Ben 18. Haftada kesin hissettim kızlar endişe etmeyin herkeste farklı doktorlar 20. Haftaya kadar hissetmeyebilirsiniz diyorlarBenim tanıdığımda da hem kanda hem ultrasonda parlaklık çıktı ama maşallah 8 aylık problemsiz kızı var.allah yavrularımızı korusun inşallah. Kızlar kaçıncı haftada hissetmeye başladınız yaaa çok panik oluyorum bende 16 hafta bitti
Canım karıncalanma gibi hafif dalgalanma oluyor sen bu şekilde hissettinmi belki göbeğin kaşınıyor sanabilirsinBenim tanıdığımda da hem kanda hem ultrasonda parlaklık çıktı ama maşallah 8 aylık problemsiz kızı var.allah yavrularımızı korusun inşallah. Kızlar kaçıncı haftada hissetmeye başladınız yaaa çok panik oluyorum bende 16 hafta bitti
Göbek deliğimin sol yan bir parmak falan aşağısında sanki hissediyorum ama anlayamıyorum. Bebek mi gaz mı şu haftada geçse hayırlsıyla sonraki hafta kontrolüm var görmek için sabırsızlanıyorum.günler hemen geçsin istiyorum.Canım karıncalanma gibi hafif dalgalanma oluyor sen bu şekilde hissettinmi belki göbeğin kaşınıyor sanabilirsin
Cinsiyeti belli olmadı mi senin yaaa. Söylemedin sanırım kaçırdım mı yoksa. Kızlar isim önerisinde bulunalım, ben isim bulamıyorum kzıma.Canım karıncalanma gibi hafif dalgalanma oluyor sen bu şekilde hissettinmi belki göbeğin kaşınıyor sanabilirsin
Benim ismim nazlı kızımın da Naz istiyorumCinsiyeti belli olmadı mi senin yaaa. Söylemedin sanırım kaçırdım mı yoksa. Kızlar isim önerisinde bulunalım, ben isim bulamıyorum kzıma.
Hayır canım kaçirmadin hala öğrenemedim cinsiyeti bebeğin eşi önünü kapatmış ti geçen hafta gittim başka doktora bi hevesle yine olmadı tam sürpriz olcak artık herhalde sağlıklı olsun da napim geç öğreneyim bence gaz değil canım hissettigin ben gün içinde hissediyorum dinliyorum sen naptın sola yatıyorsun degilmi sırt üstü de yatamassin sağada yatamassinCinsiyeti belli olmadı mi senin yaaa. Söylemedin sanırım kaçırdım mı yoksa. Kızlar isim önerisinde bulunalım, ben isim bulamıyorum kzıma.
Ay sende mı cinsiyeti ögrendin yoksa kizinmi olacakBenim ismim nazlı kızımın da Naz istiyoruminşallah rabbim o günleri gösterir
Hayır canım kaçirmadin hala öğrenemedim cinsiyeti bebeğin eşi önünü kapatmış ti geçen hafta gittim başka doktora bi hevesle yine olmadı tam sürpriz olcak artık herhalde sağlıklı olsun da napim geç öğreneyim bence gaz değil canım hissettigin ben gün içinde hissediyorum dinliyorum sen naptın sola yatıyorsun degilmi sırt üstü de yatamassin sağada yatamassin[/QUOTE Sola yatmaya özen gösteriyorum ama sağada sırt üstü de yatıyorum..sabah kalkınca çok dinç oluyorum kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Biraz fazla yürüyeyim belim çok ağrıyor sadece. Ayyy düşünüyorum da bir dahaki Ramazan 6-7 aylık olacak bebişlerimiz soframızda olacaklar allahım nasıl heyecanlanıyorum.. rabbim şükürler olsun bugünleri gördük
Hayır canım kaçirmadin hala öğrenemedim cinsiyeti bebeğin eşi önünü kapatmış ti geçen hafta gittim başka doktora bi hevesle yine olmadı tam sürpriz olcak artık herhalde sağlıklı olsun da napim geç öğreneyim bence gaz değil canım hissettigin ben gün içinde hissediyorum dinliyorum sen naptın sola yatıyorsun degilmi sırt üstü de yatamassin sağada yatamassin[/QUOTE Sola yatmaya özen gösteriyorum ama sağada sırt üstü de yatıyorum..sabah kalkınca çok dinç oluyorum kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Biraz fazla yürüyeyim belim çok ağrıyor sadece. Ayyy düşünüyorum da bir dahaki Ramazan 6-7 aylık olacak bebişlerimiz soframızda olacaklar allahım nasıl heyecanlanıyorum.. rabbim şükürler olsun bugünleri gördük
Ben şimdiye kadar iki haftada bir gidiyordum son gittiğimde doktor bir ay sonrasına gün verdi bu arada kızlar benim bugün birden bire göbeğim büyüdü sanki daha iki gün öncesine kadar kucucuktu bugün kocaman olmusKIzlar kaç hafta da bir kontrole gidiyorsunuz?
ben 1 ayda bir gidiyorum canım. bazen huzursuz oluyorum 15 günde bir gidiyorum merakımdan :)KIzlar kaç hafta da bir kontrole gidiyorsunuz?
Benim göbeğimde kocaman oldu okadar kiloda almamışım ama niçin öyle oldu anlamadımBen şimdiye kadar iki haftada bir gidiyordum son gittiğimde doktor bir ay sonrasına gün verdi bu arada kızlar benim bugün birden bire göbeğim büyüdü sanki daha iki gün öncesine kadar kucucuktu bugün kocaman olmus
Canım ben iki haftada bir gidiyordum Dr um artık ayda bir kontrole gitmemi söylediKIzlar kaç hafta da bir kontrole gidiyorsunuz?
evet canım doktorun doğru olanı yapıyor artık tüp bebek ilaçlarından kurtulup normal gebelik sürecine giriyorsun sadece kan sulandırıcı ve vitamin takviyelerini alcan.Kızlar siz kullanfığınız ilaçları bıraktınızmı? Dr artik bazılarını bırakmamı istiyor ama ben tedirgin oluyorum ne yapacağımı bilemedim gitti
Burdaki dr coraspini ve crinon jeli bırakıp diğer ilaçlara devam etmemi söyledi kendi dr um yurtdışında kendisine ulaşamadım çok kararsız kaldım ve tedirgin oluyorumTup bebek doktorunun verdiği ilaçların cogunu bıraktım ben yani doktorum biraktirdi sadece coraspin ve
kızlar bebeğimin bağırsaklarında parlaklık varmış , bu az ihtimalle ama bazen down sendromu belirtisi sayılabiliyormuş. Çok korktum fetal DNA testi önerdi doktor. Böyle bir şey duydunuz mu hiç?
Evet canım cinsiyet kızAy sende mı cinsiyeti ögrendin yoksa kizinmi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?