- Konu Sahibi pembiss123
-
- #4.261
Aynen canım benım 1.6 olan troidim 7 gun ilaç kullanımından sonra 2.63 olduAynen vucut alissa bunada alisiriz bende icmem sadece troid ilaci var en dusuk doz oda 2 seviyelerinde ama kullaniyorum yinede bu ilacda artiriyormus bi gider tahlil yapyiriirm bende saglik ocagina olmadi
Bende bi komtrol etrireyim haftaya benimde 2.60 lardaydi zaten kullaniyorum eurtrox 25mg belki artırırlarAynen canım benım 1.6 olan troidim 7 gun ilaç kullanımından sonra 2.63 oldu
Homozigot musun canım heterozigot musun? Bende su an kullanıyrm ilaçKizlar benim kan pihtilasma problemim var..hep transferle baslaniyordu ignelere..Aygul hoca bakti sonuca ve transfer senin icin gec kalınmış olur tedavi baslar baslamaz kullanmalısın dedi...Kafam iyice karıştı transferle başlayınca gec kalınıyorsa tutmaz ki zaten yada tutar ama düşer doğru mu
Zatencben bi kimyasal gebelik te yasadim tutmuştu ama dustu belkide igbelere gec başladığımız icin oldu
Bende su an 25 mg alıyorum sabahları kahvaltıdan yarım saat onceBende bi komtrol etrireyim haftaya benimde 2.60 lardaydi zaten kullaniyorum eurtrox 25mg belki artırırlar
Aynen bende oyle tup bebek doktorum hafta sonu 2 doz al dedi oyle yapiyorumBende su an 25 mg alıyorum sabahları kahvaltıdan yarım saat once
Transferden once bende bi daha test yaptırım barı dengelemiş mi gorurum.. 1 haftada etkı edıyor mu normalde ilaç?Aynen bende oyle tup bebek doktorum hafta sonu 2 doz al dedi oyle yapiyorum
Ediyor ediyor duzenli alin hemen 2 3 gundr etki ediyor diger estrofem i yemekten 1 saat sonra falan alin hemen ardina almayinTransferden once bende bi daha test yaptırım barı dengelemiş mi gorurum.. 1 haftada etkı edıyor mu normalde ilaç?
Heterozigot faktör vHomozigot musun canım heterozigot musun? Bende su an kullanıyrm ilaç
Canım tutunma ağrısıdır umarımKızlar bugün transfer gününü de sayarsak 5. gün. Sabahtan beri çok şiddetli bel ağrısı var bende bir de şeffaf akıntı başladı. Ayrıca progesteron jel kullanıyorum önceden jel beyaz olarak iç çamaşırıma biraz akardı bir kaç gündür jel hiç akmıyor. Kasıklarımda da gerginlik var
Sorma sorma, burda herkes yıllardır hayal içinde. Hepimiz hayallerimize kavuşalım inşallahHayal etmesi bile ne hoş dimiAllah hayallerimizi gerçeğe çevirsin inşaallah
Tabi ya aslında tedaviye baslayan kişilere hemen ilk yapılacak test olmalı bence deAllah korusun yaptirmak lazim aslinda onceden bilinmesi lazimzaten o kadar emeklerle yapılıyo
Bende 25 lik kullanıyorum canım. Ama euthyrox aç, estrofem tok almak lazim. Ben sabah namazına kalkınca 6. 30 gibi euthyrox alıyorum, 10. 30 kahvaltı yapıp estrofem aliyorumBenım tsh normal degerlerdeydi 1.6 1.7 falandı hep estrofemi almadan once estrofem tsh ımı arttrdı 2.63 oldu doktorumda estrofem bazı bunyelerde yapabılıyo dedi. Bende sabah 8 de içiyorum estrofemi euthyrox 10.30 11.00 gbi içiyorum ama bılmıyodum etkıledgnı25 lik kullanıyorum ben sen kaçlık kullanıyosun?
Bende bendeBurdada herkes hamılegorunce pozitif oluyorum
Ama benim hergun neden ki çok acıtıyorEvet o biraz okuduğun gibi anasını ağlatıyor insanınneyse bari senin 3 günde birmiş
Heterozigot tasıyıcı oluyo canım cok korkulcak biley degıl 0.4 oksapar kullansan iyi olur amaHeterozigot faktör v
Ve bir gen daha Heterozigot
Bana estrofemi saat olarak verdiler sabah 8 de alıyorum kahvaltımı 11 gbi yapıyorum 10.30 gbide troid hapını alıyorumEdiyor ediyor duzenli alin hemen 2 3 gundr etki ediyor diger estrofem i yemekten 1 saat sonra falan alin hemen ardina almayin
Amin canım. Her gün gebelik haberi okuyunca burda mutlu oluyorum. Herkesten güzel haberler alırız inşaallahCanım tutunma ağrısıdır umarıminşallah bebis tutunuyordur
Bana direk saat verdiler canım estrofem saat sabah 8 de alıyorum ac tok farketmez dedıler. Herkese farklı mı soyluyolar neBende 25 lik kullanıyorum canım. Ama euthyrox aç, estrofem tok almak lazim. Ben sabah namazına kalkınca 6. 30 gibi euthyrox alıyorum, 10. 30 kahvaltı yapıp estrofem aliyorum
Bana normalde hamıle kalmak cok sor gelırdı burda pozitifleri okudukca bnde pozitif oldumAmin canım. Her gün gebelik haberi okuyunca burda mutlu oluyorum. Herkesten güzel haberler alırız inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?