- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim vücudum çok kuru. hem kuruluk için hem de çatlakları önlemek için ne kullandığınız bir ürün var mı?
Ben internetten okudum cnm göğüslerin agrisida geçiyormuş zamanla normalmişTest yaptıgım gunler gögüsler acayıp dolgundu benim sanki küçüldü indi
Test yaptıgım gunler gögüsler acayıp dolgundu benim sanki küçüldü indi
Yanlış yere yazmışım :)) evet indi gögüsler birde hiç belirti kalmadı endişelendim şu cuma olsada bebişi görsem artık sen napıyosun durdumu kanaman cnmBen internetten okudum cnm göğüslerin agrisida geçiyormuş zamanla normalmiş
Tamam canımm korkudan ölcem, sana yazıyorum dıye sayfaya yazmışımyavrum o ılaclardan bosuna suan hem kendını hemde o yavrularını uzuyorsun gül vallahi yazık ediyorsun sen şuan 5-6 haftalık hamilesin ve bebeklerin seninle artık rahatla lütfen
Tamam canımm korkudan ölcem, sana yazıyorum dıye sayfaya yazmışım
Korkma cnm belirti sürekli olcak diye bişey yok cumaya az kaldı sabret benim kanamam durdu çok şükür cnm bende 4 mayısı beklyrm benim dha 1 hafta var zamn geçmiyorYanlış yere yazmışım :)) evet indi gögüsler birde hiç belirti kalmadı endişelendim şu cuma olsada bebişi görsem artık sen napıyosun durdumu kanaman cnm
Ok canımanladım da çaktırmadım :)) korkma artık strese sokuyorsun yavrularını bunu bil :)
Korkma cnm belirti sürekli olcak diye bişey yok cumaya az kaldı sabret benim kanamam durdu çok şükür cnm bende 4 mayısı beklyrm benim dha 1 hafta var zamn geçmiyor
Hayırlı Haberlerini bekliyoruz canım..sanada cok sevındım cnm bende bugun kontrole gıdıyorum bakalım ne olmus benım kuzucuklar:)
Ikili test sonucu hemen cikiyor mu bilgisi olan var mi?
İkili test ne zaman yapılıyor canımBen sabahtan veremediğim öğleden sonraya kaldığım için ertesi gün çıktı. Ama Medicalpark aramıştım orda 1 hafta da çıkıyor dediler. Hastanesine göre mi değişiyor bilemiyorum.
Bende 4 mayısta gidecem doktor geldiğinde cinsiyetine de bakarız dedi bende heyecanlıyım bakalım hayirlisiKorkma cnm belirti sürekli olcak diye bişey yok cumaya az kaldı sabret benim kanamam durdu çok şükür cnm bende 4 mayısı beklyrm benim dha 1 hafta var zamn geçmiyor
Ay çok heycanlı senin minigin büyümüş bile :)Bende 4 mayısta gidecem doktor geldiğinde cinsiyetine de bakarız dedi bende heyecanlıyım bakalım hayirlisi
Canım Ne yaptın kontrolde yazmadın. Merak ettim seni.sanada cok sevındım cnm bende bugun kontrole gıdıyorum bakalım ne olmus benım kuzucuklar:)
İkili test ne zaman yapılıyor canım