- 17 Mayıs 2017
- 481
- 433
- 103
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #4.701
Benim de sol tarafta bir hareketlilik varVardı canım 2 gündür, bel ağrım var bir de arada ayaktayken oluyor. Dün gecede sağ kasığım ağrıdı. Ağrıyınca ayrı ağrımayınca ayrı tedirgin oluyorum. Ay günler geçse de öğrensek artık daha bi hafta var
Yaa başarabiliyor musun ben sürekli belirti peşindeyimYok canım ya hafif sızı gibi oluyor arada ama çok hafif belki de ilaçların etkisi.. belirgin bir belirttim yok. Belirti aramamaya karar verdim kendimi dinlemicem ben
Kuzu idrarın rengi koyu olmamalı, bol su içiyor musun en az 2 litreBenim dün çok bel ağrım vardı canım. Bugün azönceye kadar hiçbir ağrım yoktu biraz önce felaket bir kasık ağrısı başladı. İki de bir lavaboya gidip bakıyorum adet mi oldum diye. Bir de süt içmeme rağmen kabızımgöğüslerimde de sızı var ama gerginlik yok göğüslerimde. Kasıklarımda gerginlik var. Bir de idrarım çok ağır kokuyor ve rengi koyu. Bunları progesteron jel yapıyor olabilir diye düşünüyorum canım, bilemiyorum . Progesteron jeli transferden bir hafta önce kullanmaya başladım o yüzden etkisi olmuş olabilir.
Ahah baktım olay büyüyorNoktayı koydum diyosun
Rica ederim canımSüper açıklamasağol şeker
Çok şükür değerim 280 çıktı cuma tekrar istedi Dr şimdilik böyle darısı tüm isteyenleresenasu1 hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz
Canım sende belirti var mıydı pozitif çıkandan alalım bilgileriÇok şükür değerim 280 çıktı cuma tekrar istedi Dr şimdilik böyle darısı tüm isteyenlere
yani sendede olma ihtimali var.ve covid herkeste ağır yada hafif seyretmiyor.kişiye göre değişiyor bunu bilmek zor.hamılelıkte hafif atlatanda okudum ağır atlatanda.ama senin yerinde olsam drumla bunu konuşurum.sizlerden acil fikir almam lazım. cumartesi günü annemle doktor kontrolüne gtmiştik yarın transferim var annem bugün covid pozitif çıktı. o günden sonra bir daha görüşmedik bende şuan bir belirti yok bütün ilaçlarımı kullandım transfere hazırım yarın transfer olmalı mıyım olmamalı mıyım sizce ne düşünürsünüz ayrıca covid in hamilelik üzernde ne gibi etkileri var bilgisi olan varsa yazsın lütefen
Canim daha transfer olmadim ama namaz kilinabilir gusul almadan cunku doktor muayenesinde gusul gerektirmiyo cinsel birliktelik yada adet vs gibi degil ilmihal kıtaplarında boyle geciyorKızlar transfarden sonra 2. Gün mü banyo yapıyorsunuz. Namazı banyo yapmadan da kilabiliyor muyuz. Bir de nasıl kiliyorsunuz(oturarak ya da normal şekilde ). Bana da bilgi verir misiniz.
Teşekkürler. Belirti biliyorsunuz hiç aramadım ama yaşadıklarımı söyleyeyim bu zaman zarfında. Transferin 3. Günü sabah acayip bi bas dönmesi ve halsizlikle uyandım öğlene kadar beynim dönüyordu resmen ayağa kalkamadım o günden beridir ara ara baş ağrısı halsizlik baş dönmesi oldu. Çoğu zaman çok yatmaya bağladım ben ama 4. Günden sonra rutinime döndüm yine halsizim normale göre. Leke tarzı birşey hiç olmadı ara ara kasıklarımda ağrı var son 2 3 gündür birdeCanım sende belirti var mıydı pozitif çıkandan alalım bilgileriTebrik ederim bu arada
Bas dönmem çok olduğu için oturarak kıldım ben ama ayakta kılmakta zarar olmaz diye düşünüyorum. Normale dönün diyorlar namaz günlük hayatın en basitleriCanim daha transfer olmadim ama namaz kilinabilir gusul almadan cunku doktor muayenesinde gusul gerektirmiyo cinsel birliktelik yada adet vs gibi degil ilmihal kıtaplarında boyle geciyorama oturark mi kilarlar bilmiyorum daha o asamaya gecmedim ama bekki ilk bikac gun oturarak zorlamadan olabilir
Anldm cnm demekki azaltma yapabiliyor bunu anlamış oldukBendede oldu canim ben 3.gun basladim adetin normalde 6 7 gun suren adetim bugun 5.gun tek bi damla gelmedi dunde az gelmisti
Hemşireye dedin bugün idrarda gordum diye kan verirken o zaman vardır idrar yanılmaz dedi ve çıktı. Ama erken çıkmazsa üzülme bende 8.gun çıktıBenim de sol tarafta bir hareketlilik varinşallah tüm bunları uydurmuyoruzdur ben pazar günü test yapmaya başlayacağım galiba
Iyi yaptın artık herkes gönül rahatlığıyla aç tok kullanır Allah ne verdiyseAhah baktım olay büyüyor
Rica ederim canım
3. Gun embrıyoları mı canım?Şimdilik pozitif tatlım ama 12. Günü bekliyorum
Ohhh ne güzel, kesin iki embriyo iste
İkiz olursa sezaryen olur sezaryenden nefret ediyorum hiç masum değil asıl korkum oOhhh ne güzel, kesin iki embriyo iste
Aslında erken canım daha, belirtiler de bazen bizi kandırıyor biliyorsun ama, tutunma olduktan sonra başlayabilir belkiİlk 3 gün kaşık ağrılari ve ayağa kalkınca kasılma vardı. Ama bugün itibariyle hiç bı belirti kalmadı.saskinim hiç belirti yok.
Canım bende şu an hastanedeyim movie testi yapmam gerekiyormus grip olduğum için yarın transferim varsizlerden acil fikir almam lazım. cumartesi günü annemle doktor kontrolüne gtmiştik yarın transferim var annem bugün covid pozitif çıktı. o günden sonra bir daha görüşmedik bende şuan bir belirti yok bütün ilaçlarımı kullandım transfere hazırım yarın transfer olmalı mıyım olmamalı mıyım sizce ne düşünürsünüz ayrıca covid in hamilelik üzernde ne gibi etkileri var bilgisi olan varsa yazsın lütefen
canım eray hoca çift embryoya olumlu bakıyor yani?bende 23 yaşındayım çift embriyo transfer edilecek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?