- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.101
Anladım canım, sık kontrole gitmen gerek o zaman. Merkezle konuş. umarım sonucunda bebişine kavuşursundaha iğneleri kullanmaya başlayacagım ben nasipse :)
Ben varımSelam kızlar,
9 kasımda transfer olan varmı aranızda
Ben 5. Gunumde ilaçlara başladım. 3. Gunumde gittim doktoruma ama 2 gun sonra başla dedı ilaçlaraM
Merak etmeyin kızlar benim de 4. gğn başlandı tedavime. Sadece birinci gün başlanmaz dedi doktorum. 2,3 ve 4 olabilir
İnşallahCanım tebrik ederim hamilesin teste göre. Sağlıkla geçirirsin bu süreci inşaallah
Ben varimBen varım
Listeye beni de ekler misiniztransferiniz 16 kasımda mı olacak kaçıncı gün embriyosu ve kaç embryio transferi olacak acaba sizide ekleyelim listemize :)
Ne guzel belirti varmı sizdeBen varım
Dondurulmuş 3. Gün çift embriyo. Daha çok erken ilaçların yan etkileri var bolcaNe guzel belirti varmı sizde
Kacıncı gun embriyosu
Dondurulmuş mu bıde
Ay cok soru sordum merak edıom herseyı kusura bakma cokta heyecanlıyım
Hem 2. Hem 3. Günün haftasonuna nasil denk geliyor anlamadimhaftasonu durumu olmasin diye 2 gün veriyolar bize gitmemiz için. 2 mi pazara denk geliyor 3 mü?cuma
Yarın gelse cumartesi yarım gün açık merkez ben yetişemiyorum sonra Pazar pazartesi 4.gun olmuş olmuyormu sizceHem 2. Hem 3. Günün haftasonuna nasil denk geliyor anlamadimhaftasonu durumu olmasin diye 2 gün veriyolar bize gitmemiz için. 2 mi pazara denk geliyor 3 mü?
Hayirlisiyla insallah canimYarın sabah gideceğim tahlil vereceğim
Pembe leke geldi lavaboda sanırım enfeksiyon danHayirlisiyla insallah canim
Ben de beklemedeyim zulüm mübarekAnladm şimciksat 26kasım aralığın 2haftasına denk gelio gibi ozamn aman beklemekten skldm
Evet camın cuma birinci gün, cumartesi ikinci gün, pazar üçüncü gün olur pazartesi de dördüncü gün olurYarın gelse cumartesi yarım gün açık merkez ben yetişemiyorum sonra Pazar pazartesi 4.gun olmuş olmuyormu sizce
Anladım canım ben hiç duymadığım için çok şaşkınımcanım giittim gecen ay . doktor yarın başla demedi 3 gün sonra tekrar gel kontrol edelim öyle başla ilaçlara dedi . sonra ben bi kaldım . yasmin yazdı rahim incelmesi için . bir sonraki adette gel dedi:) gidecegim mesafe 350 km olunca biraz zorlıyır
Amin inşaallah canım. Hepimiz seneyi hamile kapatalım yada hamile başlayalım yeni yıla inşaallahsagol canımmm .. bende burdan ögrendim sevindimm ztn amin hepimizin rast gitsin .
allah kimsenin kucagını boş koymasın
Yetişemezseniz tabii ki de 4. Güne kalır. Ama 7. Gün bile başlayan olmuş. Sorun olmuyor demek kiYarın gelse cumartesi yarım gün açık merkez ben yetişemiyorum sonra Pazar pazartesi 4.gun olmuş olmuyormu sizce
Merhaba canm dur bakalım belki yarin başlamazYarın gelse cumartesi yarım gün açık merkez ben yetişemiyorum sonra Pazar pazartesi 4.gun olmuş olmuyormu sizce
Enfeksiyondan pembe leke geldi mi hiç senden daha önce? Ben hiç duymadım. Başka sebebi vardır inşaallah lekelerinPembe leke geldi lavaboda sanırım enfeksiyon dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?