• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Kızlar bend sadece folik asit kullanıyorum doktora sordum daha erken dedi anlamadım sizin eksikmi kullanıyorsunuz bana neden vermediki değerlere göremi karar veriyorlar bu ilaçlara acaba:110:

Yok benim tüm değerler güzel ben zaten o ilaçları toplama işleminde başlamıştım halada devam ediyorum

slm kızlar nasılsınız bugun cok korktum oglen ıs yerınde fıtıl yaparken peceteye kahve kopugu seklınde akıntı geldı telas etmedım bekledım ama peceteye sarı yesıl fıtıl kalıntıları geldı neyse gece acıle gıttım tup bebek yaptırdıgım hastanenın ve enfeksıyon kapmısım fıtıl verdı doktor ultrasyonda bebeklerıme baktılar sukurler olsun ıkısıde gayet ıyı

:dua::dua::dua:

Kızlar günaydın kasik agirisi olan varmı normalmi dün akşamda ağrıyordu bugünde sağ kasigim normalde batmalar olurdu ama rahim genişliyor ondan mı bilgisi olan varsa beni aydınlatın kizlar

slm kızlar nasılsınız bugun cok korktum oglen ıs yerınde fıtıl yaparken peceteye kahve kopugu seklınde akıntı geldı telas etmedım bekledım ama peceteye sarı yesıl fıtıl kalıntıları geldı neyse gece acıle gıttım tup bebek yaptırdıgım hastanenın ve enfeksıyon kapmısım fıtıl verdı doktor ultrasyonda bebeklerıme baktılar sukurler olsun ıkısıde gayet ıyı

Canım geçmiş olsun şükür minnaklarin iyiler kendine dikkat et

Çok geçmiş olsun yaaa.. Allah'ım sen hepsini koru Çok şükür şi iyiler..
benimde sol kasık bölgemde oluyor ayağa falan kalktığımda bir sancı geliyor anlık Sonra geçiyor 2-3 kere oldu. Bağlar geriliyor herhalde sanki karnım çıktı benim ZAten kilomda var.

Kızlar günaydın kasik agirisi olan varmı normalmi dün akşamda ağrıyordu bugünde sağ kasigim normalde batmalar olurdu ama rahim genişliyor ondan mı bilgisi olan varsa beni aydınlatın kizlar

Sağol canım geçti şükür panikliyor insan en küçük bişeyde bende almışım kilo biraz herşeyi yemedigim halde dikkat etmemiz gerek 6 ay var önümüzde daha şükür bugünleride gördük ya :dua:

Hayır kullanmıyorum zaten içinde normal folibol hapından daha fazla oranda folik asit var.
Yok benim tüm değerler güzel ben zaten o ilaçları toplama işleminde başlamıştım halada devam ediyorum

Folibol hapı nedir? Folik asitten bahsediyorsan zaten benimde yeni kesti folik asiti. Folik asit kesildikten sonra devit ve demir verdi. Benim haftam senden ileri bana da daha yeni kesti, sende de ilerleyen haftalarda netleşir diye düşünüyorum. Bir de benden net hatırlamamakla birlikte 10. hafta da tahlil istedi birde 20.hafta da tahlillerini yenileyeceğiz dedi. Değerlerim iyi demişsin sizden ne zaman tahlil aldılar?

Canım geçmiş olsun şükür minnaklarin iyiler kendine dikkat et

Çok geçmiş olsun yaaa.. Allah'ım sen hepsini koru Çok şükür şi iyiler..
benimde sol kasık bölgemde oluyor ayağa falan kalktığımda bir sancı geliyor anlık Sonra geçiyor 2-3 kere oldu. Bağlar geriliyor herhalde sanki karnım çıktı benim ZAten kilomda var.

kılo bende de var :))) sagolun kızlar ama ınanın ultrasyonda gordum ıcım bı rahatladı ozluyormuyum ne hergun gormek ıstıyorum sanırım :)

