- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 83
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.061
Tabi sen önce görüş bir hemşireyle, ona göre hareket et. Transferse seninki ilk muayeneden bir hafta sonra falan çağırır ilaçların etkisi olmuş mu diye ultrason bakar
Bence gayet güzel tebriklerKizlar transfer gununu saymazsak bugun 6. Gunum dun kaset test yaptim cikmisti bugun beta yaptirdim 22 cikti 5. Gun embriyosuydu
Hem 2. Hem 3. Günün haftasonuna nasil denk geliyor anlamadimBende 3.gun en geç diye biliyorum ama hafta sonuna denk gelecek sanırsam başka şehirden gideceğim için denk gelmedi normsalde bugün olmam gerekti hala olmadım
Yarin sen de bi test patlatırsın artıkTransfer gününü de sayarsak bugün 7. gün.
Kişiye göre 15'le 20. Günler arası siye okumuştum.Adetten kaç gün sonra transfer yapılıyor?
Canim ben adetin 7 günü başlamıştım tedaviye. Hiçte birşey olmadi. 43 yumurta toplandı. 33 olgundu. 13 tane dollendi 8 tane donduruldu. Rahat ol doktoruna guvenBüyütme aşamasında diyorum canım örneğin 2.gun baslagimizda 225 ünite vurdugumuzu farzedersek 4.gun başladığımızda o iki günlük vurmadigimiz nasıl ayarlanıyor acaba diye merak ettim sağol canım
O kadar sürüyor mu yaKişiye göre 15'le 20. Günler arası siye okumuştum.
Canım normal gebelikte dollenmenin tutunmanin olduğu zmanlara denk geliyor. Birde rahim kalınlığı önemli. Doktorun istediği kalınlık zaten o gunlere denk geliyorO kadar sürüyor mu ya
Bastan mi başlıcaksn tedaviye canım yoksa dondurulmuş emrbiyon mu varvalla kızlar ben daha 9 aralıkda doktora gıdıcem ama sızlerın yazılarınızı okudukca heyecanlanıyorum 3. tüp bebek olacak ama ilkınden daha heycanlıyım ilki ve 2. cısı tutmayacagı o kadar bellıydıkı anlatamam yanı
Demekki adetimle beraber benim transferim aralık başı gibi olucak bu arada bunun bilgisini almış bulundum tesekkur ederimCanım normal gebelikte dollenmenin tutunmanin olduğu zmanlara denk geliyor. Birde rahim kalınlığı önemli. Doktorun istediği kalınlık zaten o gunlere denk geliyor
Arkadaşlar haftasonuna ya 3. Gün denk gelir ya 2. Gün. C.tesi heryer açık. Niye dert ettiniz bunu ben anlamadım hiçbende aynı şeyin araştırmasını yapıyorum 1 gündür.
3 üncü günüm benim rahim içi kalınlıgım dökülmüyor. adet kimisinin 5 gün süren kimisinin 7 gün . o yüzden canım .Arkadaşlar haftasonuna ya 3. Gün denk gelir ya 2. Gün. C.tesi heryer açık. Niye dert ettiniz bunu ben anlamadım hiç
Normal yolla hamile kaldığını düşün. 14. Gün yumurtan çatlasa, döllenme olsa, zaten tüplerden 3, 5 güne rahime iniyo embriyo. Yani yine kişisel olarak, 15 ile 20. Günler arasında gerceklesiyor tutunma.O kadar sürüyor mu ya
Sen iğnelere başlayacaksın dimi? Diyelim ki 2. Gün gittin dr'a. Dökülme olmadıysa ilaçlara yarın başla der sana canım.3 üncü günüm benim rahim içi kalınlıgım dökülmüyor. adet kimisinin 5 gün süren kimisinin 7 gün . o yüzden canım .
pazar günü 4 pazartesi 5 inci güne denek geliyor mesela . 3 üncü günde ben uygun olmuyorum.
aynı şehir olsa hiiç dert edinmicem . 3 gün için tekrar yol gitmesi yorucu olur ondan telaşe sardı:)
ögrendik cok şükür
Neden canim nerden anlamistinvalla kızlar ben daha 9 aralıkda doktora gıdıcem ama sızlerın yazılarınızı okudukca heyecanlanıyorum 3. tüp bebek olacak ama ilkınden daha heycanlıyım ilki ve 2. cısı tutmayacagı o kadar bellıydıkı anlatamam yanı
Öyle bi durumun varsa yine de 3'te başlatır bence.3 üncü günüm benim rahim içi kalınlıgım dökülmüyor. adet kimisinin 5 gün süren kimisinin 7 gün . o yüzden canım .
pazar günü 4 pazartesi 5 inci güne denek geliyor mesela . 3 üncü günde ben uygun olmuyorum.
aynı şehir olsa hiiç dert edinmicem . 3 gün için tekrar yol gitmesi yorucu olur ondan telaşe sardı:)
ögrendik cok şükür
Çok iyi geçti tuvalete aşırı sıkışmıştım sonda ile aldılar oda beni çok rahatlattı sizlerin söylediklerinizi aklıma getirip kendimi sakin tutmaya çalıştım ama bence transfer olacaklar sonda istemiyoruz demesinler acıyor ama bi anlık acıOh çok şükürteansfer nasıl geçti bu sefer bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?