- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
-
- Konu Sahibi pembiss123
- #21.541
amiin canım inşallah :) şuan için çok heyecan yok neden anlamadım ama transferim yarın , sanırım yarın heyecanımı doruklarda yaşayacağım :)pembiss123 pembisim transfere az kaldi nasil hissediyorsun ilac vesayre kullaniyormusun? Rabbim guzel sonuclandirsin canim
Transfer oldun muamiin canım inşallah :) şuan için çok heyecan yok neden anlamadım ama transferim yarın , sanırım yarın heyecanımı doruklarda yaşayacağım :)
Nasıl geçti. Kaç embriyo var içindeamiin canım inşallah :) şuan için çok heyecan yok neden anlamadım ama transferim yarın , sanırım yarın heyecanımı doruklarda yaşayacağım :)
İyiyim canım sağolasın yarın kontrole gidicem inşallah şimdilik Bi sıkıntı yok sende durumlar nasıl kaç haftalık oldun bakıyımUkaderU nasılsın nasıl gidiyo canim
9.haftadayim canım bu haftayı da devirip diğer hafta benimde kontrol hala hamile gibi hissetmiyorum fazla yemek yeme hariç değişik biseym yokİyiyim canım sağolasın yarın kontrole gidicem inşallah şimdilik Bi sıkıntı yok sende durumlar nasıl kaç haftalık oldun bakıyım
Baştan beri çikolata yumurta süt tiksiniyorum öncesinde 3 unu çok tuketiyodum şimdi en az şekilde yumurta ve süt çikolata hiç nerdeyse elime alıyorum geri bırakıyorumTiksinmeler başladı mı kızlar
Ben çikolata yasak biliyorum, iyi ki tiksinmişsinBaştan beri çikolata yumurta süt tiksiniyorum öncesinde 3 unu çok tuketiyodum şimdi en az şekilde yumurta ve süt çikolata hiç nerdeyse elime alıyorum geri bırakıyorum
AA ne güzel bende 8+3 üm ya bende de ne bulantı ne bişey arada tiksinme falan var sadece9.haftadayim canım bu haftayı da devirip diğer hafta benimde kontrol hala hamile gibi hissetmiyorum fazla yemek yeme hariç değişik biseym yok
Yoğurt ayran iyi şimdilik peynir yeşillik falan yiyorum kahvaltı da mecburen su yasak bu yasak diye söylemedi hiç doktorum sadece sebze ağırlık protein agirlik beslen dedi zaten öyle beslenen bı insandım arada makarna falan yiyorum ama zaten dolu dolu yemezdim iyice azalttım şimdi corbalarla iyiyim tiksinmedm çok şükür daha hayatımın en önemli parçası oBen çikolata yasak biliyorum, iyi ki tiksinmişsin
Ama süt yumurta olmasaydı keşke. Yoğurtla Aran iyi mi peki.
Hadi gözün aydınEstrofem i bıraktık bugün çok şükür bı ilaç azaldı yaşasın
Transferin güzel geçtiğini söyledi doktor 2 embriyom varNasıl geçti. Kaç embriyo var içinde
Evet canım çarşamba günü oldumTransfer oldun mu
merhaba cnaım hayırlı uğurlu olsun inş. bıçak saplaması kadar keskin değil ama benimde ağrım oluyordu . inş. güzel haberler alıırızKızlar merhabaBen çarşamba günü transfer oldum ve bugün yatakta dönerken kasığım öyle acıdıki sanki bıçak saplandı bir iki saniye böyle sürdü çok korktum açıkçası başına böyle bir şey gelen oldu mu?
Ayy hadi hayırlı olsun pembiş inşallah güzel haberlerini alırızEvet canım çarşamba günü oldum
Bende hapşurdum bugün ağrısı epey bir geçmedi. İnşallah birşey olmamıştır.Kızlar merhabaBen çarşamba günü transfer oldum ve bugün yatakta dönerken kasığım öyle acıdıki sanki bıçak saplandı bir iki saniye böyle sürdü çok korktum açıkçası başına böyle bir şey gelen oldu mu?
Oksapar prolutan progestan folik kaldı Levo zaten kankam 3 senedir falan ayrilamiyoruz onunla da evlenmisim haberim olmadanHadi gözün aydınne var kalan ilacın.