- 16 Şubat 2017
- 302
- 191
- 23
- 31
EVT BENDE BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM cok doğru sonuçta özürlü bile olsa aldırmayacağım en azından sonuna kadar moral bozmam ters bişey cıksa bile bebeğimde strese girmezBen yaptirmadim canim doktorum eğer aldırmak gibi bi niyetin yoksa boşuna kafanı karıştırma dedi sonra ufak bi değer sorununda hamileliği zehir ediyor çocuğun özürlü diyorlar insan strese giriyor
Canım benim kanama bitince de başlanmadı, herkesin kullanıyor olmadı lazım o zaman belirli bir süre sonra hepsi bıraktırılıyorNormalde bırakmamak daha iyi cnm. Benim aşırı kanamalarim oluyor. Hem tüp bebek doktorum hem de gebeliğimi takip eden Dr bırak kanama varken kullanılmaz dedi. Kanama bitince yeniden başlıcaz. Sanırım bebekten önce anne sağlığını düşünüyorlar, kan sulandırıcıyla kan kaybetme ihtimalimiz fazla diye düşünüyorum.
Canım benim kanama bitince de başlanmadı, herkesin kullanıyor olmadı lazım o zaman belirli bir süre sonra hepsi bıraktırılıyor
Sende pıhtılaşma var mı yok mu bakamıyorlar mı enazından ona göre bıraktırsın yada devam etsinler anlamadım bu doktorları bazen çok sinirleniyorumCanım doktorlar bu konuda fikir birliğine varmıyor nedense. Ben acile gittiğimde clexane kanamayi arttırmaz diyende oldu artırır sakın kullanma diyende oldu. Benim tek korkum eğer bende pıhtılaşma var ise bebeğime bisey olur mu diye... Keşke en baştan bu testi yapsalar...
Asla bırakma diyende var ya da tam tersi. Sanırım bu sitede çok az kullanmayan var.
bende olmadı cnm ama 2 3 kere tekrarladıysa bi dr gitmelisinKizlar aranizda burun kanaması yaşayan varmı normalmi
Sende pıhtılaşma var mı yok mu bakamıyorlar mı enazından ona göre bıraktırsın yada devam etsinler anlamadım bu doktorları bazen çok sinirleniyorumbiri birini tutmuyor. Örneğin benim pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyoruz ama kanamanın 2. Günü bıraktırdı tüp bebek yaptırdığım yere de sordum bırakmalısın dedi, başka özel hastaneye gittim ilaçlarımı sordu bende saydım coraspirin kanamadan sonra bırakıldı dedim, tabii dedi kanama olmuşsa bırakılır ne bileyim canım rabbim yardımcımız olsun belki sende bildikleri birşey var , öpüyorum seni çok geçmiş olsun herşey iyi olsun inşallah
Ben şehir dışında yaptım ordayken 10. Haftaya kadar bütün ilaçlarını kullanacaksınız dediler burdaki doktorum da kesmedi devam ediyorum halaTüp bebek doktorun mu bıraktırmadı ona sor, kendin sor es geçmiş olabilirler kanamada kan sulandırıcı ilaç bırakmalımıyım diye sor örneğin
Ben tup bebek olduğu için kullanıyorum coraspini 30. Haftaya kadar kullanacaksınız dedi doktorumClexan yada coraspin kullanan arladaşlar sizlerde pıhtılaşma sorunu varmıydı yoksa tüp bebek olduğu içinmi kullanıyorsunuz?
Cevap verdiğin için çok tşk ederim bende mthfr a1298c heterozigot olduğu için bide 3 tane kalp atışı oluşmayan gebeliğim olduğundan coraspin ve clexan kullanıyorum inşallah bu sefer olumsuz hiçbirşey olmazBen tup bebek olduğu için kullanıyorum coraspini 30. Haftaya kadar kullanacaksınız dedi doktorum
Canım benim bu gün 3 ay oldu, dr bir şey söylemedi ne zaman belli olur dedim bir ay sonra dedi yani garanti oluyor aslında, 3 ay yada 3,5 ayda belli oluyor ana yanılma oayı da çok oluyorkızlar 3 aylıkken cinsiyet belli olurmu acep
Canım benim anladığım coraspirin ve clexane aynı işe yarıyor, çünkü clexane kullanan coraspirin kullanmıyor, coraspirin kullanan clexane kullanmıyor, kanaman olunca clexane bıraktırmışlar benim de coraspirin bıraktırdılar ben clexane hiç kullanmadımBen kendi istediğimle gittim pihtilasma testini yalvar yakar yaptirdim üniversite Hastanesi'ne cnm. O da geç cikacak. Rabbim'e emanet yavrum. Ben hiç coraspin kullanmadım sadece clexane günlük iğne kullandım. O da aşırı kanama olunca bıraktırildi. Çok düşünüyorum galiba, bazen kendime kızıyorum niye bu kadar araştırıp kendine eziyet ediyorsun diye.
Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin bundan fazla diyecek fazla söz yok aslında
hmm tamam cnm anladım sağolCanım benim bu gün 3 ay oldu, dr bir şey söylemedi ne zaman belli olur dedim bir ay sonra dedi yani garanti oluyor aslında, 3 ay yada 3,5 ayda belli oluyor ana yanılma oayı da çok oluyor
Canım benim anladığım coraspirin ve clexane aynı işe yarıyor, çünkü clexane kullanan coraspirin kullanmıyor, coraspirin kullanan clexane kullanmıyor, kanaman olunca clexane bıraktırmışlar benim de coraspirin bıraktırdılar ben clexane hiç kullanmadım
Canım benim 13. Haftada doktor kıza benziyor dedi 15. Haftada kesin kız dedi yani benimki 3 aylıkken belli oldukızlar 3 aylıkken cinsiyet belli olurmu acep
İnşallah canım inşallah Rabbim bizlere bagislasin miniklerimiziCevap verdiğin için çok tşk ederim bende mthfr a1298c heterozigot olduğu için bide 3 tane kalp atışı oluşmayan gebeliğim olduğundan coraspin ve clexan kullanıyorum inşallah bu sefer olumsuz hiçbirşey olmaz
HMM İNŞ BENİMKİDE BELLİ OLUR YA COK MERAK EDİYORUMCanım benim 13. Haftada doktor kıza benziyor dedi 15. Haftada kesin kız dedi yani benimki 3 aylıkken belli oldu
Amin inşallah canım rabbim herkesin bebişini korusun sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsinİnşallah canım inşallah Rabbim bizlere bagislasin miniklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?