Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hemşireye dedin bugün idrarda gordum diye kan verirken o zaman vardır idrar yanılmaz dedi ve çıktı. Ama erken çıkmazsa üzülme bende 8.gun çıktı
Maşallah çok güzel çıkmış değerin canım sağlıkla artsın sen 7.günü test yapmış mıydın benim de pazar günü 9.gün olucak 3.gün embriyosu

bende çok şükür hiçbir belirti yok inşallah hiç de olmaz sanırım. transferi olmak için bu kadar emek harcadım ilaç kullandım hiç vazgeçmek istemiyorum
Ben iyiyim aslında şu anda sadece burnumun ici yanıyor ama ağrı falan yok yarına hiç bişeyim kalmaz ama yaptirmam gerekiyormus sorun yaşamak istemiyorum o yüzden hemen en yakın hastaneye geldim Şimdi kan verdim suruntu aldılar yarına çıkarmış iki saat sonrada dr bakacak kandaki duruma 4 tıp kan aldılar

bende çok şükür hiçbir belirti yok inşallah hiç de olmaz sanırım. transferi olmak için bu kadar emek harcadım ilaç kullandım hiç vazgeçmek istemiyorum
Sabahtan beri nane limon içiyorum üç kase bol limonlu çorba içtim iyiyim yani ateşim falanda yok ama önlem iste yarın yapmayız derlerse ben ne yaparım başka memleketten geliyorum

Maşallah çok güzel çıkmış değerin canım sağlıkla artsın sen 7.günü test yapmış mıydın benim de pazar günü 9.gün olucak 3.gün embriyosu
5. Gün benimki. 8. Gün ancak gördüm hiç umudumu kaybetmedim baş donmem hariç belirti olmadığı halde onu bile gripmi olcam acaba diyerek kondurmadim hiç hamilelige. 3.gun çok erken daha ben 5. Yi 8 de gorduysem sen 11 de ancak görürsün

İnşallah yoktur canım hakkında hayırlısı olsun
Amin inşallah canım ben eminim ama yinede tereddüte koydular beni vardır herseyde bir hayır şu an bekliyorum bakalim ne diyecekler yarın için aradılar 1 buçukta öğlen beni alacaklar yarına kadar halletmem gerekiyor bilmediğim bir memleket kimse yok yanımda inşallah düzelir herşey ne baş ağrısı ne kas ağrısı ne de ateş var sadece burnum akıyordu sürekli sesim değişti şimdi daha iyiyim çünkü yarına iyi gireyim transfere diye çok iyi baktım kendime

Canım iyiysen covid sonucun negatif cıkacaktır. Moralini bozma inşallah hayırlısıyla sorunsuz olursun transferin

Canım iyiysen covid sonucun negatif cıkacaktır. Moralini bozma inşallah hayırlısıyla sorunsuz olursun transferin
Demi öyle olur ne bilim ya o kadar ay bekle sen ilaçlarını günlerce kullan transfer geldiği gün böyle olsun ateşim olsaydı o zaman var olurdu demi kas ağrımda yok sadece iğne yeri açıyor Progestan ben biletimi bile kestim cumartesi eve dönecem diye

Okadar hazırlık süreci stresi ilaçlar vs çok haklısın vazgeçmeyi istememekte. İnşallah sorunsuz olursun transferini

İnşallah canım iyi düşünelim iyi olsun

Canım geçmiş olsun. Umarım negatiftr ve transferini olursun. Ama pozitif çıkarsa da unutma ki senin sağlığın her şeyden daha önemli. En fazla ertelenir sonuçta. Kolay bir şey değil ama senin sağlığın daha önemli

Kızlar transfarden sonra 2. Gün mü banyo yapıyorsunuz. Namazı banyo yapmadan da kilabiliyor muyuz. Bir de nasıl kiliyorsunuz(oturarak ya da normal şekilde ). Bana da bilgi verir misiniz.
Ben 5. Gün yaptım 2. Gün çok erken bence. Zaten bu banyo olayı da tutunmaya engel o yüzden geciktir.

Çok sağol canım teşekkür ederim inşaat dediğin gibidir ben çok erteledim bazı nedenlerden dolayı inşallah bu sefer ertelemek zorunda kalmam geçen ay orta kulak iltihabı yüzünden erteledim ondan önceki ay ev taşıdık diye sürekli bi aksilik cıktı vardır herseyde bir hayır bisey çıkmaz inşallah ben kendimde şu an bi hastalık görmüyorum ama hemşire kafamı karıştırdı kiminin belli olmuyor diye ne bilim hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…