- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #4.501
Hayırlı olsun. Başarı oranları çok yüksek. Çünkü dr'lar deneyimli ve dediğim gibi laboratuvarı son teknoloji. Tek sorun fazla beklemek. Bunu bilerek git ki şaşırmaÇok teşekkür ederim. Bugün arayıp Cuma’ya randevu aldım
o paralarinnnn o ilaclarinnnn o emek ve cabalarinnn karsiligini alirmiyiz bilmem ama benim tavsiyem dugunu karsi taraf yapsin ozaman kacta evlenirse evlensinDoğsun bi oturtçam karşıma bi konuşçam,bak bebe dicem okdr para saydık o kadr emek verdik bekledik,erkenden evlenmek yok dicem.bi tadını doya doya çıkarmam lazım
çok nazlılar anam küstürmemek lazım ilgi göstermek lazım.rahim hanım la aramızı iyi tutmak lazım onun insafındayızBen de konuşuyorum hem rahmimle hem embriyomla deli delirahime diyorum ki uslu ol armudun sapı üzümün çöpü diye misafirperverlikten vazgeçme, embriyoya da gömül aslanım başka ne işin var ekmek elden su gölden bak sen istemezsen başka bıdık gelir yerine ona göre diye hormonlardan bi ağlayasım bi gülesim geliyo. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah kavuşuruz bebiktolara
Benim şöyle 15-25 gibi çok olsa gerisi dondurulsun bir kaç sene, lazım olur diyecem deBenim ilk denemem 6 tane embriyo oluştu,opu sonrası benim ağrım,şişkinliğim oldu.Sürecin başında zaten embriyo dondurulması taraftarıydım hemen transfer istememiştim.1 ay beklense bile 6 tane embriyo ölmesin diye dondurmak gerekliydi o sebeple donduruldu
aynen bide düğün masrafı belimiz büküldü zaten.alan bi zahmet ödesin özel seçilmiş embriyo nihayetinde kıymetlio paralarinnnn o ilaclarinnnn o emek ve cabalarinnn karsiligini alirmiyiz bilmem ama benim tavsiyem dugunu karsi taraf yapsin ozaman kacta evlenirse evlensin
Merhaba. E2 ve progestan hormonlari yumurtanin kalitesinimi gosteriyr . Bende az once verdimde kan.Ben bu tüp bebek olayına yeni girdim yumurta dinlenmesi nedir çok bilemiyorum. Benden de 11 yumurta toplandı bu ay normalde transfer yapılacaktı ama hoca e2 ve prog değerine göre eğer kaliteliyse 2 ay bekletebilirim dedi. Orta kaliteyse çözdürüp dondurmam transfer yaparım dedi. Biraz üzüldüm biliyorum ki Rabbim ne derse vardır hayır ama e tabi insanız
Galıba enerjı ile ugrasıyorsun benımde ilgimi ceker enerjı konusu ki inanıyorumda rahımin enerjı alanına neler gonderiyosun ve bunu nasıl yapıyosun? Ben genelde konuşuyorum odaklanıyorum bazen meditasyon yapıyorum.. enerjın guzel geldiMesela bir örnek vereyim her organın kendine göre enerji alanı var(enerji söylemi sıkça kullanılıp anlamının yitirildiğinden komik gelebilir) neyse kesinlen uzuvların da bir süre hala ağrıyor vs gibi hissedilmesi bundan ve sinirsel sebeplerdendir.Rahimle konuşman çok mantıklı ben de embriyo ve rahimle konuşuyorum ara ara.Aslında olay şu insan vücudu ortak ama deneyimlerimiz,yaşantılarımız değil.Herkes kendi içinde en doğru yolu bulmaya çalışıyor.Kimi süreci birilerini suçlayarak,kimi kendini suçlayarak,kimi sürekli pozitif olarak kimiyse birazcık umursayarak geçiriyor.Mühim olan bunun hayatımızın sonu olmadığını benimsemek
Ben bulent hocanın hastasıyımYok bir tek Bülent hocaya gitmedim. Duan içinde Allah razı olsun
Zaten rahımde armuta benzıyoBen de konuşuyorum hem rahmimle hem embriyomla deli delirahime diyorum ki uslu ol armudun sapı üzümün çöpü diye misafirperverlikten vazgeçme, embriyoya da gömül aslanım başka ne işin var ekmek elden su gölden bak sen istemezsen başka bıdık gelir yerine ona göre diye hormonlardan bi ağlayasım bi gülesim geliyo. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah kavuşuruz bebiktolara
Benim doktor adet olduğun sürece hamile kalırsın korkmana gerek yok dedi, yaşım 41 ve genelde 2 ile 5 yumurta arası çıkıyor bende.Evet geçen hafta Semra hocaya gittik. Oda yaşından dolayı % 5 10 arası şansın var dedi.fulya Acıbadem Fuat bey, aret bey, teksen bey hepsi aynı konuştu. Siz Semra hocamı diyorsunuz?
