Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Neden kalınlık uygun olmaz diye düşündün? Olur inşaallah

O nasıl oluyor ya kontrole çağırmadan rahmi nasıl hazırlıyorlar. Ben olsam kapılarını aşındırırdım.çünkü bazen doktorlar yada hemşireler hasta söylemeyince rahat davranıyorlar. Daha önce böyle doktorlarla karşılaştım kavga çıkardım sonrada gitmedim

Lekelenme yi sayarsak benimde 3.gün olur canım. İlacın her türlüsü kötü ama bu süreçte kullandığımız ilacın haddi hesabı yok ilaçtan kan vermekten tiksiniyorum
Aynen bende canim inslalah ilaclar bi yanimizi onariyor bi yanimizdan götürüyor inslalah sonucunda hayirli guzel haberlere ulaşırız

Aynen bende canim inslalah ilaclar bi yanimizi onariyor bi yanimizdan götürüyor inslalah sonucunda hayirli guzel haberlere ulaşırız
İnşallah canım. Tek duamız dileğimiz bu. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kan sulandiriciyi ne zaman kullanmaya baslamam gerekiyor? Cok tesekkur ederim

Çok alemsin yaa

Muhtemelen ben de buna bi daha gitmicem. Hele bi transfer yapsın da kazasız belasız.

Kan sulandiriciyi ne zaman kullanmaya baslamam gerekiyor? Cok tesekkur ederim
Bana transfer günü önermişti. Ama burdaki arkadaşları okuyorum, transfer için adetliyken gittikleri ilk kontrolde vermiş dr.'ları coraspin. Sen hangi aşamadasın bilmiyorum. Ama opudan önce sakın başlama canım. Belki seninki de verir transfer için gittiğinde.

Adetin 25.günü transfer olmuş olacam. Normalde döngüm zaten 24 gün. Akışına bıraksam transfer günü adet olmuş olmam gerekiyor yani.
Estrofemin adet baskılama gibi bir etkisi var mi ki acaba
Inan hiçbir bilgim yok. Sen nereye gidiyorsun Allah aşkına. Bu kadar baştan savma iş görmedim ben

10mm iyi bir deger canım neyını begenmedın? Hatta 9 ile 11 mm arası en iyi olanmış. Bende fazla kalınlaşcak diye korkuyorum

Adetin 25.günü transfer olmuş olacam. Normalde döngüm zaten 24 gün. Akışına bıraksam transfer günü adet olmuş olmam gerekiyor yani.
Estrofemin adet baskılama gibi bir etkisi var mi ki acaba
Lucrin vuruldun mu? Benımde oyle adetın 26. Gunune denk gelecek nerdeyse ama bana lucrın vurdurdular kontrol altına aldılar hormonları.

Benim ilk. Aslinda doktoruma guveniyorum
Ama yine ilk heyecani ve stresi olunca cogunluk kullandiysa doktora soriyim bana neden vermedi yada vericek mi biliyim istiyorum
Doğru insan bilmek istiyor. İstanbul da mısın doktorun kim? İlk denemelerde galiba çok ilaç yüklemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…