Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kizlar merhabalar. Ilk bebegim tüp bebek olup kucagina alip ikinciyi de denemeye baslayan var mi aranizda? Benim kizim 2018 temmuz dogumlu. O 11 aylikken 2. ye hamile kaldim dogal yolla. Ama ne yazik ki 20 haftalikken kaybettim bebegimi.. vücudu ödemle kaplyidi.üzerinden tam 1 sene gecti tekrar tüp bebek denemeye karar verdim. Suan igneleri vuruyorum taze embriyoyla bu ay transfer olucam allah nasip ederse. Suan kizim 2,5 yasinda tarnsferden sonra nasil dinlenicem nasil olacak hic bilmiyorum.. o yüzden paylasmak istedim sizlerde de var mi diye

Bende 3.gun en geç diye biliyorum ama hafta sonuna denk gelecek sanırsam başka şehirden gideceğim için denk gelmedi normsalde bugün olmam gerekti hala olmadım
Hem 2. Hem 3. Günün haftasonuna nasil denk geliyor anlamadim haftasonu durumu olmasin diye 2 gün veriyolar bize gitmemiz için. 2 mi pazara denk geliyor 3 mü?

Büyütme aşamasında diyorum canım örneğin 2.gun baslagimizda 225 ünite vurdugumuzu farzedersek 4.gun başladığımızda o iki günlük vurmadigimiz nasıl ayarlanıyor acaba diye merak ettim sağol canım
Canim ben adetin 7 günü başlamıştım tedaviye. Hiçte birşey olmadi. 43 yumurta toplandı. 33 olgundu. 13 tane dollendi 8 tane donduruldu. Rahat ol doktoruna guven

valla kızlar ben daha 9 aralıkda doktora gıdıcem ama sızlerın yazılarınızı okudukca heyecanlanıyorum 3. tüp bebek olacak ama ilkınden daha heycanlıyım ilki ve 2. cısı tutmayacagı o kadar bellıydıkı anlatamam yanı

Bastan mi başlıcaksn tedaviye canım yoksa dondurulmuş emrbiyon mu var

Canım normal gebelikte dollenmenin tutunmanin olduğu zmanlara denk geliyor. Birde rahim kalınlığı önemli. Doktorun istediği kalınlık zaten o gunlere denk geliyor
Demekki adetimle beraber benim transferim aralık başı gibi olucak bu arada bunun bilgisini almış bulundum tesekkur ederim

Arkadaşlar haftasonuna ya 3. Gün denk gelir ya 2. Gün. C.tesi heryer açık. Niye dert ettiniz bunu ben anlamadım hiç
3 üncü günüm benim rahim içi kalınlıgım dökülmüyor. adet kimisinin 5 gün süren kimisinin 7 gün . o yüzden canım .
pazar günü 4 pazartesi 5 inci güne denek geliyor mesela . 3 üncü günde ben uygun olmuyorum.
aynı şehir olsa hiiç dert edinmicem . 3 gün için tekrar yol gitmesi yorucu olur ondan telaşe sardı:)
ögrendik cok şükür

Sen iğnelere başlayacaksın dimi? Diyelim ki 2. Gün gittin dr'a. Dökülme olmadıysa ilaçlara yarın başla der sana canım.

Neden canim nerden anlamistin

Kızlar bu enfeksiyon tutunacağı varsa da tutunmasına engel olur mu acaba baya baya enfeksiyon olduğunu düşünüyorum

Öyle bi durumun varsa yine de 3'te başlatır bence.

Oh çok şükür teansfer nasıl geçti bu sefer bakalım
Çok iyi geçti tuvalete aşırı sıkışmıştım sonda ile aldılar oda beni çok rahatlattı sizlerin söylediklerinizi aklıma getirip kendimi sakin tutmaya çalıştım ama bence transfer olacaklar sonda istemiyoruz demesinler acıyor ama bi anlık acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…