Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

kızlar benim vücudum çok kuru. hem kuruluk için hem de çatlakları önlemek için ne kullandığınız bir ürün var mı?

kızlar benim vücudum çok kuru. hem kuruluk için hem de çatlakları önlemek için ne kullandığınız bir ürün var mı?

benımde cıldım kuru bıde aksılık ben sedef hastasıym ama gebelıkte bebekler annelerını ıyılestırıyorlarmıs sahsen bende suan neredeyse yok oldu dıyebılırım

hassas bı cılde sahıp oldugum ıcın ben sadece dogal vazalın (beyaz) kullanıyorum cnm:)

Test yaptıgım gunler gögüsler acayıp dolgundu benim sanki küçüldü indi

Test yaptıgım gunler gögüsler acayıp dolgundu benim sanki küçüldü indi

yavrum o ılaclardan bosuna suan hem kendını hemde o yavrularını uzuyorsun gül vallahi yazık ediyorsun sen şuan 5-6 haftalık hamilesin ve bebeklerin seninle artık rahatla lütfen

yavrum o ılaclardan bosuna suan hem kendını hemde o yavrularını uzuyorsun gül vallahi yazık ediyorsun sen şuan 5-6 haftalık hamilesin ve bebeklerin seninle artık rahatla lütfen
Tamam canımm korkudan ölcem, sana yazıyorum dıye sayfaya yazmışım

Yanlış yere yazmışım :)) evet indi gögüsler birde hiç belirti kalmadı endişelendim şu cuma olsada bebişi görsem artık sen napıyosun durdumu kanaman cnm
Korkma cnm belirti sürekli olcak diye bişey yok cumaya az kaldı sabret benim kanamam durdu çok şükür cnm bende 4 mayısı beklyrm benim dha 1 hafta var zamn geçmiyor

Ikili test sonucu hemen cikiyor mu bilgisi olan var mi?

Ben sabahtan veremediğim öğleden sonraya kaldığım için ertesi gün çıktı. Ama Medicalpark aramıştım orda 1 hafta da çıkıyor dediler. Hastanesine göre mi değişiyor bilemiyorum.

Ben sabahtan veremediğim öğleden sonraya kaldığım için ertesi gün çıktı. Ama Medicalpark aramıştım orda 1 hafta da çıkıyor dediler. Hastanesine göre mi değişiyor bilemiyorum.
İkili test ne zaman yapılıyor canım

Korkma cnm belirti sürekli olcak diye bişey yok cumaya az kaldı sabret benim kanamam durdu çok şükür cnm bende 4 mayısı beklyrm benim dha 1 hafta var zamn geçmiyor
Bende 4 mayısta gidecem doktor geldiğinde cinsiyetine de bakarız dedi bende heyecanlıyım bakalım hayirlisi

Kızlar merhaba sanırım aranıza en son katılan ve en taze gebe benim pazar günü sonucumu öğrendim ve iki gün sonrası testi tekrarladım bir problem görünmüyor ve 13 ünde kalp atışı için çağırdılar. çok heyecanlıyım rabbime şükürler olsun hala inanamıyorum. yazdıklarınızı baştan sonra okudum çok faydalı bilgiler paylaşmışsınız böyle bir grubun olması çok güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…