- 9 Ekim 2020
- 5.738
- 7.679
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.161
yaa bu bünyeler nelere alıştıAlışıyor bünye canimöyle diye diye doguracagiz vaĺla
Transferden sonrada kullanmaya devam etmiştim ben hatta doktor gebelik olursa ilk 3 ay kullanacaksın demişti bana.
Ben hiç kullanmadım canım estrofem, normalde aşılama olacaktım ilk kontrolde çok yumurta oluşunca tüpe döndük biz, adetin 8.günündeydim 9.8di rahim kalınlığım o yüzden doktor gerek görmedi sanırımAynen bende devam ediyorum. Sadece antibiyotik olan iptal onu kullanmayacaksın. Yanlış birşey var sanki.eczhnm
Kuzum benim de bugün hiçbir şey yokHiç belirtin var mıydı canım benim de 6.günüm ilk 4 gün ağrılarım oldu adet ağrılarım oldu dün aşırı göğüs acısı oldu bugün o da hafifledi olmadı benim yine sanırım moralim cok bozuk bir an önce test yaptırıp görmek istiyorum
Aaa sondayla mu boşaltıyolarmışÇok iyi geçti tuvalete aşırı sıkışmıştım sonda ile aldılar oda beni çok rahatlattı sizlerin söylediklerinizi aklıma getirip kendimi sakin tutmaya çalıştım ama bence transfer olacaklar sonda istemiyoruz demesinler acıyor ama bi anlık acı
Olsun canim buna tepki vermemis olabilir cunkun 10 kisiden 3 4 unde gorulen belirti bas agrisi gunde kac kez aliyorusnAy teşekkür ederim içim rahatladı biraz olsun. Aslında ilaçlara hemen tepki verir vücudum ondan şaşırdım sanki
İlk 4gun böyle ağırlarım gece uyutmuyordu dedim bu sefer oldu sanırımBen hiç kullanmadım canım estrofem, normalde aşılama olacaktım ilk kontrolde çok yumurta oluşunca tüpe döndük biz, adetin 8.günündeydim 9.8di rahim kalınlığım o yüzden doktor gerek görmedi sanırım
Kuzum benim de bugün hiçbir şey yoksabah uyandım içim bomboş bianda umudumu kaybettim sanki ama bilmiyorum
Aaa sondayla mu boşaltıyolarmışDoktor bana sordu boşalttırayım mı idrarınızı diye ben tutarım dedim sanıyorum ki normal yapın dicekler
Aynen canim inslalah guzelce sonuclanir da calismak da sorun yok sadece covit korkutuyo biraz otobusle gelip gidiyorum falan ondanilk 1hafta dikkat etsen yeter zaten sonuçta herkes ganileyken çalışıyor geziyorriskli bir durum olmadıkça çalısmak daha gzl
Bugün adetin ilk günü canım. tlfla görüştüm 2 tane tok karnına almamı söylediler yarında kontrole gideceğim nasipse. Sanırım rahim durumuna göre ilaç dozunu ayarlayacak. Başka ilaç veriyorlar mı estrofeme birlikte kullanılan kuzum?Olsun canim buna tepki vermemis olabilir cunkun 10 kisiden 3 4 unde gorulen belirti bas agrisi gunde kac kez aliyorusn
Himm bende adetin 3.gunu basladim canim gunde 3 estrofem 1 corasprin kullaniyorumBugün adetin ilk günü canım. tlfla görüştüm 2 tane tok karnına almamı söylediler yarında kontrole gideceğim nasipse. Sanırım rahim durumuna göre ilaç dozunu ayarlayacak. Başka ilaç veriyorlar mı estrofeme birlikte kullanılan kuzum?
Profestron transfere 4 5 gun kala kullaniliyor birde taze mi olacak dondurulmusmu degisiyor tedavi ilaclar çünküProgestrn tup bebek surecinde ne zaman veriliyor opudan sonra mi? Cok soru soruylrum galiba k bakmyin ama bizim sebepsiz oldugu icin doktorum ilaclarida hep dusuk doz veriyor vs bazi seyleri sorun yok diye dusunup vermemezlik yapar mi diye korkuyorum. Mesela kan sulandirici transferden sonra veriliyorms ama bana vermediler diye yazanlarda goruyorum. Bu surecte neler kullaniliyor biliyim doktora da ona gore sorayim istiyorum
İlaç dozu da kişiden kişiye değişiyordur rahme göre galiba benim rahmi görmeden 2 verdi önceHimm bende adetin 3.gunu basladim canim gunde 3 estrofem 1 corasprin kullaniyorum
Kisiden kisiye gore oda degisiyor canim bazilarin ilk gun lekelenme oluyo 2.gun tam kanama oluyo 3.gun baslaniyor yani kisiye ozel ama birsey olmaz 1.gunden baslatmasida bana da kan tahliline gore baslatti gunde 3 kezİlaç dozu da kişiden kişiye değişiyordur rahme göre galiba benim rahmi görmeden 2 verdi önce
Corasprin bana da verecek kuzum söylemişti doktorum belki yarın verir bilmiyorum. Estrofem bana neden ilk günden kullandırttı acaba? Hatta benim regl düzensiz o yüzden regl olamadım. Sonra iki gün leke oldu hemşire leke başlayınca arasaydınız falan dedi şaşırdım. Normalde yoğunlaşma adetin birinci günü olmuyor mu?
