Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Canım nasılsın bebisin nasıl. İnşallah kilo almaya başlamıştır artık. Güzel haberlerini bekliyoruz
Canim oglusum iyi masallah yavas yavas kilo almaya basladi 1 kilo 460 gram dogmustu odem atinca 1 kiloya dustu simdi 1 bucuk kiloya cikti yeniden dahada kilo almaya devam ediyor.

Can'ım nasılsın? Hala aşağıdamı bebiş? Daha iyisinizdir inşAllah
Şükür canım daha iyiyim, biraz yukarı çıkmıştı 10 gün önce kontrolde dr kanama riski daha az dedi, rabbim herkese sağlık versin kabus dolu günler geçti inşallah rabbim bir daha göstermez, sen nasılsın peki

Ayy maşAllah çok sevindimm.. Hayırlısıyla az kaldı canım inş hepimize nasip olsun kucağımıza almak:)

Arkadaşlar benim de tüp bebiş, başka bir bölüme konu açtım fakat cevap gelmedi. Buradan da sormak istedim. Göğsümden turuncu süt gelmeye başladı. İlk süt sanırım kolostrum diyorlar. Sıkmıyorum kesinlikle ama bazen durduk yere damla halinde tişörtümü ıslatıyor. Sizlerde de oluyor mu? Çok sütüm mü olcak diyorum ama 1 beden filan büyüdü göğüsüm.

Bende henuz bi akıntı filan olmadı o akıntı kişiye göre değişiyor galiba bazisinda oluyor bazisinda olmuyor

Canım bende 18. haftadan beri geliyo 28 oldum mesela.. Sütyen takmadığım Zaman geliyo özellikle.. Göğüs ucu tşört sürttükçe uyarılıyormuş meğer, eğer öyle birşey yaptıysan gelmesi normalmiş sordum.. Bu arada doktorum Sak'ın sıkma Rahime uyarı gönderir erken doğum olur dedi

Bana da onu dedi. Evde sütyen takmıyordum takayım madem :)

Kizlar benim dün kanamam oldu doktor plasentanin asagida olduğunu söyledi. Dinlen dedi kendini yorma. Doğum da sezeryan olacakmış çok kanamalı olabilir kan takviyesi gerekebilir dedi. İnşallah erken doğum olmaz bu bikaç haftayı daha atlatabilirsem insallah bakalım. Böyle durumlar yaşayan var mı biliyor musunuz bişey erken doğum olur mu acaba endiseliyim

Canım benim yA hiç bir fikrim Yok ama dikkat et kendine yinede bunlar nazlı bebekler. Dr yat dediyse yat. Arada benim alt bölgeme ağrı giriyor korkutuyor oda beni..

Geçmiş olsun canım benimde plesantam aşağıdaydı kanamalı günler geçirdim şimdi yukarı çıkmış rahim ağzı kapalıysa çok sıkıntı olmuyor ama yinede bol bol dinlenmen lazım ben hala yatmaya devam ediyorum.benimde doğumum sezaryen olacak inşallah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız

Amin canim Rabbim evlatlarımızı bize bagislasin insallah

Ah canım benim haftalardır plesanta yukarıda son kontrolde çok az yukarı çıkmıştı ona da şükür sen riskli dönemi atlatmışsın şükür bol uzan dinlen şakın iş güç yapma kanamayı tetikleyecek bir şey olmasın , ben haftalardır genelde yatıyorum doktorum oturmak ve ayakta durmak aynı baskıyı yapıyor genelde yat demişti, bu şekilde olup kanama vs olmadan çok Doğum yapan var

İnşallah canım Rabbim yardımcımız olsun. Sağ salim kucağımıza alırız insallah yavrularimizi. Zahmetini çok cektik Allah mükafatini da versin insallah

Yatıyorum zaten canim cok saol. Kanamam bayagi azaldı bakalım insallah tekrar etmez
Canım çok geçmiş olsun banada baştan beri plasenta aşağıda dendi şükür 26.hafta biraz yukarı çıktı gerçi bende kanama yoktu ama sınıra 4cm deniyordu şükür seninde kanaman durmuş yorma kendini

Canim oglusum iyi masallah yavas yavas kilo almaya basladi 1 kilo 460 gram dogmustu odem atinca 1 kiloya dustu simdi 1 bucuk kiloya cikti yeniden dahada kilo almaya devam ediyor.
Canım nasılsın paşamiz nasıl ne zamana kadar hastanede tutacaklar bebisi kilo alımı nasıl gidiyor

kose4545 canım gözün aydın, allahım şifa versin hemencecik gelsin oğlun yanına, sağlıklı mutlu bir ömrü olsun Çınar' ın Benimde yüksek idrar yolu enfeksiyonum vardı. 100 e çıktı 2 kez antibiyotik kullandım. Yine de geçmedi bende bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…