- 30 Ekim 2020
- 454
- 595
- 18
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #4.481
amin insallah... benim tavsiyem o oranlara takilmadan tedavine devam etmen. benim 28 yasinda ki yuzdeligim cok yuksek olmasina ragmen tutmadi.. simdi aradan yillar gecmesine ragmen sukurler olsun Rabbime umidim hala var ve her tedavi basi olacak diye basliyorum. ben Amerika da yasiyorum burda IVF yaptiran kadinlarin yas orani cok yuksek, kilo desen o bicim ama hem doktorlar cok guzel moral veriyorlar hemde cok guzel sonuclar aliniyor. darisi bize olsun, moralimizi yuksek tutalim dualarimizi edelim o bizi bulacak insallahİlgin ve tavsiyen için çok teşekkür ederim. İstanbul’da tavsiye edilen tüm doktorlara gittik. Hepsinin dediği değerlerin yaşına göre çok iyi ama yaşından dolayı % 5 ile 10 arası şansın var diyorlar. Rabbimden tek dileğim bebek isteyen herkese yardımcı olması
Yok bir tek Bülent hocaya gitmedim. Duan içinde Allah razı olsunBülent tirasa gittin mi canım. Yas konusunda hamile kalan cok var. Rabbim en yakın zman da nasip etsin inşallah
Ben ilk denemede kizimi kucagima aldim orada sisli labratuvari cok iyidir tabi..Ama doktor da cok onemli ileri yas ve zor islere bakan doktor olmalı bizimkisi..Evet geçen hafta Semra hocaya gittik. Oda yaşından dolayı % 5 10 arası şansın var dedi.fulya Acıbadem Fuat bey, aret bey, teksen bey hepsi aynı konuştu. Siz Semra hocamı diyorsunuz?
tabikide bulacaklaramin insallah... benim tavsiyem o oranlara takilmadan tedavine devam etmen. benim 28 yasinda ki yuzdeligim cok yuksek olmasina ragmen tutmadi.. simdi aradan yillar gecmesine ragmen sukurler olsun Rabbime umidim hala var ve her tedavi basi olacak diye basliyorum. ben Amerika da yasiyorum burda IVF yaptiran kadinlarin yas orani cok yuksek, kilo desen o bicim ama hem doktorlar cok guzel moral veriyorlar hemde cok guzel sonuclar aliniyor. darisi bize olsun, moralimizi yuksek tutalim dualarimizi edelim o bizi bulacak insallah
Kan hormonlara bakmak için alınıyor.İlaçların hormonlar üzerindeki etkisinin kontrolü yapılıyor.Çok yüksek vs olursa müdahale edilsin diye.
Anladim benden de bugun aldilar. Bazilari her kontrolde yazmis sasirdm hic almamislardi bendenKan hormonlara bakmak için alınıyor.İlaçların hormonlar üzerindeki etkisinin kontrolü yapılıyor.Çok yüksek vs olursa müdahale edilsin diye.
Maddi durum elveriyorsa Bi git bence canım. Her geçen gün aleyhimize işliyor. Netten ve tv den takip ettiğim kadarıyla iyi. Bir doktor ve ileri yaş hastalarda gebelik oranı yüksek.Yok bir tek Bülent hocaya gitmedim. Duan içinde Allah razı olsun
Tohumuna para saydık ısıramazsintabikide bulacaklargelmesinlerde bi göreyim 2gr bebeler terbiye etti bizi bi gelsinler popolarını ısıralım
Zahide yetişin doktoru degilmiydi o doktor cok iyi diye biliyorum ben de.Maddi durum elveriyorsa Bi git bence canım. Her geçen gün aleyhimize işliyor. Netten ve tv den takip ettiğim kadarıyla iyi. Bir doktor ve ileri yaş hastalarda gebelik oranı yüksek.
