- 6 Eylül 2008
- 226
- 131
- 303
- 41
Gittiğim dr özel. Kendi anlaşmalı hastanelerde yaptırıyor.bir kaç seçenek sunuyor kendin karar veriyorsun.Canım gittiğin hastane SGK ile anlaşmalı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittiğim dr özel. Kendi anlaşmalı hastanelerde yaptırıyor.bir kaç seçenek sunuyor kendin karar veriyorsun.Canım gittiğin hastane SGK ile anlaşmalı mı?
Benim de öyle,hangi hastanelerde anlaşmanız var dedim bir kaç saydı , dedim siz hangisinde isterseniz çünkü dr bin kendini rahat hissettiği yer önemli, medical park dedi orası SGK ile anlaşmalı dedi ayrıca . O bedenle sordum dr nin anlaşmalı olduğu hastane SGK ile anlaşmalı mıGittiğim dr özel. Kendi anlaşmalı hastanelerde yaptırıyor.bir kaç seçenek sunuyor kendin karar veriyorsun.
ben yaptırdım canım herşey normal çıktı çok sükür.İyi geceler hanımlar.. Haftası gelenler geçenler, şeker yüklemesi yaptırdınızmı?
Ben yaptirmadim. Doktorum açlık tokluk kan sekerime baktirdi. Normal çıkınca gerek gormediben yaptırdım canım herşey normal çıktı çok sükür.
Ben yaptirmadim. Doktorum açlık tokluk kan sekerime baktirdi. Normal çıkınca gerek gormedi
Bizim burada medikal park 3.500 dediler. Hayırlsı olsun yaaa artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. En yakın Doğum kimin burada 15 Kasım falan Benim 38 hastalıkken alınıyor bebek.tabi gidişat Ne olur Allah bilirBenim de öyle,hangi hastanelerde anlaşmanız var dedim bir kaç saydı , dedim siz hangisinde isterseniz çünkü dr bin kendini rahat hissettiği yer önemli, medical park dedi orası SGK ile anlaşmalı dedi ayrıca . O bedenle sordum dr nin anlaşmalı olduğu hastane SGK ile anlaşmalı mı
Saol canim Allahim isteyen herkese nasip etsin.Kose4545 rabbim saglıklı sıhhatlice ve mutluluk ile evladini kucagina alip evine götürmeyi nasip etsin. Gözün aydın.
Aaaa canim hayırlı ugurlu olsun ilk bebisimiz doğdu Rabbim sağlıkla kuvezde çıkıp eve gelmeyi de nasip etsin . İdrar yolları erken doğuma sebep oluyo malesef. Canım bu saatten sonra sana çok iş düşüyor sütünü mutlaka sağ her gün buz dolabın sakla. Kuvezden istedikleri zaman götür bebeğinin sütüne çok ihtiyacı olacak Rabbim yardımcınız olsun insallahArkadaslar bugun saat 5 te cok fazla bıcımde suyum geldı apartopar hastaneye geldık hemen sezeryanla ameleyata aldılar oğlumuz dunyaya geldı 1 kg 460 gram doğdu suan kuvezde saglıklı cok sukur 5 hafta kuvezde kalcakmıs erken dogumun sebebı ıse gecmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu oldu. Pasam minnacık buyucek artık :)
Arkadaslar bugun saat 5 te cok fazla bıcımde suyum geldı apartopar hastaneye geldık hemen sezeryanla ameleyata aldılar oğlumuz dunyaya geldı 1 kg 460 gram doğdu suan kuvezde saglıklı cok sukur 5 hafta kuvezde kalcakmıs erken dogumun sebebı ıse gecmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu oldu. Pasam minnacık buyucek artık :)
Canım benim yaa hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla sıhhatle up uzun yılları olsun inşallahhhhh. Sen nasılsın. Güzel annemiz.Arkadaslar bugun saat 5 te cok fazla bıcımde suyum geldı apartopar hastaneye geldık hemen sezeryanla ameleyata aldılar oğlumuz dunyaya geldı 1 kg 460 gram doğdu suan kuvezde saglıklı cok sukur 5 hafta kuvezde kalcakmıs erken dogumun sebebı ıse gecmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu oldu. Pasam minnacık buyucek artık :)
Arkadaslar bugun saat 5 te cok fazla bıcımde suyum geldı apartopar hastaneye geldık hemen sezeryanla ameleyata aldılar oğlumuz dunyaya geldı 1 kg 460 gram doğdu suan kuvezde saglıklı cok sukur 5 hafta kuvezde kalcakmıs erken dogumun sebebı ıse gecmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu oldu. Pasam minnacık buyucek artık :)
Aaaa canim hayırlı ugurlu olsun ilk bebisimiz doğdu Rabbim sağlıkla kuvezde çıkıp eve gelmeyi de nasip etsin . İdrar yolları erken doğuma sebep oluyo malesef. Canım bu saatten sonra sana çok iş düşüyor sütünü mutlaka sağ her gün buz dolabın sakla. Kuvezden istedikleri zaman götür bebeğinin sütüne çok ihtiyacı olacak Rabbim yardımcınız olsun insallah
Cok saol canim insallah Allah sizinkinide zamaninda dogmasini nasip etsin insallah.canım benımmmm rabbım saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ıns. korkma pasamız buyuyecek :)
Teaekkur ederim canim benim darisi basina insallah. Saglikla dunyaya gelsin insallah.Canım benim yaa hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla sıhhatle up uzun yılları olsun inşallahhhhh. Sen nasılsın. Güzel annemiz.
Saooll canim benim darisi basiniza insallah Allah sizinde kucaginiza zamaninda almayi nasip etsin oglumuzun ismi çınar oldu. :)Nee ayyy hayırlı olsun çok küçük ama çok sevindim Rabbim sağlıkla evine götürmeyi nasip etsin topiğin ilk yakışıklısı geldi he Ayy transfer tuttumu beklerken bi tane tospik geldi bile adı ne oldu peki bu aceleci paşanın? Rabbim sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin
Saooll canim benim darisi basiniza insallah Allah sizinde kucaginiza zamaninda almayi nasip etsin oglumuzun ismi çınar oldu. :)