• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Herkesinn iyi olduğuna sevindim. Şükür bizde iyiyiz bebişimle. Perşembe dr kontrolü var. Hamile kıyafeti alıp giyen var mı. Pantalon alsam iyi olacak ama hala hep korku içimde.

canım benimde ikizlerimden birini kaybettim biliyorsun ben çalışıyorum halen ama çok zorlanmaya başladım artık çabuk yoruluyorum :KK43: canım bence kanaman oluyorsa hiç riske atma dinlenmeye devam et. zaten zorla bebeğimiz oldu riske atma derim. benim kanamam olmadı öyle bir durum olsaydı ben işi bırakacatım.
Canım benim kanamadan bir hafta sonra bebeğin kalbi durdu, şimdi kanama yok bir ay oldu ama ev daha stres sanki daha çok düşünüyorum herşeyi kafaya takıyorum, işim de rahat akşama kadar oturucam ama karar veremiyorum bende korkuyorum :KK43:

Canım ben transferden sonra 10 gün raporluydum, ondan beri çalışıyorum ama hiç kanamam ya da rahatsızlığım olmadı şükürler olsun. Benim işim masa başı, o yüzden de evde oturmaktan daha iyi geliyor bana. Hatta geçtiğimiz hafta şehirdışında günde 10-15 km yürüyüp gezdim ne ağrım oldu ne sızım. Sabah çıktım gece girdim hep şükür bir şey olmadı.Sen nasıl bir işte çalışıyorsun o da önemli.
Anladım canım işte ne yazık ki benim kanamam oldu ikizlerden birini kaybettim:KK43: canım sende iyiyim diyerek çok rahat davranma tedbir senden takdir Allah'tan.. çok yorma kendini 15 km çok canım ya :KK15:

Herkesinn iyi olduğuna sevindim. Şükür bizde iyiyiz bebişimle. Perşembe dr kontrolü var. Hamile kıyafeti alıp giyen var mı. Pantalon alsam iyi olacak ama hala hep korku içimde.
Ben pantolon aldım diğerleri sıkıyor artık o yüzden hamile pantolonun giymek daha mantikli çok fazla göbek olmadı daha ama olsun sıkışık olunca ağrı yapiyor

Tekrar merhaba kızlar bir sorum daha vaar :anneadayı: Benim yaklaşık bir ay önce kanamam oldu ne yazık ki ikizlerden birini kaybettik :KK43: ondan sonra hep raporluyum, hala başlamadım haftaya başlamak istiyorum çünkü çok sıkıldım bunaldım ama korkuyorum da biraz daha mı evde kalsam karar veremiyorum dr başlayabilirsin dedi ama be bileyim sıkıntı olur, tedbirli mi olayım ????? Çalışanlar var mı? Ne zaman başladınız? Yorucu vs oluyor mu ? Zaten masa başı ama sürekli oturmak sıkıntı olur mu? Servisle gidip geliyorum 25 dk yol vs Çalışan annişler siz ne durumdasınız? Ne yapayım? Fikrinizi öğrenmek istiyorum :KK200::emir_bebek:
Ben çalisiyordum hamileligimin ilk günunden beri rapor aliyorum.Arada kanamalarim oluyor.bence 16 hafta bitene kadar bekle duruma gore hareket et.benim işim de masa başi ama dr calismamalisin demisti.7.,9.,13.,14. Haftalarda kanamam geldi ve hastanede yattim.Hep de biseyim yok iyiyim dedigim zamanlarda olmustu.benim haftam seninkine gore buyuk suan olanlari soyleyeyim.Halsizlik hala devam ediyor.Ilk zamanlardaki gibi uyku hali bastiriyor.doktora gittigimde bile biraz ayakta kalayim tansiyonum düşüyor.Gece uykusuzluk var.Bende varis vardi simdi hamilelik ilerledikce bacak agrilarim basladi.Rahim büyudukce de kasik agrilari basliyor uzaniyorum rahatliyorum.Iyiki calismiyorum dedim.Bence riske atma alabildigin kadar rapor al derim.

Ben çalisiyordum hamileligimin ilk günunden beri rapor aliyorum.Arada kanamalarim oluyor.bence 16 hafta bitene kadar bekle duruma gore hareket et.benim işim de masa başi ama dr calismamalisin demisti.7.,9.,13.,14. Haftalarda kanamam geldi ve hastanede yattim.Hep de biseyim yok iyiyim dedigim zamanlarda olmustu.benim haftam seninkine gore buyuk suan olanlari soyleyeyim.Halsizlik hala devam ediyor.Ilk zamanlardaki gibi uyku hali bastiriyor.doktora gittigimde bile biraz ayakta kalayim tansiyonum düşüyor.Gece uykusuzluk var.Bende varis vardi simdi hamilelik ilerledikce bacak agrilarim basladi.Rahim büyudukce de kasik agrilari basliyor uzaniyorum rahatliyorum.Iyiki calismiyorum dedim.Bence riske atma alabildigin kadar rapor al derim.
Öyle mi diyorsun canım , bende çok kararsız kaldım her zaman tedbir senden takdir Allah'tan diyen insanım tedbirli olmaya çalışıyorum ama çok küçük bir yerdeyim kimseyi tanımıyorum, gelen giden yok çok bunaldım , rapor almakta sıkıntı olmaya başladı ne yapacağımı bilmiyorum o kadar zorluk çektim ki :KK61:işe başlayıp pişman olmaktan da korkuyorum :KK61:dr başlayabilirsin dedi onları da anlamıyorum transferden sonra bile iki gün sonrannormal hayatına dönebilirsin diyorlar hiç te öyle olmuyor :KK61: şimdi de işe başlayabilirsin diyor, kanamam olunca devlet hastanesine gittim küçük yer burası yaptırdığım yer şehir dışı hiç müdehale etmediler gerekli ilaçları kullanıyorsun dediler, bu şekilde kanamadı olan herkese hemen iğne ilaç vermişler , müdahale edilseydi belki diğer bebeğim de yaşardı 10 gün rapor verdi başka yok daha sonra gittiğimde gerek yok dedi vermedi :KK43: bilmiyorum artık yakın büyük şehirde özel hastaneye gidiyorum kontrollere o da işe başlayabilirsin dedi kaldım öyle :KK43: kendimizden başka bizi anlayan yok onu ankadım, dr ler bizim baktığımız gibi bakmıyor