Folibol hapı nedir? Folik asitten bahsediyorsan zaten benimde yeni kesti folik asiti. Folik asit kesildikten sonra devit ve demir verdi. Benim haftam senden ileri bana da daha yeni kesti, sende de ilerleyen haftalarda netleşir diye düşünüyorum. Bir de benden net hatırlamamakla birlikte 10. hafta da tahlil istedi birde 20.hafta da tahlillerini yenileyeceğiz dedi. Değerlerim iyi demişsin sizden ne zaman tahlil aldılar?
ilk 10 haftada tüm tahlillerimi eksiksiz istedi doktor idrar kan hormon ve bir Takım enfeksiyon tahlilleri ( toxoplazma rubella ve cmv tahlilleri)var bunları istedi bağışıklık var mı Yok mu buna göre herşeyin önlemini alalım diye hatta ikili tarama testimide 11. Haftanın başında yaptilar çünkü çocuk hareket ederken ense kalınlığını güzel yakalamıştı.folibol hapın adı.

ilk 10 haftada tüm tahlillerimi eksiksiz istedi doktor idrar kan hormon ve bir Takım enfeksiyon tahlilleri ( toxoplazma rubella ve cmv tahlilleri)var bunları istedi bağışıklık var mı Yok mu buna göre herşeyin önlemini alalım diye hatta ikili tarama testimide 11. Haftanın başında yaptilar çünkü çocuk hareket ederken ense kalınlığını güzel yakalamıştı.folibol hapın adı.

Bende verdim 10.haftamda aynı tahlilleri de, değerlerim iyi diyince 12. de 13. haftada tekrar mı tahlil aldılar acaba diye düşündüm.

Ben 9. Hafta sağlık ocağında yaptırdım aynı tahlilleri kanı beklettikleri için güvenli olmaz diye 10+ 4 Te özelde yaptırdım. Toxoplazma geçirmemişim mesela ona bağışıklık kazanmadım onun için doktor daha dikkatli olmamı söyledi et ve yumurtaya çok dikkat ediyorum. Sebze ve meyvelerin yıkanmasına bide çok dikkat etmem gerekiyormuş bide kedi köpekten uzak durmam lazımmış. Benden birdahaki tahlil istemedi gerek Yok dedi kendi doktorum ama ben arada başka doktorada gidiyorumsırf ultrason cihazını kullanmak için Doktor demesene ben tiroidime baktırırım bide toxoplazma enfeksiyonuna . Ben normald tahlillerin hep düşük çıkardı. Hamile kalmadan önce daha vitamine başlattı ve o ilaç çok iyi geldibana ve tüm değerlerim düzgün çıktı. Folik asitte hiç kullandırtmadı doktorum.ve ilaçlarıma ne zaman son verir bilmiyorum haladaha coraspine bile devam ediyorum ben bu gittiğimde bırakırım diye düşünüyordum. Kanım sulanmış hocam değer normal bırakacakmışım dedim. Onu farklı bişey için verdim kanın sulanması için değil dedi o tamamen farklı birşey için dedi. Sadece crinone jelimi kesti.

Bide bana dedi ki ikili tarama sonucu gayet iyiden ense kalınlığı ve burun kemiğinde gayet iyi dedi. Bu arada ben ikili taramayı her iki doktorda yaptırdım. Özellikle tüp bebek doktorumun tekrar yapmasını istedim sonuçta ona güvenim çok daha fazla. Bana dediği adını unuttum şuan bir iki yıldır yaygınlaşıp da yapılan bir test varmış adı değişik bir isimdi. Hani gerek görmüyorum ben ama eğer isterseniz bu testide yaptırabilirsiniz dedi. Ben sizi bilgilendiriyorum çünkü araştırıp da öğrenirseniz Cemil hoca bizi bu konuda niye bilgilendirmedi acaba demeyin dedi.ama ben gerek duymuyorum siz bilirsiniz dedi. Testin fiyatında 2 000 civarı bir rakam. Cemil hoca gerek olmadığını söylediği için biz eşimle yaptırmama kararı aldık.

Back