Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

bende diyetisyene gidiyorum cnm liste atabilirsin ama en azindan bakariz fikir ediniriz :)

Doktoruna söyle sana omega 3 yazsın onu kullan balık yemesen de yerine geçmiş olur bende yiyemedim doktorum yazdı bana gerçi devlet karşılamıyor ama olsun satın alıp icebilirsin bebeğin icin
Hiç aklıma gelmedi haklısın canım, bu gittiğimde sorayım doktora

Benimde kpntrolum vardi bugun kizlar hamileligimden yana sadece 3 kilo aldim en son 3 hafta evel gittim 3 hafta icinde 1 kilo 200 gram almisim bebisimiz masallah buyumus gozler agzi acikti ultrasyondan baktigimizda masallah cok guzel bir duygu.

Benimde kpntrolum vardi bugun kizlar hamileligimden yana sadece 3 kilo aldim en son 3 hafta evel gittim 3 hafta icinde 1 kilo 200 gram almisim bebisimiz masallah buyumus gozler agzi acikti ultrasyondan baktigimizda masallah cok guzel bir duygu.
Bende 3 kilo almisim zaten haftalarimiz da bir zaten 4. Ayda insan birden kilo alıyor bende ilk zamanlar hiç almadım ama son dönemde aldım benim bebisim 210 gr olmus perşembe gitmiştim kontrole artık kilo almamız daha hızlanacak ayda bir kilo normalmis

Olabilir cnm atarsan bizde faydalanirız

Kızlaar günaydın Brsada yaşayıp iyi bir dr giden var mı? Yada riskli gebeliklere bakan dr bilen var mı?

20 haftadan sonra baslicsz canim sismeye :)

Kızlaar ya ben bu jelden çok sıkıldım hem akıntı çok oluyor hem de koku oluyor bazı arkadaşlar kullanmıyor yerine progestan hap kullanıyor acaba bu kişiden kişiye değişiyor mu? Doktor jel yerine hap verir mi acaba? Siz ne düşünüyorsunuz? Hangisini kullanıyorsunuz

Ben tüp bebek merkezinin verdiği tüm ilaçları bıraktım sadece vitamin kullanıyorum evet jel çok. Sıkıcı kurtuldum çok şükür

Ben tüp bebek merkezinin verdiği tüm ilaçları bıraktım sadece vitamin kullanıyorum evet jel çok. Sıkıcı kurtuldum çok şükür
Anladım canım ne yazık ki benim kanama olduğu için devam ediyorum, tam kurtuldum derken bir daha başladım bebeğim iyi olsun da hepsine razıyım , illede jelse yapacak bir şey yok ama belki değiştirilir bakalım

Canım bende hem jel hemde progestan kapsul kullanıyorum Dr um 16. Haftaya kadar jele devam edeceğimi söyledi

Ben progestan hap alıyorum ama vajinal olarak. O da çok akıntı yapıyor hiçbi fark yok yani. Ağızdan alınca çok yan etki yapıyormuş o yüzden vajinal veriyorlarmış. Ama bi dahaki gittiğimde istemiyorum ben bunu dicem. Gerekiyorsa iğne versin çok bıktım o haptan

Progestan iğne ilk dememde yaptırmıştım hatırlıyorum hiç bir şey o kadar acı vermemişti çok ağırdı acaba yan etkileri beymiş ilk muayenede sorayım, bende jelden bıktım

Progestan iğne ilk dememde yaptırmıştım hatırlıyorum hiç bir şey o kadar acı vermemişti çok ağırdı acaba yan etkileri beymiş ilk muayenede sorayım, bende jelden bıktım
Daha önceleri iğne ağrısı bendede oluyordu ama bu sonlarda sanırım alıştımmı ne olduysa çok ağrısı yok

Anladım canım, ya prulotuon iğne var mı sende?
Canım 16. Haftaya kadar jele bende de devam son kutum şükür. İğne progestan 3 günde bir oluyordum 15. Haftada bıraktık onuda. Bebişlerimiz iyi olsunda inşallah. İyisin dime sen kanama falan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…