Bana da yapmıştı ilk başladığım zaman sonra alıştım mı ne oldu geçti kendiliğinden. Ama felaket bir baş ağrısıydı. Ağrıyla uyuyup ağrıyla uyanıyordum hiçbir şey geçirmiyordu.Merhaba bugün estrofeme başladım kızlar yarında kontrolüm var neler olacak merak ediyorum. İçimde de nedense bir endişe var.
Estrofem baş ağrısı yapıyor diyenler olmuş ama ne zaman başlıyor ki bu etkisi ben iki tane aldım bugün hiç baş ağrım olmadı merak ettim bende mi bir sıkıntı var diye
Profestron transfere 4 5 gun kala kullaniliyor birde taze mi olacak dondurulmusmu degisiyor tedavi ilaclar çünkü
Kan sulandırıcı dr vermese bile al bence. Benim ilkinde vermemişti. 2.'de iğne şeklinde vermedi yine ama tavsiye ederim istersen kullan dedi. Bebeğin beslenmesini kolaylaştırır dedi. Iğne almasan da coraspin al. Progesteronu mecbur verir canım. Bu suni bir gebelik olduğu için yapay hormon kullanmak zorundayız.Progestrn tup bebek surecinde ne zaman veriliyor opudan sonra mi? Cok soru soruylrum galiba k bakmyin ama bizim sebepsiz oldugu icin doktorum ilaclarida hep dusuk doz veriyor vs bazi seyleri sorun yok diye dusunup vermemezlik yapar mi diye korkuyorum. Mesela kan sulandirici transferden sonra veriliyorms ama bana vermediler diye yazanlarda goruyorum. Bu surecte neler kullaniliyor biliyim doktora da ona gore sorayim istiyorum
Ben 2 kere tüp bebek yaptirdim. Ikisinde de ne miğde bulantısı nede baş ağrısı yapmadı. Tadını çıkarMsjını okuyunca sevindim inanki canımbelki ilk gün olduğu için böyledir çokta sevinmeyeyim kursağımda kalmasın
Yaa benim o kadar tuhaf ilerliyor ki şu transfer süreci bu ay transfer yapılmayacağını düşünmeye başladım. Estrofem kullanmaya başladım kontrole falan çağırmadılar. Kendi kafama göre adetin 15.günü gittim, 20.gün transfer olacak denmişti. Rahim kalınlığı 1 cm 21'inde yapalım dediler. Ilacı kullanmaya devam ediyorum ama 21'ine kadar rahim kalınlığı uygun olmayacak sanırım.Bugün adetin ilk günü canım. tlfla görüştüm 2 tane tok karnına almamı söylediler yarında kontrole gideceğim nasipse. Sanırım rahim durumuna göre ilaç dozunu ayarlayacak. Başka ilaç veriyorlar mı estrofeme birlikte kullanılan kuzum?
Lekelenme yi sayarsak benimde 3.gün olur canım. İlacın her türlüsü kötü ama bu süreçte kullandığımız ilacın haddi hesabı yokKisiden kisiye gore oda degisiyor canim bazilarin ilk gun lekelenme oluyo 2.gun tam kanama oluyo 3.gun baslaniyor yani kisiye ozel ama birsey olmaz 1.gunden baslatmasida bana da kan tahliline gore baslatti gunde 3 kez
Rapor al canım dikkat et kendineAynen aslinda vakit guzel geciyo ama tramsferden sonra ne yaparim bilmiyorum biz cocuklarla surekli oyun oynuykruz hoplamali ziplamali vs dikkat edicem artik yada 1 hafta falan rapor alirim
İnşallah canım hepimiz için olsun bu dileğimiz. Bu süreç o kadar zor ki bir şekilde kendimizi rahatlatıyoruz işteSupersin. Inşallah hep böyle gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?