Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

amin insallah... benim tavsiyem o oranlara takilmadan tedavine devam etmen. benim 28 yasinda ki yuzdeligim cok yuksek olmasina ragmen tutmadi.. simdi aradan yillar gecmesine ragmen sukurler olsun Rabbime umidim hala var ve her tedavi basi olacak diye basliyorum. ben Amerika da yasiyorum burda IVF yaptiran kadinlarin yas orani cok yuksek, kilo desen o bicim ama hem doktorlar cok guzel moral veriyorlar hemde cok guzel sonuclar aliniyor. darisi bize olsun, moralimizi yuksek tutalim dualarimizi edelim o bizi bulacak insallah

Evet geçen hafta Semra hocaya gittik. Oda yaşından dolayı % 5 10 arası şansın var dedi.fulya Acıbadem Fuat bey, aret bey, teksen bey hepsi aynı konuştu. Siz Semra hocamı diyorsunuz?
Ben ilk denemede kizimi kucagima aldim orada sisli labratuvari cok iyidir tabi..Ama doktor da cok onemli ileri yas ve zor islere bakan doktor olmalı bizimkisi..

Son düzenleme:
tabikide bulacaklar gelmesinlerde bi göreyim 2gr bebeler terbiye etti bizi bi gelsinler popolarını ısıralım

Yok bir tek Bülent hocaya gitmedim. Duan içinde Allah razı olsun
Maddi durum elveriyorsa Bi git bence canım. Her geçen gün aleyhimize işliyor. Netten ve tv den takip ettiğim kadarıyla iyi. Bir doktor ve ileri yaş hastalarda gebelik oranı yüksek.

Maddi durum elveriyorsa Bi git bence canım. Her geçen gün aleyhimize işliyor. Netten ve tv den takip ettiğim kadarıyla iyi. Bir doktor ve ileri yaş hastalarda gebelik oranı yüksek.
Zahide yetişin doktoru degilmiydi o doktor cok iyi diye biliyorum ben de.

Allah razı olsunbanada boyuna göre çok zayıfsın diyeti bırak dediler, ben diyet yapmıyorum genetik diyorum, bu yaşta kilon normal değil deyip hadi bir yığın tahlil, kollarım mosmorsonuç sağlıksın. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

bukadar cabadan sonra artik popolarini issirir miyiz yoksa altin lazımlık mi yaptiririz bi gelsinler de gorucez
Doğsun bi oturtçam karşıma bi konuşçam,bak bebe dicem okdr para saydık o kadr emek verdik bekledik,erkenden evlenmek yok dicem.bi tadını doya doya çıkarmam lazım

Doktorum yas ilerlemeden hemen yapalım falan dedı 30 yasında bir tık azalıyo gbi konuştu az da olsa etkıler dedı benımde moralım bozuldu tabı stresi nasıl yenıyosunuz kızlar?
Bardağın her zaman dolu tarafından bakarak. Insan biraz kendini kandırabilmeli bence. Bu yaşımda şunu anladım ki, ihtiyacım olan tek şey huzur. Huzurumu kaçıran insanlarla görüşmem. Beni hüzünlendirecek şarkı dinlemem, dizi izlemem. Herkesi herşeyi affederim. Çünkü affetmedikçe içimde kalır kemirir beni. Bide canımı sıkan bir konuyu çok fazla konuşmam. Konuştukça unutamıyosun ve hep aklında kalıyor.

aminn ins. kilo al miii anlasildi biz sevgili doktorlara yaranamiycaz.

Ahahaha harbiden de para saydık bu deyimi gerçekleştirdik ilerde biri dese ki tohumuna para mı saydın.evet saydım diyebilcez
Ben kızıma ssinirlendiğimde diyorum parayla mi verdiler seni bana yeter be diyorum...sobra da tabi oyleydi ya deyip gülüp seviyorum

Ben de konuşuyorum hem rahmimle hem embriyomla deli deli rahime diyorum ki uslu ol armudun sapı üzümün çöpü diye misafirperverlikten vazgeçme, embriyoya da gömül aslanım başka ne işin var ekmek elden su gölden bak sen istemezsen başka bıdık gelir yerine ona göre diye hormonlardan bi ağlayasım bi gülesim geliyo. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah kavuşuruz bebiktolara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…