Evet canım zahide yetişin doktoruZahide yetişin doktoru degilmiydi o doktor cok iyi diye biliyorum ben de.
bukadar cabadan sonra artik popolarini issirir miyiz yoksa altin lazımlık mi yaptiririz bi gelsinler de goruceztabikide bulacaklargelmesinlerde bi göreyim 2gr bebeler terbiye etti bizi bi gelsinler popolarını ısıralım
Allah razı olsunamin insallah... benim tavsiyem o oranlara takilmadan tedavine devam etmen. benim 28 yasinda ki yuzdeligim cok yuksek olmasina ragmen tutmadi.. simdi aradan yillar gecmesine ragmen sukurler olsun Rabbime umidim hala var ve her tedavi basi olacak diye basliyorum. ben Amerika da yasiyorum burda IVF yaptiran kadinlarin yas orani cok yuksek, kilo desen o bicim ama hem doktorlar cok guzel moral veriyorlar hemde cok guzel sonuclar aliniyor. darisi bize olsun, moralimizi yuksek tutalim dualarimizi edelim o bizi bulacak insallah
Sende durumlar nasıl canımAz kalmış çok heyecanlı sahiden
Ahahaha harbiden de para saydık bu deyimi gerçekleştirdik ilerde biri dese ki tohumuna para mı saydın.evet saydım diyebilcezTohumuna para saydık ısıramazsin
Doğsun bi oturtçam karşıma bi konuşçam,bak bebe dicem okdr para saydık o kadr emek verdik bekledik,erkenden evlenmek yok dicem.bi tadını doya doya çıkarmam lazımbukadar cabadan sonra artik popolarini issirir miyiz yoksa altin lazımlık mi yaptiririz bi gelsinler de gorucez
Bardağın her zaman dolu tarafından bakarak. Insan biraz kendini kandırabilmeli bence. Bu yaşımda şunu anladım ki, ihtiyacım olan tek şey huzur. Huzurumu kaçıran insanlarla görüşmem. Beni hüzünlendirecek şarkı dinlemem, dizi izlemem. Herkesi herşeyi affederim. Çünkü affetmedikçe içimde kalır kemirir beni. Bide canımı sıkan bir konuyu çok fazla konuşmam. Konuştukça unutamıyosun ve hep aklında kalıyor.Doktorum yas ilerlemeden hemen yapalım falan dedı 30 yasında bir tık azalıyo gbi konuştu az da olsa etkıler dedı benımde moralım bozuldu tabıstresi nasıl yenıyosunuz kızlar?
aminn ins.Allah razı olsunbanada boyuna göre çok zayıfsın diyeti bırak dediler, ben diyet yapmıyorum genetik diyorum, bu yaşta kilon normal değil deyip hadi bir yığın tahlil, kollarım mosmor sonuç sağlıksın. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Ben kızıma ssinirlendiğimde diyorum parayla mi verdiler seni bana yeter be diyorum...sobra da tabi oyleydi ya deyip gülüp seviyorumAhahaha harbiden de para saydık bu deyimi gerçekleştirdik ilerde biri dese ki tohumuna para mı saydın.evet saydım diyebilcez
Ahahaha kızma lüksümüz bile yok altın bebeler onlarBen kızıma ssinirlendiğimde diyorum parayla mi verdiler seni bana yeter be diyorum...sobra da tabi oyleydi ya deyip gülüp seviyorum
Ben de konuşuyorum hem rahmimle hem embriyomla deli deliEvet bilinç altı cok degişik bişey ne soyluyorsan onu kodluyomuş. Bende kendıme dıyorum ki rahımıme seslenıyorumsana embrıyo gonderıcem onu tutucaksın tamam mı diye bazende hamıleymişim gbi hissedıyrm kendımı ama bazende dusuyo enerjım.. olmıcak diye bısey yok öylede oluyor ki gecen ay herkes hamıle kaldı cok ıgurlu geldi topik inşallah bu topikte bize gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?