Hayırlı olsun canım gözünüz aydınArkadaslar bugun saat 5 te cok fazla bıcımde suyum geldı apartopar hastaneye geldık hemen sezeryanla ameleyata aldılar oğlumuz dunyaya geldı 1 kg 460 gram doğdu suan kuvezde saglıklı cok sukur 5 hafta kuvezde kalcakmıs erken dogumun sebebı ıse gecmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu oldu. Pasam minnacık buyucek artık :)
Amin canimm cok saol darisi basina insallah..Hayırlı olsun canım gözünüz aydınRabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde paşanızı eve götürmeyi nasip etsin
Amin inşallah canımAmin canimm cok saol darisi basina insallah..
Amin canim cok tesekkurler.Darisi basina insallah :)Hayırlı olsun canım gözünüz aydınRabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde paşanızı eve götürmeyi nasip etsin
Canım nasılsınız, bebiş nasıl sen toparlandın mı biraz. Hepinizin bayramı mübarek olsun...Arkadaslar bugun saat 5 te cok fazla bıcımde suyum geldı apartopar hastaneye geldık hemen sezeryanla ameleyata aldılar oğlumuz dunyaya geldı 1 kg 460 gram doğdu suan kuvezde saglıklı cok sukur 5 hafta kuvezde kalcakmıs erken dogumun sebebı ıse gecmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu oldu. Pasam minnacık buyucek artık :)
Canim benim ara ara agrilarim oluyor igne oluyorum geciyor duzelmeye basladim ufaklikta kuvezde. canim hergun gidiyorum hastaneye sut goturuyorum pasama sutlerim gelmeye basladi bolbol rezene cayi ve kuru kayisi yiyiyorum goguslerime ilik suyla masaj yapiyorum etkili oluyor .Canım nasılsınız, bebiş nasıl sen toparlandın mı biraz. Hepinizin bayramı mübarek olsun...
İyi yapiyorsun canim inşallah bebisin cabuk toparlar da evinize gidersiniz. O hastane kuvezdeki zaman da çok önemli Rabbim yardımcınız olsun insallahCanim benim ara ara agrilarim oluyor igne oluyorum geciyor duzelmeye basladim ufaklikta kuvezde. canim hergun gidiyorum hastaneye sut goturuyorum pasama sutlerim gelmeye basladi bolbol rezene cayi ve kuru kayisi yiyiyorum goguslerime ilik suyla masaj yapiyorum etkili oluyor .[/QUOT
Canım gördüm ama yazamadım gözün aydın nasıl bebesimiz iyi mi ne zamana kadar kuvezde kalacakCanim benim ara ara agrilarim oluyor igne oluyorum geciyor duzelmeye basladim ufaklikta kuvezde. canim hergun gidiyorum hastaneye sut goturuyorum pasama sutlerim gelmeye basladi bolbol rezene cayi ve kuru kayisi yiyiyorum goguslerime ilik suyla masaj yapiyorum etkili oluyor .
Saol canim bebisimiz artik oksijene bagli kalmadan nefes alabiliyor suan tek sikintimiz cok kilo verdi odemini atti 1 kilo 460 gramla dogdu suan 1040 kg ma dustu doktorumuz kilo aldirmaya calisiyor midesi sutu tam almiyor. Bu hafta Allahin izniyle kilo almaya baslar dedi doktorumuz.Canım gördüm ama yazamadım gözün aydın nasıl bebesimiz iyi mi ne zamana kadar kuvezde kalacak
Saol canim bebisimiz artik oksijene bagli kalmadan nefes alabiliyor suan tek sikintimiz cok kilo verdi odemini atti 1 kilo 460 gramla dogdu suan 1040 kg ma dustu doktorumuz kilo aldirmaya calisiyor midesi sutu tam almiyor. Bu hafta Allahin izniyle kilo almaya baslar dedi doktorumuz.
Canım gözün aydın, rabbim sağlık versinSaol canim bebisimiz artik oksijene bagli kalmadan nefes alabiliyor suan tek sikintimiz cok kilo verdi odemini atti 1 kilo 460 gramla dogdu suan 1040 kg ma dustu doktorumuz kilo aldirmaya calisiyor midesi sutu tam almiyor. Bu hafta Allahin izniyle kilo almaya baslar dedi doktorumuz.
Aminn canim cok saol toparlamaya basladi oglan kirbirkere masallah.Canım gözün aydın, rabbim sağlık versingeçecek bu günlerde az kaldı
Yaa bende tospiği sormak için girdim güzel haberler gördüm.. MaşAllah alır tabi sütü sevdimi yetiştiremicen bile annesi:) hayırlısıyla sağlıkla günü doldumu çıkarsınız hastaneden.. Evde seni uyutmadığı günleri dinlemek için sabırsızlanıyorum
Cok yaramaz teyzesi kipir kipir kuvezde kiyameti kopariyor. Bi ciksin kuvezden herseyine raziyim :)
Evet canim az kaldı insallah bizde dört gözle saglikla dünyaya gelmelerini bekliyoruz. Rabbim bizlere bagislasin evlatlarımızı insallahCok yaramaz teyzesi kipir kipir kuvezde kiyameti kopariyor. Bi ciksin kuvezden herseyine raziyim :)
Canım gözün aydın, rabbim sağlık versingeçecek bu günlerde az kaldı
Canım nasılsın bebisin nasıl. İnşallah kilo almaya başlamıştır artık. Güzel haberlerini bekliyoruzCok yaramaz teyzesi kipir kipir kuvezde kiyameti kopariyor. Bi ciksin kuvezden herseyine raziyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?