- 20 Temmuz 2020
- 590
- 902
- 18
- 43
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.101
Kızlar ben de hiç bu etki olmadı. Dün kalçadan vurundum hiç acimiyor. Ana göbek biraz aciyorEvet bugün hastaneye gittim geçen soldan yaptırdım bugün sağdan ama nereye doğru oturacağımı şaşırdım ağrıyorlarrr
Progestron iğne mi canım. Maşallah diyeyim o zmanKızlar ben de hiç bu etki olmadı. Dün kalçadan vurundum hiç acimiyor. Ana göbek biraz aciyor
Canım prolutex şu ben göbekten vuruyorumYok. Canım progestan iğne benim mecbur gidicem ne yapabilirim ki
Normal normal eşim sürekli yöntem değiştiriyo bazen morarmıyo bazıları mosmor oluyo bazıları kanıyo alıştım artıkahh keşke şu günleri gülerek anlatıcamız günlere ışınlansak
Çıkar çıkar canım, çok takma. Çıkmazsa da bir kaç sefer topluyorlar, her şeyin çözümü varİnş benimde ii çıkar bakalım hayırlısı
Evet canim. Ama ben hemen kalkmiyorum. Yatıyorum ovuyorum iyice. Igneyi vurunca iyice ovun acı kalmiyorProgestron iğne mi canım. Maşallah diyeyim o zman
Hmm evet canım, sen mecbur hemşireye yaptırıcan. Allah kolaylık versinYok. Canım progestan iğne benim mecbur gidicem ne yapabilirim ki
Buz sadece acıyı azaltıyor bende bazen kötü morluk oluyordu Bazen hiç olmuyordu galiba göbeği tutuş şekli ve ignenin sekliylede alakalıFly3646 yazmıştı, iğne vurulmadan önce ve sonra buz koy diye. Yarın onu denicem, sende dene, belki morarmaz o zaman
İnşAllah inşallah canım. Umarım benimle kalır bebek.İnşallahh o Bi tane bebis seninledir canım. Üzülme nasibinde bir tane varmış demek ki
Hiç kötü düşünüp de kendini yorma canım benim doktor değere bakmadan günde 2 iğne verdi transferden önce. Genelde öyle yapıyor sıkıntı olsun olmasın. Şu dönemde progestron önemli çünkü bizim vücudumuz hamile gibi üretmiyor ancak embriyonun tutunması ve gelişmesi için ihtiyacı var. Senin bi eksiğin yok yani. Kötü düşünceleri at kafandan ne güzel transfer aşamasına gelmişsin. Ben de tek embriyo transferi oldum. Tutacağı varsa tutacak. Ama böyle sen stres yaptıkça tutma olasılığı düşecek belki. İnşallah güzel sonuçlar alacağım de şimdi. Olumsuz olursa onu o zaman düşünürsün şimdiden beynini ona alıştırma.Evet canım progestron igneye başladı doktor. Bugun kan aldı sonuca göre bu iğneyi de yap dedi. Zaten tek embriyo olduğunu duyunca biraz yıkıldım, üstüne bi de başka iğne de eklenince hepten çöktümsanırım fazla hormon almak beni duygusallastirdi. Gecicek umarım. Dediğim gibi inşallah çok güzeldir embriyom ve benimle kalır
Hadi ya, ben belki morluktan da yırtarım diyordumBuz sadece acıyı azaltıyor bende bazen kötü morluk oluyordu Bazen hiç olmuyordu galiba göbeği tutuş şekli ve ignenin sekliylede alakalı
Amin canim aminHiç kötü düşünüp de kendini yorma canım benim doktor değere bakmadan günde 2 iğne verdi transferden önce. Genelde öyle yapıyor sıkıntı olsun olmasın. Şu dönemde progestron önemli çünkü bizim vücudumuz hamile gibi üretmiyor ancak embriyonun tutunması ve gelişmesi için ihtiyacı var. Senin bi eksiğin yok yani. Kötü düşünceleri at kafandan ne güzel transfer aşamasına gelmişsin. Ben de tek embriyo transferi oldum. Tutacağı varsa tutacak. Ama böyle sen stres yaptıkça tutma olasılığı düşecek belki. İnşallah güzel sonuçlar alacağım de şimdi. Olumsuz olursa onu o zaman düşünürsün şimdiden beynini ona alıştırma.
Rica ederim canım ne demek. Ben şu an elimde jel var iki tane ondan yapıyorum o bitince iğneye geçicem. Bir de transfer sonrası fitil verdi düşün günde 3 defa da onu yapıyorum. İnşallah tutunuyodur seninkiAmin canim aminçok sag ol desteğin ve güzel yorumların için sabahki yaşadığım şoku yavaş yavaş atlatiyorum. Daha ıyıyım şükür. Ara arada rahmin ağrıyor, galiba benim ki tutunuyor diyorum iğneyi de sanırım herkes iki tane kullanıyor, alisicaz artık ne yapalım
Rica ederim canım ne demek. Ben şu an elimde jel var iki tane ondan yapıyorum o bitince iğneye geçicem. Bir de transfer sonrası fitil verdi düşün günde 3 defa da onu yapıyorum. İnşallah tutunuyodur seninkibebeğini düşün umutsuzluğa düşme
Canım adı omegaven die süt gibi beyaz renkli bir serum.Canım ne serumu bu bagısıklık serumu mu? Adi ne?
Oh şahanesin tuttugunu koparıyosun valla helal olsunKilo vermem gerekti birde mideme dokunuyo reflu var ondan kestim kiloda verdim
Tüp bebek için bulunduğuna emin misiniz? Omega3 içeriyomuşCanım adı omegaven die süt gibi beyaz renkli bir serum.
Tüp bebek tedavisinde yeni bir buluşmuş
Çoğu insanda işe yaramış.
Vücuda bebeğin tutunması için vitaminler varmis
Acımıyor muKızlar ben de hiç bu etki olmadı. Dün kalçadan vurundum hiç acimiyor. Ana göbek biraz aciyor
Hepimize kolaylık versin Rabbim canımHmm evet canım, sen mecbur hemşireye yaptırıcan. Allah kolaylık versin
Maşallah diyip susuyorum acaba dozumu az senin ben aynı anda iki doz alıyorumKızlar ben de hiç bu etki olmadı. Dün kalçadan vurundum hiç acimiyor. Ana göbek biraz aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?