Kızlar doktorunuz folik asiti kestikten sonra, kullanmanız için devit-3 ve demir verdi mi?[/QUhepsini de kullaniyorum demir dacavit folik asit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar doktorunuz folik asiti kestikten sonra, kullanmanız için devit-3 ve demir verdi mi?[/QUhepsini de kullaniyorum demir dacavit folik asit
Canım siteye giremedim kusura bakma gittim çok sukur gayet iyi dedi kıza benzetti ama kesin demedi hayırlısı bakalimNe yaptın canım gittin mi doktora
Benim de b12 vitamini vardı bu defa gittiğimde demir ilacı da yazdı folik asit de devam dedi kesmediBenim ilacımı kesmedi vitaminim vardı elevit onu içiyorum ve Demir hapı verdi
Çok sevindim canım.. hayırlısı olsun inşallahhhhh..Canım siteye giremedim kusura bakma gittim çok sukur gayet iyi dedi kıza benzetti ama kesin demedi hayırlısı bakalim
Canım geçmiş olsun şükür minnaklarin iyiler kendine dikkat etslm kızlar nasılsınız bugun cok korktum oglen ıs yerınde fıtıl yaparken peceteye kahve kopugu seklınde akıntı geldı telas etmedım bekledım ama peceteye sarı yesıl fıtıl kalıntıları geldı neyse gece acıle gıttım tup bebek yaptırdıgım hastanenın ve enfeksıyon kapmısım fıtıl verdı doktor ultrasyonda bebeklerıme baktılar sukurler olsun ıkısıde gayet ıyı
slm kızlar nasılsınız bugun cok korktum oglen ıs yerınde fıtıl yaparken peceteye kahve kopugu seklınde akıntı geldı telas etmedım bekledım ama peceteye sarı yesıl fıtıl kalıntıları geldı neyse gece acıle gıttım tup bebek yaptırdıgım hastanenın ve enfeksıyon kapmısım fıtıl verdı doktor ultrasyonda bebeklerıme baktılar sukurler olsun ıkısıde gayet ıyı
Kızlar günaydın kasik agirisi olan varmı normalmi dün akşamda ağrıyordu bugünde sağ kasigim normalde batmalar olurdu ama rahim genişliyor ondan mı bilgisi olan varsa beni aydınlatın kizlar
Amin canim cumlemizinkini insallahÇok sevindim canım.. hayırlısı olsun inşallahhhhh..
Hayır kullanmıyorum zaten içinde normal folibol hapından daha fazla oranda folik asit var.
Yok benim tüm değerler güzel ben zaten o ilaçları toplama işleminde başlamıştım halada devam ediyorum
Canım geçmiş olsun şükür minnaklarin iyiler kendine dikkat et
Çok geçmiş olsun yaaa.. Allah'ım sen hepsini koru Çok şükür şi iyiler..
benimde sol kasık bölgemde oluyor ayağa falan kalktığımda bir sancı geliyor anlık Sonra geçiyor 2-3 kere oldu. Bağlar geriliyor herhalde sanki karnım çıktı benim ZAten kilomda var.
ilk 10 haftada tüm tahlillerimi eksiksiz istedi doktor idrar kan hormon ve bir Takım enfeksiyon tahlilleri ( toxoplazma rubella ve cmv tahlilleri)var bunları istedi bağışıklık var mı Yok mu buna göre herşeyin önlemini alalım diye hatta ikili tarama testimide 11. Haftanın başında yaptilar çünkü çocuk hareket ederken ense kalınlığını güzel yakalamıştı.folibol hapın adı.Folibol hapı nedir? Folik asitten bahsediyorsan zaten benimde yeni kesti folik asiti. Folik asit kesildikten sonra devit ve demir verdi. Benim haftam senden ileri bana da daha yeni kesti, sende de ilerleyen haftalarda netleşir diye düşünüyorum. Bir de benden net hatırlamamakla birlikte 10. hafta da tahlil istedi birde 20.hafta da tahlillerini yenileyeceğiz dedi. Değerlerim iyi demişsin sizden ne zaman tahlil aldılar?
ilk 10 haftada tüm tahlillerimi eksiksiz istedi doktor idrar kan hormon ve bir Takım enfeksiyon tahlilleri ( toxoplazma rubella ve cmv tahlilleri)var bunları istedi bağışıklık var mı Yok mu buna göre herşeyin önlemini alalım diye hatta ikili tarama testimide 11. Haftanın başında yaptilar çünkü çocuk hareket ederken ense kalınlığını güzel yakalamıştı.folibol hapın adı.