Çok stresli oluyoruz ister istemez ne kadar kontrollü olmaya çalışsamda çok zor bebeklerimiz bundan etkileniyor değil mi:KK43: o da gergin, stresli , duygusal mı olur acaba

Öyle mi diyorsun canım , bende çok kararsız kaldım her zaman tedbir senden takdir Allah'tan diyen insanım tedbirli olmaya çalışıyorum ama çok küçük bir yerdeyim kimseyi tanımıyorum, gelen giden yok çok bunaldım , rapor almakta sıkıntı olmaya başladı ne yapacağımı bilmiyorum o kadar zorluk çektim ki :KK61:işe başlayıp pişman olmaktan da korkuyorum :KK61:dr başlayabilirsin dedi onları da anlamıyorum transferden sonra bile iki gün sonrannormal hayatına dönebilirsin diyorlar hiç te öyle olmuyor :KK61: şimdi de işe başlayabilirsin diyor, kanamam olunca devlet hastanesine gittim küçük yer burası yaptırdığım yer şehir dışı hiç müdehale etmediler gerekli ilaçları kullanıyorsun dediler, bu şekilde kanamadı olan herkese hemen iğne ilaç vermişler , müdahale edilseydi belki diğer bebeğim de yaşardı 10 gün rapor verdi başka yok daha sonra gittiğimde gerek yok dedi vermedi :KK43: bilmiyorum artık yakın büyük şehirde özel hastaneye gidiyorum kontrollere o da işe başlayabilirsin dedi kaldım öyle :KK43: kendimizden başka bizi anlayan yok onu ankadım, dr ler bizim baktığımız gibi bakmıyor
Benim de onceki dusuklerimde ilac konusunda ilgisiz davranmislardi ve calisabilirsin denmisti.Suan gittigin doktorlara onceden dusuklerinim oldugunu bunun da uzun ugraslar sonucu tup bebek oldugunu soyle (usg den bakinca zaten tedaviyle oldugunu anliyolar) 4 ay bitene kadar rapor almak istedigini soyle.İŞinin de masa basi oldugunu soyleme yorucu de.evde yat biraz ben de aylardir yatiyorum sıkıldım ama Allah korusun bebegimize bisey olsa onun sıkıntisi ve pismanligi daha agir olur.

Çok stresli oluyoruz ister istemez ne kadar kontrollü olmaya çalışsamda çok zor bebeklerimiz bundan etkileniyor değil mi:KK43: o da gergin, stresli , duygusal mı olur acaba
Evet canım senin yaptığın stres bebeğe de geçiyor o yüzden kendini rahatlat maya çalış zor biliyorum ama stres daha kötü şeyler dogurabilir

Kızlar 2li tarama testini hepiniz yaptırdınızmı ben yaptırmıyım diyorum siz ne dersiniz?
Ben yaptirmadim canim doktorum eğer aldırmak gibi bi niyetin yoksa boşuna kafanı karıştırma dedi sonra ufak bi değer sorununda hamileliği zehir ediyor çocuğun özürlü diyorlar insan strese giriyor

Bana niye biraktirmadi ki doktorum anlamadım ben hala kullanıyorum kan sulandırıcıları hepiniz bırakınız mi kizlar
Tüp bebek doktorun mu bıraktırmadı ona sor, kendin sor es geçmiş olabilirler kanamada kan sulandırıcı ilaç bırakmalımıyım diye sor örneğin

Bana niye biraktirmadi ki doktorum anlamadım ben hala kullanıyorum kan sulandırıcıları hepiniz bırakınız mi kizlar

Normalde bırakmamak daha iyi cnm. Benim aşırı kanamalarim oluyor. Hem tüp bebek doktorum hem de gebeliğimi takip eden Dr bırak kanama varken kullanılmaz dedi. Kanama bitince yeniden başlıcaz. Sanırım bebekten önce anne sağlığını düşünüyorlar, kan sulandırıcıyla kan kaybetme ihtimalimiz fazla diye düşünüyorum.

Clexan yada coraspin kullanan arladaşlar sizlerde pıhtılaşma sorunu varmıydı yoksa tüp bebek olduğu içinmi kullanıyorsunuz?

Yaptirmayan baya var etrafimizda..bende kararsizim acikcasi. Sanirim yaptirmicam.yani testi yapinca tedaviye yonelik bi calisma yapilmicaksaa ki bildigim kadaryla yok ee ozman ne manaa yani :/
YANİ BENDE YAPTIRMAK İSTEMİYORUM SANIRIM AKSİ BİŞEY OLDUGUNDA ZATEN MÜDALE EDEMEYECEKLER ALLAH KORUSUN KÖTÜ BİŞEY OLURSA YANİ ÖZÜRLÜ MORAL BOZMAM SONUNA KADAR KAFAM RAHAT OLUR SONUÇTA ÖZÜRLÜDE OLSA OLMASADA BENİM EVLADIM ÖZÜRLÜ CIKARSA ALDIRMAYACAGIM SONUÇTA O YÜZDEN YAPTIRMIYIM DİYORUM

Back