- Konu Sahibi pembiss123
-
- #4.281
Bende yavrumu aldım şimdi dinleniyorum ekrandan baktım ama anlamadım göremedim çocuğumu
Bana foto verdiler ama hiç birşey anlamadım
Benopu öncesi kullandıgım iğnelerden herşeye ağlıyordum.abartmıyorum canm temızlık yapmak istiyor diye eşimi arayıp ağlamıştım
Korona korkusundan bir yere de çıkamıyorum. Transferden sonra da çıkmamayı düşünüyorum umarım bu kadar sıkıntının sonunda karşılığını alırızİlk transferimde içim çıkacaktı ağlamaktan sokağa attım kendimi yollarda yürüdüm açılayım diye yine ağlamak geliyordu ağlıyordum ilaçları kesince düzeldim ama tutmadı ağlamamaya çalış mutlu komik anlar yaşamaya bak
Bana estrofemi saat olarak verdiler sabah 8 de alıyorum kahvaltımı 11 gbi yapıyorum 10.30 gbide troid hapını alıyorumetkıleşim yapıyomuş sanırım onlar
Bana tok atacaksin dedi estrofemi troid de ac ben troidi 7 bucuk gibi estrofemi de 9 gibi aliyorumBana estrofemi saat olarak verdiler sabah 8 de alıyorum kahvaltımı 11 gbi yapıyorum 10.30 gbide troid hapını alıyorumetkıleşim yapıyomuş sanırım onlar
Ben hergün 25 mg göbekten yapıyorum. Her kıpırdadığımda bıçaklar saplanıyor16 gün aynı işte. Ne yazmışlar o kadariğne yok kan sulandırıcı. Iyi bari ondan yırttık ama 2 günde 1 iğne nedir neyse el mahkum kafa üstü oturmayı öğrenicez artık
Bana direk saat verdiler canım estrofem saat sabah 8 de alıyorum ac tok farketmez dedıler. Herkese farklı mı soyluyolar ne
Baktırmadım ama benim ultrasonda da acıyorTransferde agrı cekenler dikkat etsin dıyodu bi doktor rahımde yapısıklık olunca oluyomuş. Baktırdın mı kuzum rahımine?
Ah canim el mahkum katlanıyoruz napıcaksınBen hergün 25 mg göbekten yapıyorum. Her kıpırdadığımda bıçaklar saplanıyor
Hiçbir fikrim yok canım. Arkadaşa da gün aşırı vermiş dr.Ama benim hergun neden ki çok acıtıyor
Insallah iyi olur bu sefer tutar demi arkadaşım ilk denemem kimyasal gebelik olduHiçbir fikrim yok canım. Arkadaşa da gün aşırı vermiş dr.
Rahim filmi cektirmisindir canim mutlaka onda gorunuyo olup olmadigiBaktırmadım ama benim ultrasonda da acıyorsen o katateri hissetmiyor musun?
Bana mide bulantisi yapabilir dokunabilir midene tok al dediBana da estrofem i sabah aksam ac karnına al demişti doktorum kizlar...kalkar kalkmaz içiyordum bi de gece yatarken...Neden farkli uyguluyorlar acaba
Herkesten istiyolar mi bu rahim filmini benden istemedilerRahim filmi cektirmisindir canim mutlaka onda gorunuyo olup olmadigi
35 benBende 38
Bana özellikle aç diye belirtmişlerAA bende anlamadım canım. Estrofemi tok al dediler bana. Acikmasam da ilaç icicem diye mecbur yemek yiyorum
Benim de yok karnına. Sabah kahvaltıdan sonra akşam yemeğinden sonra aliyorumBana da estrofem i sabah aksam ac karnına al demişti doktorum kizlar...kalkar kalkmaz içiyordum bi de gece yatarken...Neden farkli uyguluyorlar acaba
Demek ki ac yok fark etmeyen bir ilac baksana herkese ayrı demişler.Benim de yok karnına. Sabah kahvaltıdan sonra akşam yemeğinden sonra aliyorum
Ayıptır sorması eşiniz tüp bebek merkezinde test yaptırdı mı? Devlet yada araştırma hastaneleri malesef otomatik yaptığı için yanıltıcı olabiliyor. Hız ve morfolojide. Biz de hep sebepsiz dedik değilmiş.
Allah'a güç gelicek ne var ki? Neden olmasın olur inşaallahInsallah iyi olur bu sefer tutar demi arkadaşım ilk denemem kimyasal gebelik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?