- 20 Mart 2019
- 62
- 70
- 18
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #21.041
Canım bende 14 aralıkta transfer oldum geçtiğimiz iki gün boyunca az az kahverengi leke geldi ve kesildi şuan hiç yokİnşallah amiiinnn ne güzel dua böylebirşey soracaktım kuzum rahim kalınlaştıkça peçeteye kahve leke gelir mi biliyor musun? Bende bugün az birşey geldi wc de silerkende merak ettim
Kuzum seninki yerleşme lekesi olabilir. Fakat ben transfer olmadım daha kalınlaşması için uğraşıyoruz. Pazartesiye kadar deneyelim dedi doktorum bugün afedersin wcde peçeteyi vajina içine bastırarak silince peçete leke oldu. Kalınlaştıkça leke oluyor mu onu merak etmiştim.Canım bende 14 aralıkta transfer oldum geçtiğimiz iki gün boyunca az az kahverengi leke geldi ve kesildi şuan hiç yok
Canim cok uzuldum Allahim tekrar saglikli bir gebelik yasatir sana en kisa zamanda ve yavruna kavusursunSağlık ocağı sonucum 24 çıkmış canım doktor emin olmak için yarın merkezde tekrar kan vermemi istedi ama bitti gitti iste bu serüven de böylece..ne yapalım kısmet değilmiş Allah size bebeklerinize ömür versin inşallah
Canım çok teşekkür ederim üzülüyor insan tabi en baştan pozitifi görüp doktordan fln tebrik alınca sonrasinda bu daha üzücü oluyor ama sağlıksız bir gebelik için de dilenecek pek birşey yok maalesef hayırlısı buymuş diyoruz..biraz fazla kaptırdım kendimi sanırım o yüzden çok yıprandım bu senenin yarisi bununla mücadele etmekle geçti artık bir süre dinlenip sakinleşip tekrar deneyeceğiz napalim.tesekkurler duaların için Rabbim sizin yavrulariniza ömür versinCanim cok uzuldum Allahim tekrar saglikli bir gebelik yasatir sana en kisa zamanda ve yavruna kavusursunDua ettim az once uzme kendini olurmu
Elbette uzulmende haklisin canim..Canım çok teşekkür ederim üzülüyor insan tabi en baştan pozitifi görüp doktordan fln tebrik alınca sonrasinda bu daha üzücü oluyor ama sağlıksız bir gebelik için de dilenecek pek birşey yok maalesef hayırlısı buymuş diyoruz..biraz fazla kaptırdım kendimi sanırım o yüzden çok yıprandım bu senenin yarisi bununla mücadele etmekle geçti artık bir süre dinlenip sakinleşip tekrar deneyeceğiz napalim.tesekkurler duaların için Rabbim sizin yavrulariniza ömür versin
Anladım kuzum onu bilmiyorumKuzum seninki yerleşme lekesi olabilir. Fakat ben transfer olmadım daha kalınlaşması için uğraşıyoruz. Pazartesiye kadar deneyelim dedi doktorum bugün afedersin wcde peçeteyi vajina içine bastırarak silince peçete leke oldu. Kalınlaştıkça leke oluyor mu onu merak etmiştim.
Hiç bilgim yok canım benim başıma da gelmedi transferden sonra 28. Günüm ve hiç olmadı ama bi sürü tepki yada belirti kişiden kişiye değişiyor biliyorsun belki buda öyledirİnşallah amiiinnn ne güzel dua böylebirşey soracaktım kuzum rahim kalınlaştıkça peçeteye kahve leke gelir mi biliyor musun? Bende bugün az birşey geldi wc de silerkende merak ettim
Daha çok erken bence panik olma bak ben transferimi 27 kasımda oldum daha bugün gidecem ultrasona. Sen içini ferah tut sıkıntılı birşey olsa söylüyorlar zaten doktorlar hemen gizlemiyorlar.Mrb kizlar ben tüp bebekle gebe kaldım yeni.12 sonra yani bugün kese için gittik.keseyi gördük.fakat yolk kese felan görmedik.doktora sordum erken 10gun sonra beli olur.aklima takılan bundan önce iki gebelik daha olmuştu kese için gittiğimizde yolk kesesini göstermişti bize.kafam karıştı nirmalmi bu
MErhaba sonucun belli oldu muMerhaba ben yeniyim. 14 Aralık'ta çift embriyo transferi oldum.
Ben 14ünde oldum. Sizin test gününüz ne zamanGünaydın 16 Aralık’ta transfer olan var mı
Doktor 28 Aralık dedi. Sizin ne zamanBen 14ünde oldum. Sizin test gününüz ne zaman
Hayirli olsun, allaha kucagina almayi nasib etsinBende iki kese gibi göründü ama doktor beli dil iki hafta sonra yine bakicaz.boyle olupta ikiz olan varmı.bide kese boyutu nerede yaziliyo nekadar olduğu kizlar.
Benim de 5 Aralık transferin . Ben de bugün gideceğim kontrol için . Bakalım ne diyecek . Yazarım sana . Unutursam hatırlatTransfer tarihim 3 Aralık 5 gün embiryosu bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?