- 22 Nisan 2014
- 940
- 492
- 103
- 42
Amin canım o gün hepimize nasip olsun inşallahAnladım canım. Hayırlısı artık biz de kullanmadan bebislerimize kavuşacağız inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım o gün hepimize nasip olsun inşallahAnladım canım. Hayırlısı artık biz de kullanmadan bebislerimize kavuşacağız inşallah
Benim de onceki dusuklerimde ilac konusunda ilgisiz davranmislardi ve calisabilirsin denmisti.Suan gittigin doktorlara onceden dusuklerinim oldugunu bunun da uzun ugraslar sonucu tup bebek oldugunu soyle (usg den bakinca zaten tedaviyle oldugunu anliyolar) 4 ay bitene kadar rapor almak istedigini soyle.İŞinin de masa basi oldugunu soyleme yorucu de.evde yat biraz ben de aylardir yatiyorum sıkıldım ama Allah korusun bebegimize bisey olsa onun sıkıntisi ve pismanligi daha agir olur.
Anladım canım işte ne yazık ki benim kanamam oldu ikizlerden birini kaybettim canım sende iyiyim diyerek çok rahat davranma tedbir senden takdir Allah'tan.. çok yorma kendini 15 km çok canım ya
Bende sormadım. Ve napmam gerektiğini bilmiyorum. Ama kendi doktorum dışındaki bi doktor ilişki Yok demişti başlarda sayılırdık ama o zamanKızlar benimde 3 aylıkken erkek diye düşünüyorum ama net bişi söyleyemiyorum dedi, 3,5 aylıkken erkek diye netleştirdi.
Kızlar birde doktorlarınız ilişki anlamında bir şey konuşan oldu mu? Bana bir şey diyen doktor olmadı bende bir şey soramadım. 17. Haftadayız acaba ne yapmalıyım.
Canlar kanamaniz ve riskli gebeliginiz yoksa yasak yok suanlik. benim doktorum soyledi .Bende sormadım. Ve napmam gerektiğini bilmiyorum. Ama kendi doktorum dışındaki bi doktor ilişki Yok demişti başlarda sayılırdık ama o zaman
Ben hangi doktora gittiysem anladi hatta sadece kadin dogum doktoru degil radyoloji uzmani bile anladi.Tedavi gebeligimi diye sordu.Anlamalarinin sebebi yumurtaliklarimin hala şiş gorunumunde olmasiymis ve icerde kalan kucuk yumurtalar.Usg den bakınca anlıyorlar ne demek cnm? Söylemediğim doktorlar oldu hiçte bişi anlamadılar zaten tüp bebek doktorumun da dediği normal hamilelikten tek farkı hamileliğin oluşum şekli onun dışında bir farkı YOk bildiğin kadarıyla.
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bebek iyimi kanama keseden değil dimi sordunmu doktora ne dedi tram olarak dualarım seninle inşallahMerhaba kızlar ilk önce dualarınızı istiyorum dün kanamam oldu bebeğim bana tutunsun Ayrıca kanaması olan arkadaşlar kanama olunca hemen durdu mu sizin dün akşam 6 da başladı 2 ped doldu ve her wc çıktığımda baya geliyor hala durmadı , dün iğnemi yaptılar progestan, kanama durur mu yaaa hemşireye sordum inş durur diyor
Dün bebeğe bakıldı iyiydi canım hatta çok hareketliydi kanama devam ediyor ama dün kese de değil kanama dedi , bu gün dr ne zaman gelir bilmiyorum hafta sonuna denk geldiCanım öncelikle çok geçmiş olsun. Bebek iyimi kanama keseden değil dimi sordunmu doktora ne dedi tram olarak dualarım seninle inşallah
Merhaba kızlar ilk önce dualarınızı istiyorum dün kanamam oldu bebeğim bana tutunsun Ayrıca kanaması olan arkadaşlar kanama olunca hemen durdu mu sizin dün akşam 6 da başladı 2 ped doldu ve her wc çıktığımda baya geliyor hala durmadı , dün iğnemi yaptılar progestan, kanama durur mu yaaa hemşireye sordum inş durur diyor
Amin canım rabbim yardımcımız olsun psikolojim bitik durumda çok zor dönemler geçirdim ve geçiriyorum rabbim bunların mükafatı olarak yavrularımızı bize bağışlasın, sen hangi ilaç ları kullanıyorsun canımCanım ben geçen hafta ambulansla hastaneye kaldırıldım kanamadan. Öyle böyle değildi. 1 gün içinde aşırı kanama kesildi. O gün bu gündür az az geliyor dün doktora gittik bebek iyi ama çok büyük bir hematom yani kanama alanı var içeride. Böyle dogum yapanlar çok. İnşallah biz onlardan oluruz.
