- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.201
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #4.241
Hemde transferden sonra ilk dozu doktor vurdu gitti zorlandım yürürken biraz ama yürüdümŞişer dağılmazyağ dokusu çünkü. Iyi yürüdün mü kız? Tebrik ettim seni
Smear da fırça sürüyorlar rahim ağzına. Bu incecik bir boru. Rahmin içine yerleştiriyorlar. O borunun içinden de embriyoları rahme salıyolarSpekulum smear testi alırken ve rahim filmi çekilirken kullandıkları alet mi?
O kadar da olur canimHemde transferden sonra ilk dozu doktor vurdu gitti zorlandım yürürken biraz ama yürüdüm
intte baktım demın hiç boruya benzemıyorSmear da fırça sürüyorlar rahim ağzına. Bu incecik bir boru. Rahmin içine yerleştiriyorlar. O borunun içinden de embriyoları rahme salıyolar
ağzını acik tutmak icinintte baktım demın hiç boruya benzemıyormengene gibi birşeye benziyor
benımde aynı işte 14 yumurta toplandı 1 tane 5 gune anca geldı
Ama şimdiye kadar yapılan tedaviler icin gec mi kalinmisti yaniDemekki bi bildigi var canim once baslanilsin ki vucut alissin pihti sorunun nasil anladin ozel bi test mi yapılıyo
o aleti takıp birde borumu sokuyorlar içimize ayyyO rahim agzini
ağzını acik tutmak icin
Aynen öyleo aleti takıp birde borumu sokuyorlar içimize ayyy
Canim cok teşekkür ederim...bence de transferden once baslanmali yani en azından transferden 1 2 gun once bari baslansin demi...kimyasal gebeligimde 2 tane 5aa ve 5ba embriyo transfer etmişlerdi 3 4 uz olur bak eminmisin dediler hatta çift transfer etmek istemediler olsun dedim tuttu ama gittiler hep icimde kalmisti belki de ondan tutunamadilar...kizimda coraspin vermişlerdi onu da kullandirtmadilar bence o dozlar da bana yetmediIğne formu hemen kana karışıyor ya işe yarar diye düşünüyorum. Yumurta toplama anestezili ve ufak da olsa risk içeriyor. Genelde ritin kan sulandırıcı kullananlar bile ameliyattan 2 hafta önce ilacı kesiyor. Operasyon için kan sulandırıcı kullanmak riskli çünkü. Bana kalsa senin için en iyi yapılacak şey, opudan sonra kan sulandırıcı başlamak, ve transferi 1 ay ertelemek. Transferden 1 ay önce başlamış olursun kan sulandırıcıya. Fikir sordun diye söyledim. Dr'lar daha doğrusunu biliyordur tabii ki
Ben de öyle bi sıkıntı olmadığı halde bundan önce yaptırdığım tüp bebekte kan sulandırıcı iğne tabsiye etmişti dr. Illa ki al demiyorum ama alırsan yararına olur. Bebek daha güzel beslenir demişti. Sen de böyle bi durum varsa daha yüksek doz kullanmalısın elbette ki. Opunun arkasından başlar dr.un da.Canim cok teşekkür ederim...bence de transferden once baslanmali yani en azından transferden 1 2 gun once bari baslansin demi...kimyasal gebeligimde 2 tane 5aa ve 5ba embriyo transfer etmişlerdi 3 4 uz olur bak eminmisin dediler hatta çift transfer etmek istemediler olsun dedim tuttu ama gittiler hep icimde kalmisti belki de ondan tutunamadilar...kizimda coraspin vermişlerdi onu da kullandirtmadilar bence o dozlar da bana yetmedi
demin izledm o.rahimi açmak için spekulum onundan içinden geçip bebeği koydukları alette embriyo katateriymiş(incecik bir seruma benziyor) aydınlandım artıkAynen öyledemek ki ikisinin adı da spekulum. Kelimeler yetersiz kalmış sanki. Koyamamışlar başka isim
Ayıptır sorması eşiniz tüp bebek merkezinde test yaptırdı mı? Devlet yada araştırma hastaneleri malesef otomatik yaptığı için yanıltıcı olabiliyor. Hız ve morfolojide. Biz de hep sebepsiz dedik değilmiş.Bizimde sebepsiz. Tup bebek surecindeyim suan sizin negatif mi oldu
Heeee kataterdi sahiiiidemin izledm o.rahimi açmak için spekulum onundan içinden geçip bebeği koydukları alette embriyo katateriymiş(incecik bir seruma benziyor) aydınlandım artık
Bende ilk transferımde embrıyoyu koyarlarken gordum cok farklı oluyo ya içim ciz etmişti cok başka bir olayne kadar özel bir an aslında siz böyle anlatınca bile içimi huzur kaplıyor valla
Ahahaha kahkaha attım.kadınız bir organımız var napalım ne kocalar nede drlar rahat bırakmıyorHeeee kataterdi sahiiiibu nedir Allah aşkına. Insanın ciğerine saplanır bu
Bendede yaptı kuzum baş agrısı ilk 1 hafta su an daha iyiyim ara sıra agrıyo ama azaldı. Su an biraz kabızlık var ve halsizlik oluyorAynen ya ben basladim bas agrisi yapti bende estrofem birazda bas donmesi gibi bakalim
Transferde agrı cekenler dikkat etsin dıyodu bi doktor rahımde yapısıklık olunca oluyomuş. Baktırdın mı kuzum rahımine?Benim transferde canım acıyor. Kimse bahsetmemiş bundan. Sizlerin acımıyor mu yav
Allah korusun yaptirmak lazim aslinda onceden bilinmesi lazimAma şimdiye kadar yapılan tedaviler icin gec mi kalinmisti yani
Esim icin genetik test istemislerdi canim ona gitmişken ben deduymustum ve istedim ordaki doktordan belki bende de vardır tedavi 9ncesi bi baksak dedim iyiki de demişim alası varmış hemde...tamamen kendim istedim vede cikti yoksa 2 3 dusuk yapinca yapıyorlarmış butesti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?