• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

İyi olmana sevindim canım. Çok korkuyor insan ama olağan seylermiş bunlar. 6 haftalık olduktan sonra bebek de görülür akabinde kalp atışı da duyulur insallah :dua: Ayaklarının altına yastık koyup uzan bol bol su iç :)
tamam canım çok teşekkür ederim

çok saol canım normalde iğne yaptırmıyordum, doktoruma ulaştım hastaneye git 2 adet progestan ampul yaptır dedi yaptırdım şimdi iyiyim çok şükür keseyide gördü alttan baktı 5+3 dedi içini görmek için erken dedi boşmu dolumu bilmiyorum şuan

Uzan yat dinlen cnm yorma kendini dikkat et :)

kızlar birşey sorcam biraz önce çok açık pembe az bişey bir lekelenmem oldu sizce hastaneye gitmelimiyim yada napmalıyım
Canım bende de oldu korkma çoğumuzun oldu iki kere pembe peçeteye geldi sadece dr gittim üç gün arayla progestan vuruluyorum 5 ampul vardı içinde ZAten yarın kontrole gidicem. Bir daha şükür olmadı. Bu kadarla kalsın inşallah. Tam biraz ayaklanmaya başlamıştım 10 gündür yine yatıyorum. Dikkat et sende kendine..

Tamam canım saol yatıyorum ama yarın iş var mecbur kalkıp gidicem. Allah bebişlerimizi bize bağışlasın

Canım hocanın ameliyat günüymüş o gün gidemedim salı da ameliyat günü ama ameliyata gitmeden önc beni muayene edecek bakalım. Sen bidaha gittin mi? hareketlerini hissediyomusun?
Himm anladim canim benimde birdahaki kontrol haftaya cumartesi gunu manisadaki doktoruma gidicem ara sira hissediyorum haraketlerini ozellikle gece yatarkene hissediyorum. Sen hissediyormusun canim..

Himm anladim canim benimde birdahaki kontrol haftaya cumartesi gunu manisadaki doktoruma gidicem ara sira hissediyorum haraketlerini ozellikle gece yatarkene hissediyorum. Sen hissediyormusun canim..
Selam canım bu benim 11.haftadam karnımda hafif gidiklanmalar oluyor sonra geçiyor acaba diyorum sence erkenmi hissetmek icin

Arkadaşlar şimdiye kadar hep lekelenmem kanamam oldu ama şimdi lavaboda sümüksü içinde çok az kan olan akıntı geldi. Böyle bir şey yaşayan oldu mu korktum biraz.

Canım bende de oldu korkma çoğumuzun oldu iki kere pembe peçeteye geldi sadece dr gittim üç gün arayla progestan vuruluyorum 5 ampul vardı içinde ZAten yarın kontrole gidicem. Bir daha şükür olmadı. Bu kadarla kalsın inşallah. Tam biraz ayaklanmaya başlamıştım 10 gündür yine yatıyorum. Dikkat et sende kendine..
Bu progestan iğne ile proluton iğne eş değer mi neden bazısı onu baxsı diğerini yaptırıyor

Bana iğne yazıcam dediğinde proluton mu dedim Yok progestan dedi proluton haftalık iğne bu üç günlük iğne dedi .. doktorumun dediği

Bana iğne yazıcam dediğinde proluton mu dedim Yok progestan dedi proluton haftalık iğne bu üç günlük iğne dedi .. doktorumun dediği
Allah Allah benim kanamam olunca proluton iğneyi üç gün de bir yapalım dedi eğer kanama devam ederse jeli bırakıp progestan iğneye geçelim dedi, kanama devam etmeyince jele devam ettik

Bu progestan iğne ile proluton iğne eş değer mi neden bazısı onu baxsı diğerini yaptırıyor
Eşdeğer degil canim farklı iğneler progestani kisa surede kullanabildigin ici agrini daha kolay kesiyor düşük tehlikesine karsi bide bunyeye gore degisiyor bana progestan daha iyi geliyor

Yok cnm ben hissetmiyorum hatta hocaya sordum benimle aynı zamanda hamile kalan arkadaşım hissediyor ben niye hissedemiyorum diye internetten de baktım çok erken onlar bağırsak hareketlerini hissediyolardır dedi. 2-3. hamileliklerini yaşayanlar bile 16.haftadan sonra hissederler dedi :) Beni oyaladı :) Cinsiyeti için ben ısrar ettiğim için erkek diye düşünüyorum pozisyonu da net görmeye uygun değil sen kesin gözüyle bakma sonra yine bakalım dedi :)

Back