- 26 Ekim 2020
- 1.489
- 1.476
-
- Konu Sahibi pembiss123
- #21.361
çok sevindim inş. sende de işe yarar. durumunuz aynımıymışİletişime geçtik Allah razı olsun anlattı
N Nasibeyn arıyordu bi iletişim kurun istersenizMerhaba hanımlar İzmirdeyim elimde bu tedavimden kalan 7 adet ovitrelle ve 3 kutu GONAL-F 450 var rapor çıkarmayıp ücretli olarak tüp bebek yaptıracak arkadaşlara yardımcı olmak isterim.. Tedavi masrafları zaten yüksek en azından eczane masrafı konusunda destek olmuş olurum
merhaba canım bende şükür regl oldum cumartesi günü, bugün kontrole gideceğim inşallah bu ay başlıyoruz transfer için :)pembiss123 canım sen nasılsın neler yapıyorsun .
hayırlısı olsun canım benimmerhaba canım bende şükür regl oldum cumartesi günü, bugün kontrole gideceğim inşallah bu ay başlıyoruz transfer için :)
Kacinci haftana girdin canim? Az az kraker tarzinda biseyler ye direncin kalmaz sonra bol su ic (hazir su kokusuz) daha bu bulantilarin cogalabilir 9 10 haftalarda fena oluyor tam tavan yaptigi zamanlar.. kendine alternatif biseyler bulGunaydin kizlarrrr...
Cok istahsizim hic bsey yiyemiyorummidem yaniyor hemen ufacik bsey yesem normalmi bu
Gozlerim yasardi saglikla dogurun insallah0.23 amh 5.gün taze transfer
Hadi gozun aydin canimmerhaba canım bende şükür regl oldum cumartesi günü, bugün kontrole gideceğim inşallah bu ay başlıyoruz transfer için :)
Merhaba hayırlı olsun şimdiden dondurulmuş embriyo konulacak sanırım sunu merak ediyorum opu işleminden sonra ilk adetinizden sonra mı çağırdı genelde kaçıncı adette çağırıyorlar transfer icin merak ettim eğer transfer edilecekse adetle başlıyorlar sanırım takibe Almaya Rahmi’n durumuna göremerhaba canım bende şükür regl oldum cumartesi günü, bugün kontrole gideceğim inşallah bu ay başlıyoruz transfer için :)
6+2 oldum canim. Yeni basladi boyle bisey yoktu. Doktorcugum sonunda basardi. Beni yemekten icmekten soguttu transfer yaparken oz3llikle mide bulandiran embriyomu sectikiKacinci haftana girdin canim? Az az kraker tarzinda biseyler ye direncin kalmaz sonra bol su ic (hazir su kokusuz) daha bu bulantilarin cogalabilir 9 10 haftalarda fena oluyor tam tavan yaptigi zamanlar.. kendine alternatif biseyler bul
Hahahah yok canim migde bulantisina iyi derler beta n yukseldikce bulantilar cogalabilir..6+2 oldum canim. Yeni basladi boyle bisey yoktu. Doktorcugum sonunda basardi. Beni yemekten icmekten soguttu transfer yaparken oz3llikle mide bulandiran embriyomu sectiki
Canim sen benden iki gun sonra transfer oldun, nasil 6+2 oluyorsun6+2 oldum canim. Yeni basladi boyle bisey yoktu. Doktorcugum sonunda basardi. Beni yemekten icmekten soguttu transfer yaparken oz3llikle mide bulandiran embriyomu sectiki
Son adet tarihine gore hesap yapiliyormus doktorda ultrasonla o sekilde giriyor canim. Bende anlamadm hangisi dogru bilen biri bizi aydinlatsinCanim sen benden iki gun sonra transfer oldun, nasil 6+2 oluyorsunnasil hesapliyorsun sen cnm? Senin bugun 7 hafta olmaz lazim Benim hesaplama göre internette transfer tarihi yaziyorsun, oda hesapliyor
Aaa, sen ozaman erken transfer oldun belki canim, eger ben son adet tarihiyle girsem 7+6 oluyorumSon adet tarihine gore hesap yapiliyormus doktorda ultrasonla o sekilde giriyor canim. Bende anlamadm hangisi dogru bilen biri bizi aydinlatsin
Yok sen 12 de oldun bende 14 te transfer oldum. Son adet tarihi 30 kasim. Senin kacki son adet tarihAaa, sen ozaman erken transfer oldun belki canim, eger ben son adet tarihiyle girsem 7+6 oluyorumTüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET
bak istersen link biraktim sana canim
Sen tup bebege gore 7+2 bende 7+0 oluyorumAaa, sen ozaman erken transfer oldun belki canim, eger ben son adet tarihiyle girsem 7+6 oluyorumTüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Aaa, sen ozaman erken transfer oldun belki canim, eger ben son adet tarihiyle girsem 7+6 oluyorumTüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Kızlarrr son regle göremi yoksa transfer tarihinden 15 gün öncesine göremi hesap yapılıyorYok sen 12 de oldun bende 14 te transfer oldum. Son adet tarihi 30 kasim. Senin kacki son adet tarih