Amin canım amin.. çok kanamam oldugu zaman 1 hafta hastanede yattım o zaman serum+endol fitil verdiler. O zamandan bu zamana progestan iğne ve progestan kapsül dışında bişey kullanmıyorum.Amin canım rabbim yardımcımız olsun psikolojim bitik durumda çok zor dönemler geçirdim ve geçiriyorum rabbim bunların mükafatı olarak yavrularımızı bize bağışlasın, sen hangi ilaç ları kullanıyorsun canım
Canim cok gecmis olsun uzuldum kendini hic yorma surekli yat panikleme Allahin izniyle gecicek.Merhaba kızlar ilk önce dualarınızı istiyorum dün kanamam oldu bebeğim bana tutunsun Ayrıca kanaması olan arkadaşlar kanama olunca hemen durdu mu sizin dün akşam 6 da başladı 2 ped doldu ve her wc çıktığımda baya geliyor hala durmadı , dün iğnemi yaptılar progestan, kanama durur mu yaaa hemşireye sordum inş durur diyor
Canım çok şükür kesede değilmiş kanama bol bol dinlen yorma kendin8 sitres yapma bebeğe geçmesin bol dua inşallah hepimiz sağlıcakla alırız meleklerimizi kucagimizaDün bebeğe bakıldı iyiydi canım hatta çok hareketliydi kanama devam ediyor ama dün kese de değil kanama dedi , bu gün dr ne zaman gelir bilmiyorum hafta sonuna denk geldi
Çok geçmiş olsun canım benimde kanamam çok yoğun olmuştu birgün sürmüştü iğneni yapıp ilaçlarını kullanırsan iyi olursun inşallah. Bu ramazan ayının hürmetine rabbim herkesin evladını bağışlasın sağ salim kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar ilk önce dualarınızı istiyorum dün kanamam oldu bebeğim bana tutunsun Ayrıca kanaması olan arkadaşlar kanama olunca hemen durdu mu sizin dün akşam 6 da başladı 2 ped doldu ve her wc çıktığımda baya geliyor hala durmadı , dün iğnemi yaptılar progestan, kanama durur mu yaaa hemşireye sordum inş durur diyor
Hastanedeyim canım, çok sağol dualarınıza beni de katın lütfenCanim cok gecmis olsun uzuldum kendini hic yorma surekli yat panikleme Allahin izniyle gecicek.
Canım çok sağol, amin rabbim hepimizin bebeğini bağışlasın. Vajinal jel ve prulotuon iğne kullanıyorum canım bunları geçen hafta dr bıraktırmıştı jel günde bir defaya düşmüştü iğne haftada bir di geçen hafta sonuncuyu yapmıştık, dün kanamadan gelince prulotuon iğne yapıldı jeli tekrar günde iki defa yap dedi, hala hastanedeyim serum takılı, kanamada sen ilacı nasıl kullandın hangilerini kullandın xanımÇok geçmiş olsun canım benimde kanamam çok yoğun olmuştu birgün sürmüştü iğneni yapıp ilaçlarını kullanırsan iyi olursun inşallah. Bu ramazan ayının hürmetine rabbim herkesin evladını bağışlasın sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Amin canım çok sağolCanım çok şükür kesede değilmiş kanama bol bol dinlen yorma kendin8 sitres yapma bebeğe geçmesin bol dua inşallah hepimiz sağlıcakla alırız meleklerimizi kucagimiza