Rahım hanımda guzelmiş hahhaçok nazlılar anam küstürmemek lazım ilgi göstermek lazım.rahim hanım la aramızı iyi tutmak lazım onun insafındayız
ee ne diyelim nazlım bir organ kendisi üzmemek lazımRahım hanımda guzelmiş hahha
Evet çok haklısın. Dış merkezde bilmem kaç başarısız deneme bizde ilk denemede pozitif demeyi iyi bilirler amaValla canım troidimde bir sorun yoktu ama dusuklere neden oluyo diye duymuştum haşimato için bagısıklık hastalığı testını kendım yaptrdım cunku bu doktorlarıda anlamıyorum illa bi dusuk olacak bişey olacak ondan sonra arastrıyolar aslında ilk baştan istense bu testler onlemlerı alınsa hiç dusukte olmıcakBagısıklık serumu ile halledıyolar onları
Hayırlı olsun yüzünde güller açıyor. Pozitifi gördün sanırsamBenim şöyle 15-25 gibi çok olsa gerisi dondurulsun bir kaç sene, lazım olur diyecem de4-5 taneden sağlam iki tane oluyor. Onlarıda hemen kullanıyoruz. Şuan iki tanesi içimde. Cuma 12. Gün test günüm ama ben önceden yaptırdım
Zahide yetişin doktoru degilmiydi o doktor cok iyi diye biliyorum ben de.
Maddi durum elveriyorsa Bi git bence canım. Her geçen gün aleyhimize işliyor. Netten ve tv den takip ettiğim kadarıyla iyi. Bir doktor ve ileri yaş hastalarda gebelik oranı yük
Doktorunuz kim?Benim doktor adet olduğun sürece hamile kalırsın korkmana gerek yok dedi, yaşım 41 ve genelde 2 ile 5 yumurta arası çıkıyor bende.
Benden hic istemediler niye istemediler acabaBende ilk tedaviye baslamadan istedikleri şeydi testler ve rahim filmi
Birde Bülent hocaya gidiyim ozaman. Çok teşekkür ederimBen bulent hocanın hastasıyım
Bende aynı durumdayım transfer edildiği ilk an hastanede yaptırdıklarını abile okşadım hep karnımı rahmimi..konuştum bebetolarimla..sıkı sıkı tütünün iki kardeş..ben sizi bırakmak hiç istemiyorum nolur sizde beni bırakmayın..sizi çok seviyorum diyip duruyorumBen de konuşuyorum hem rahmimle hem embriyomla deli delirahime diyorum ki uslu ol armudun sapı üzümün çöpü diye misafirperverlikten vazgeçme, embriyoya da gömül aslanım başka ne işin var ekmek elden su gölden bak sen istemezsen başka bıdık gelir yerine ona göre diye hormonlardan bi ağlayasım bi gülesim geliyo. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah kavuşuruz bebiktolara
Doktorunuz kim acabaBenim doktor adet olduğun sürece hamile kalırsın korkmana gerek yok dedi, yaşım 41 ve genelde 2 ile 5 yumurta arası çıkıyor bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?