Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Canım inşallah insallah bidaha olmaz. Bidaha yaşamayız. Ben de başından beri yatıyorum yine oluyor yine oluyor. Artık bende de hep bir korku olacak galiba o anı hiç unutamıyorum elimde peçete sürekli silip bakıyorum. Onlar iyi olsun da dediğin gibi raziyiz sürekli yatmaya...

Çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın gerçekten çok zor durumlar İnşallah sonu iyi olur

Hanımlar fetal dna testi yaptıran var mı? Bugün 2li test için konuştuk doktorla, henüz yaptırmadım 2 hafta sonra yapılacak ama 2li testte ihtimaller varmış kesinlik yokmuş, bu testte %99.9 doğru sonuç alınıyormuş. Bebeğin kromozomlarına bakılıyormuş ve 2li 3lü 4lü testlere gerek kalmıyormuş. Hangisini yaptırsam emin olamadım

Saol canım allah senin de yardimcin olsun sağ salim alırsın insallah kucağına bu zorluklar unutulur gider insallah

Canım çok geçmiş olsun Rabbim bagislasin sana minigini insallah bişey olmaz allah korusun insallah büyük korku yasamissin

Canım çok geçmiş olsun Rabbim bagislasin sana minigini insallah bişey olmaz allah korusun insallah büyük korku yasamissin
Sağol canım. İnşallah bir şey olmaz. Kanamam alanım rahim ağzına yakın yerde olduğu için çok olmuş. Bebeğin eşinin olduğu yerde değilmiş çok şükür. Çok çok büyük korkuydu rabbim yaşatmasın bidaha inşallah

Canım sen 12. Haftadasın 11-14. Hafta arasında ikili test olmalıymış geç olmaz mı iki hafta sonra, dediğini duymadım size dr mi önerdi

İnş canım çok geçmiş olsun

Canım sen 12. Haftadasın 11-14. Hafta arasında ikili test olmalıymış geç olmaz mı iki hafta sonra, dediğini duymadım size dr mi önerdi

Bana da geç gibi geldi. Eğer genetik testini yaptıracaksan günün önemi yok deyip 10 hazirana gün verdi 14+3 oluyor o zaman. Ama yok 2li test yaptıracaksam 1 hafta önce gidecekmişim 1 haziran gibi o da 13. hafta oluyor sanırım

Kızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor
İyi diyelim iyi olsun , şükür psikoloji dışında kötü bir şey yok ama ta olursa korkusu hep var rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın yavrularımızı bize bağışlasın, haftaya tarama testlerim var umarım her şey yolundadır ve yolunda gider.

Den ilaçları bırakmış mıydın canım

Hiç tarama testi yaptırmayın derim ben, benim usg de bikac problem cikti 12. Haftada, doktorum cvs yaptir dedi bende yaptirdim sonuc trizomi 18 cikti. Sonlandirmayi dusunmedim keske yaptirmasaydim dedim.

Hiç tarama testi yaptırmayın derim ben, benim usg de bikac problem cikti 12. Haftada, doktorum cvs yaptir dedi bende yaptirdim sonuc trizomi 18 cikti. Sonlandirmayi dusunmedim keske yaptirmasaydim dedim.
Benim doktorum eğer bi sorun çıksa bile aldırmadı düşünüyorsanız boşuna kafanı karıştırma dedi yatirmadik bende iyi ki yaptirmamisim çocuğum özürlü de olsa kabulum o stresi boşuna yaşamaya gerek yok bence

inş herşey gönlünce olur evet hep bi stres korku günler çabucak gecsede kucağımıza alsak hayırlısıyla

Merhaba kızlar benim su şeklinde akıntım oluyor uzun zamandır geçmedi sizde de var mı acaba, dr sormayı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…