- 28 Temmuz 2016
- 286
- 205
- 33
Crone jel kullaniyorsan o yapiyordur canim kullanmiyorsan doktora sormani tavsiye ederimMerhaba kızlar benim su şeklinde akıntım oluyor uzun zamandır geçmedi sizde de var mı acaba, dr sormayı unuttum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Crone jel kullaniyorsan o yapiyordur canim kullanmiyorsan doktora sormani tavsiye ederimMerhaba kızlar benim su şeklinde akıntım oluyor uzun zamandır geçmedi sizde de var mı acaba, dr sormayı unuttum
Bende de oluyor canım ama crinone jel kullanıyorum ondan olduğunu düşünüyorumMerhaba kızlar benim su şeklinde akıntım oluyor uzun zamandır geçmedi sizde de var mı acaba, dr sormayı unuttum
Evet canım günde bir defaya düştü bu hafta son olacak sanırım, sen kaçıncı haftada bıraktınCrone jel kullaniyorsan o yapiyordur canim kullanmiyorsan doktora sormani tavsiye ederim
Sanırım öyle canım, çok sağol cvp içinBende de oluyor canım ama crinone jel kullanıyorum ondan olduğunu düşünüyorum
Rica ederim ben 14. Haftaya kadar kullanacakmışım Dr um öyle söylemiştiSanırım öyle canım, çok sağol cvp için
11. haftada doktor bıraktırdı canım.Evet canım günde bir defaya düştü bu hafta son olacak sanırım, sen kaçıncı haftada bıraktın
Hoş geldin canım şükür şimdilik iyiyiz rabbim daim etsin inşallah senin bebiş nasılSLM KIZLARRRR UZUN SUREDIR YOKTUM NASILSINIZZZZ BEBISLERIMIZ NASILLAR:)
benim şuan ikiside gayet iyi haftaya crsba kontrol var belkı cınsıyetlerını de ogrencem :))) gıt gıde karnım ıyıce sısıyor elbıseler olmuyor:)Hoş geldin canım şükür şimdilik iyiyiz rabbim daim etsin inşallah senin bebiş nasıl
Maşallah canım benim de olmuyor kıyafetlerim özellikle pantolonlarım, kısa zamanda alış verişe çıkmam lazım tombik olma yolundayımbenim şuan ikiside gayet iyi haftaya crsba kontrol var belkı cınsıyetlerını de ogrencem :))) gıt gıde karnım ıyıce sısıyor elbıseler olmuyor:)
Canım benimde 6.haftalarda kanamam oldu 5 gün rapor aldım sonra ise başladım şükür sıkıntımız yok inşallah bundan sonrada olmaz benimde isim yorucu değil genelde oturuyorumMaşallah canım benim de olmuyor kıyafetlerim özellikle pantolonlarım, kısa zamanda alış verişe çıkmam lazım tombik olma yolundayım
OO yoktun bayadır iyilik sen nasılsın bebişlerin nasıl canımSLM KIZLARRRR UZUN SUREDIR YOKTUM NASILSINIZZZZ BEBISLERIMIZ NASILLAR:)
yorucu değilse sıkıntı olacağını sanmıyorum canım bende çalışıyorum kendi işyerimizde oturuyorum yeri geldiğinde ayaktada duruyorum bı sıkıntım yok sende rahat ol cok kasma kendini çalışırsan daha iyi olur diye düşünüyorum :)Tekrar merhaba kızlar bir sorum daha vaar Benim yaklaşık bir ay önce kanamam oldu ne yazık ki ikizlerden birini kaybettik ondan sonra hep raporluyum, hala başlamadım haftaya başlamak istiyorum çünkü çok sıkıldım bunaldım ama korkuyorum da biraz daha mı evde kalsam karar veremiyorum dr başlayabilirsin dedi ama be bileyim sıkıntı olur, tedbirli mi olayım ????? Çalışanlar var mı? Ne zaman başladınız? Yorucu vs oluyor mu ? Zaten masa başı ama sürekli oturmak sıkıntı olur mu? Servisle gidip geliyorum 25 dk yol vs Çalışan annişler siz ne durumdasınız? Ne yapayım? Fikrinizi öğrenmek istiyorum
Anladım canım bende başlıyayım artık çünkü çok sıkıldım alışkın değilim ailemden uzaktayım bir başıma sayılırım annem geldi sağolsun yardımcı oluyor ama ev çok sıkıcı bana göre değil ya, rabbim sağlık versin çalışalım. Sanada kolay gelsin canım inşallah bir daha o sıkıntıları yaşamayızCanım benimde 6.haftalarda kanamam oldu 5 gün rapor aldım sonra ise başladım şükür sıkıntımız yok inşallah bundan sonrada olmaz benimde isim yorucu değil genelde oturuyorum
Haklısın canım teşekkür ederimyorucu değilse sıkıntı olacağını sanmıyorum canım bende çalışıyorum kendi işyerimizde oturuyorum yeri geldiğinde ayaktada duruyorum bı sıkıntım yok sende rahat ol cok kasma kendini çalışırsan daha iyi olur diye düşünüyorum :)
5. Ay ne ya çok geç söylemiş neden acaba ? O zamana kadar çoktan belli olur 3,5 ayda belli oluyor ama kesin 4 aydırKızlar geçen hafta doktora gittigimde 5.ayda öğrenirsin cinsiyetini dedi hayır Uyuz bir doktor gıcık gıcık konuştu sinirimi bozdu kızlar şişli civarında onerebileceginiz doktor varmı?
Tekrar merhaba kızlar bir sorum daha vaar Benim yaklaşık bir ay önce kanamam oldu ne yazık ki ikizlerden birini kaybettik ondan sonra hep raporluyum, hala başlamadım haftaya başlamak istiyorum çünkü çok sıkıldım bunaldım ama korkuyorum da biraz daha mı evde kalsam karar veremiyorum dr başlayabilirsin dedi ama be bileyim sıkıntı olur, tedbirli mi olayım ????? Çalışanlar var mı? Ne zaman başladınız? Yorucu vs oluyor mu ? Zaten masa başı ama sürekli oturmak sıkıntı olur mu? Servisle gidip geliyorum 25 dk yol vs Çalışan annişler siz ne durumdasınız? Ne yapayım? Fikrinizi öğrenmek istiyorum
canım benimde ikizlerimden birini kaybettim biliyorsun ben çalışıyorum halen ama çok zorlanmaya başladım artık çabuk yoruluyorum canım bence kanaman oluyorsa hiç riske atma dinlenmeye devam et. zaten zorla bebeğimiz oldu riske atma derim. benim kanamam olmadı öyle bir durum olsaydı ben işi bırakacatım.Tekrar merhaba kızlar bir sorum daha vaar Benim yaklaşık bir ay önce kanamam oldu ne yazık ki ikizlerden birini kaybettik ondan sonra hep raporluyum, hala başlamadım haftaya başlamak istiyorum çünkü çok sıkıldım bunaldım ama korkuyorum da biraz daha mı evde kalsam karar veremiyorum dr başlayabilirsin dedi ama be bileyim sıkıntı olur, tedbirli mi olayım ????? Çalışanlar var mı? Ne zaman başladınız? Yorucu vs oluyor mu ? Zaten masa başı ama sürekli oturmak sıkıntı olur mu? Servisle gidip geliyorum 25 dk yol vs Çalışan annişler siz ne durumdasınız? Ne yapayım? Fikrinizi öğrenmek istiyorum