Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Çok garip ben jeli 12.haftada bıraktım diğer ilaçlarına 10.haftada neden doktorlar 16. Haftaya kadar kullandirdilarki kizlar garibime gitti

Canım 16. Haftaya kadar jele bende de devam son kutum şükür. İğne progestan 3 günde bir oluyordum 15. Haftada bıraktık onuda. Bebişlerimiz iyi olsunda inşallah. İyisin dime sen kanama falan var mı
Canım kanama alanım var şimdi durdu ama dr yine olacaktır dedin

SABIR ET CNM DEDİĞİN GİBİ BEBEK İYİ OLSUN YETERKİ

Progestan iğnesini ve vajinal hapını kullanıyorum ben de doktorum gerekirse 5 ayı bitirene kadar kullanıcaz dedi. NazC doktoruna sor bakalım belki progestanın hapini vajinal olarak verir. Ben de akıntı falan yapmadı kullanmasi cok rahat geliyor.

Canım yarın bursaya gidiyorum Allah'ın izniyle orada daha iyi dr bulurum inşallah, artık ne yapmam gerektiğini daha iyi bilirim.

Canım yarın bursaya gidiyorum Allah'ın izniyle orada daha iyi dr bulurum inşallah, artık ne yapmam gerektiğini daha iyi bilirim.

Annenlere gidiyorsun demi hayırlı yolculuklar şimdiden canım. Ne kadar mesafe var aranizda ben de bayramda gideyim diyorum çok sıkıldım evde ama daha doktorla konuşmadım yol zarar verir mı diye.

Jel kullanırken kanamam olmuştu. Etkili olsun diye doktor hapa çevirdi ve hala Progestan 200mgx2 devam ediyorum.. Hap başlarda tansiyon düşüklüğü ve şuur bulanıklığı yapıyor sonra alışıyorsun ama bazı doktorlar bunun için vermiyor olabilir canım.. Sıkıntı yaşadığını söylersen belki yardımcı olur doktorun?

Daha etkili olsun da şuursuz olayım bir süre bir şey olmaz kendimle ilgili dayanırım yeter ki bebeğimin sağlığı yerinde olsun dr ile görüştüğümde söyleyeceğim .

Son düzenleme:
Annenlere gidiyorsun demi hayırlı yolculuklar şimdiden canım. Ne kadar mesafe var aranizda ben de bayramda gideyim diyorum çok sıkıldım evde ama daha doktorla konuşmadım yol zarar verir mı diye.
Canım ben hem dr konusunda çok ortada kaldım hemde gerçekten psikolojim çok bozuldu eşimin işleri çok yoğun yaz geldi şehir dışı, yurt dışı işleri oluyor annem ve ben Allah korusun bir şey olsa bir başımıza ... yalnızlık çok bunalttı beni 2 hastane doktoru, bir özel doktor bir de eşimin bi arkadaşının tanıdığı vardı onunla görüştüm sordum hepsi olur dedi eğer özel araç ise 2 saatte bir durup 10 dk yürümem gerektiğini söylediler, biz özel araçla gideceğiz ama bütün yolu bitirmeyeceğiz bir gece bir yerde kalıp dinlenip sabah devam edeceğiz, rabnim ol demişse ona emanet inşallah bir şey olmayacak

Anladım canım o zaman bana da git der :) :) bizim yavrularımız çok güçlü maşallah. Baştan beri nelere dayandılar bir şey olmaz inşallah Rabbimin izniyle

. Hayırlı yolculuklar Rabbim senide bebeğinide korusun inşallah

Benim mide yanma şikayetim başladı onun dışında iyiyim çok şükür. Bir daha kanamam olmasın diye dua ediyorum sürekli bide 7/24 yatıyorum nerdeyse.
NazC naptın canım vardın mı annenlere, bir sıkıntı yok demi?

Sizler Nasılsıniz kızlar bende iyiyim çok sukur ramazan da iyi geçiyor hayirlisiyla. Gobusler belli olmaya başladı mı

Sizler Nasılsıniz kızlar bende iyiyim çok sukur ramazan da iyi geçiyor hayirlisiyla. Gobusler belli olmaya başladı mı
aynen canım ya göbeğim çıkmaya başladı iyice zorlanıyorum kalkarkene artık, ayaklarımda bu aralar çok şişmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…