Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben opu öncesi kullandıgım iğnelerden herşeye ağlıyordum.abartmıyorum canm temızlık yapmak istiyor diye eşimi arayıp ağlamıştım

Korona korkusundan bir yere de çıkamıyorum. Transferden sonra da çıkmamayı düşünüyorum umarım bu kadar sıkıntının sonunda karşılığını alırız

16 gün aynı işte. Ne yazmışlar o kadar iğne yok kan sulandırıcı. Iyi bari ondan yırttık ama 2 günde 1 iğne nedir neyse el mahkum kafa üstü oturmayı öğrenicez artık
Ben hergün 25 mg göbekten yapıyorum. Her kıpırdadığımda bıçaklar saplanıyor

Transferde agrı cekenler dikkat etsin dıyodu bi doktor rahımde yapısıklık olunca oluyomuş. Baktırdın mı kuzum rahımine?
Baktırmadım ama benim ultrasonda da acıyor sen o katateri hissetmiyor musun?

Bana da estrofem i sabah aksam ac karnına al demişti doktorum kizlar...kalkar kalkmaz içiyordum bi de gece yatarken...Neden farkli uyguluyorlar acaba

Evet 3 farkli ozelde yaptirdi hep iyi cikti bende bir cok doktora gozuktum arti hormon testu yaptrrdim benimde hep iyi cikti. 2 senedir olmadi bu ay ilk denememiz tup bebekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…