Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hem 2. Hem 3. Günün haftasonuna nasil denk geliyor anlamadim haftasonu durumu olmasin diye 2 gün veriyolar bize gitmemiz için. 2 mi pazara denk geliyor 3 mü?cuma

Hem 2. Hem 3. Günün haftasonuna nasil denk geliyor anlamadim haftasonu durumu olmasin diye 2 gün veriyolar bize gitmemiz için. 2 mi pazara denk geliyor 3 mü?
Yarın gelse cumartesi yarım gün açık merkez ben yetişemiyorum sonra Pazar pazartesi 4.gun olmuş olmuyormu sizce

Bi sey sormak istiyorum opudan transfere kdr yada transferden gebelik testine kdr doktora kontrole gidiyor muyuz

Anladım canım ben hiç duymadığım için çok şaşkınım ben geçen sefer 2. Gün gitmistim. Dr daha hiç sökülmemiş bugünü 1. Gün sayalim yarin başla dedi ilaçlara.

Yarın gelse cumartesi yarım gün açık merkez ben yetişemiyorum sonra Pazar pazartesi 4.gun olmuş olmuyormu sizce
Yetişemezseniz tabii ki de 4. Güne kalır. Ama 7. Gün bile başlayan olmuş. Sorun olmuyor demek ki biz de burda yeni yeni şeyler tecrube ediyoruz.

Naber kizlar transfer olanlar insalalh pizitifi görürsünüz cok heyecanli beklemek demi..aman belirti armayin kendinizde ne kadar zor olsa da..Ben hep aradım günlerimi kotu geçirdim...
Ben de tedavide.olmasigim icin zaman da gecmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…