsun Allah aşkına. Bu kadar baştan savma iş görmedim benAdetin 25.günü transfer olmuş olacam. Normalde döngüm zaten 24 gün. Akışına bıraksam transfer günü adet olmuş olmam gerekiyor yani.
Estrofemin adet baskılama gibi bir etkisi var mi ki acaba
inşlh bi arıza çıkmadan bebişe kavuşursunAynen canim inslalah guzelce sonuclanir da calismak da sorun yok sadece covit korkutuyo biraz otobusle gelip gidiyorum falan ondan
10mm iyi bir deger canım neyını begenmedın? Hatta 9 ile 11 mm arası en iyi olanmış. Bende fazla kalınlaşcak diye korkuyorumYaa benim o kadar tuhaf ilerliyor ki şu transfer süreci bu ay transfer yapılmayacağını düşünmeye başladım. Estrofem kullanmaya başladım kontrole falan çağırmadılar. Kendi kafama göre adetin 15.günü gittim, 20.gün transfer olacak denmişti. Rahim kalınlığı 1 cm 21'inde yapalım dediler. Ilacı kullanmaya devam ediyorum ama 21'ine kadar rahim kalınlığı uygun olmayacak sanırım.
Lucrin vuruldun mu? Benımde oyle adetın 26. Gunune denk gelecek nerdeyse ama bana lucrın vurdurdular kontrol altına aldılar hormonları.Adetin 25.günü transfer olmuş olacam. Normalde döngüm zaten 24 gün. Akışına bıraksam transfer günü adet olmuş olmam gerekiyor yani.
Estrofemin adet baskılama gibi bir etkisi var mi ki acaba
Doğru insan bilmek istiyor. İstanbul da mısın doktorun kim? İlk denemelerde galiba çok ilaç yüklemiyorlar.Benim ilk. Aslinda doktoruma guveniyorum
Ama yine ilk heyecani ve stresi olunca cogunluk kullandiysa doktora soriyim bana neden vermedi yada vericek mi biliyim istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?