Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde çok hızlı ve yüksek değerlerle katladı tek embriyo. Erken tutunmuş demeksizin dedi doktorum. Ve ben ta ki bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bugünde çok hafif bir lekelenmem oldu hemn pruloton depot yapıldı. Birşeyim Yok çok şükür kalp atışında duydum. Onun sebebimde kan değerim biraz düşmüştü. Bide bir aydır yoruluyorum. Sıkıntı Yok şuan inşallah da olmaz.kızlar birşey sorabilir miyim sizlere benim beta hcg biraz fazla katlıyor normalmi bu durum yada neden olabilir iki günde bir değerlerim şöyle çıktı 135-390-862-3062 tüp bebek ve tek embrio kondu ve bugün transferimin 14. günü normalde sizce nedendir yada sizin nasıldı
inşallah öyledir karından ultrason için paZartesi gideyim diyorum doktor görürmü acaba çünkü değerim yüksk olduğu için aslında pazartesi 5+1 olacağım ama 6000 leri geçer gibi görünüyor şuan sizce görünür müBenimde çok hızlı ve yüksek değerlerle katladı tek embriyo. Erken tutunmuş demeksizin dedi doktorum. Ve ben ta ki bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bugünde çok hafif bir lekelenmem oldu hemn pruloton depot yapıldı. Birşeyim Yok çok şükür kalp atışında duydum. Onun sebebimde kan değerim biraz düşmüştü. Bide bir aydır yoruluyorum. Sıkıntı Yok şuan inşallah da olmaz.
vajinadan baktırmaya korkuyorum ben bebeğebirşey olur diye korku var içimde
Seda doktora gittinmi canim nasil gecti gunun...
Seda doktora gittinmi canim nasil gecti gunun...
vajinadan baktırmaya korkuyorum ben bebeğebirşey olur diye korku var içimde
Bende ilk zamanlar korkuyordum alttan baktirmaya sonra gereksiz bir korku olduğunu anladım sende fazla kuruntu yapma acelede etme ben bekledim ikisini bir arada gördüm keseyi ve kalp atışınıkızlar birşey sorabilir miyim sizlere benim beta hcg biraz fazla katlıyor normalmi bu durum yada neden olabilir iki günde bir değerlerim şöyle çıktı 135-390-862-3062 tüp bebek ve tek embrio kondu ve bugün transferimin 14. günü normalde sizce nedendir yada sizin nasıldı
1 mayis pazartesi günü hastaneler tatil canim.inşallah öyledir karından ultrason için paZartesi gideyim diyorum doktor görürmü acaba çünkü değerim yüksk olduğu için aslında pazartesi 5+1 olacağım ama 6000 leri geçer gibi görünüyor şuan sizce görünür mü
ben özel hastaneye gidicem kuzum aradım hizmet veriyorlarmış1 mayis pazartesi günü hastaneler tatil canim.
kızlar birşey sorcam biraz önce çok açık pembe az bişey bir lekelenmem oldu sizce hastaneye gitmelimiyim yada napmalıyım
çok saol canım normalde iğne yaptırmıyordum, doktoruma ulaştım hastaneye git 2 adet progestan ampul yaptır dedi yaptırdım şimdi iyiyim çok şükür keseyide gördü alttan baktı 5+3 dedi içini görmek için erken dedi boşmu dolumu bilmiyorum şuanProluton Depot yaptırıyorsan lekelenme için gitmen gereksiz olur. Eğer yaptirmiyorsan bir de lekelenmeyi takip et kırmızıya dönerse hemen git.
Tabii doktoruna ya da hemsirene ulaşırsan daha iyi olur canım. Korkma hepinizde oldu bunlar.
çok saol canım normalde iğne yaptırmıyordum, doktoruma ulaştım hastaneye git 2 adet progestan ampul yaptır dedi yaptırdım şimdi iyiyim çok şükür keseyide gördü alttan baktı 5+3 dedi içini görmek için erken dedi boşmu dolumu bilmiyorum şuan