- 25 Ocak 2017
- 71
- 47
- 18
- 38
Gözün aydın canım. O günlere gelip sağlıklı haberini almayı hepimize nasip etsin inşallahBen bu hafta ikili tarama testi yaptridim cok sukur sikintili bir durum cikmadi. Doktor buyuk ihtimalle erkek bebeginiz olacak dedi ama daha acele etmeyin dedi hayirlisi insallah
Evet cnm haklisinSonradan bir yerde okudum canım. Bizim ilk süreçler lab. Ta yapılıp direk döllenerek aktarıldığı için bir kaç gün önde olabiliyormuş.
Amin canim cok saol.Gözün aydın canım. O günlere gelip sağlıklı haberini almayı hepimize nasip etsin inşallah
Hadi bakalım hayırlısı canim ilk bebegimiz in cinsiyetini de öğrenmiş olduk:)))) Rabbim hayırlı evlatlar versin ben önümüzdeki hafta çağırdı ikili tarama için hemde cinsiyetine bakarız dediBen bu hafta ikili tarama testi yaptridim cok sukur sikintili bir durum cikmadi. Doktor buyuk ihtimalle erkek bebeginiz olacak dedi ama daha acele etmeyin dedi hayirlisi insallah
Evet canim 20 haftada fuat hocaya tekrar gidicem yaptircam fuat hocada. kalbi duran bebek halen karnimda ultrasyonda gorduk kuculmeye baslamis biraz ama doguma kadar karninda kalcak dedi sikinti olmaz dedi bebek icin.ahmet hoca banada progestana devam dedi. Kan testi ikiz gebelik oldugu icin yapmicam dedi yanilma payi cok yuksek dedi. Bana sadece ayriltili ultrasyom yapti. Bu arada fuat hocanin muayene ucreti 400 tl bilgin olsun.
canım başka bir yöntem daha var nifty diyorlar. senden kan alıyorlar ve yurtdışına gönderiyorlar. o yöntemi bir araştır istersen. ben yaptırmayacağım çünkü benimkiler zaten pgt'li2 lı ve 3 lu taramaları ıkız bebeklere yapmıyorlarmıs kac gundur arastırıp duruyorum ya anne karnından plesanta ıcınden su alınarak yapılıyormus o da tehlıkelı dıyorlar
Benim bebekte gittigimizda uyuyordu sanirim :) doktor eliyle karnimi salladi kimildamaya basladi hemencok guzel bir duygu yaa :))Parası önemli değil vala kendi şehrimde para bile versen yaptırabileceğin doktor yok. Hayırlısı olsun inş. Ben bugün 2 li tarama için doktora gittim ölçümü zor yaptı hoca. Ters duruyo dedi ense ölçümü yapamıyorum dedi korktum ama yatış pozisyonundan ötürü alamamış. Aletle karnıma üst üste vurdu deli gibi yer değiştirdi bebek bi 5 dk fln bununla uğraştı sürekli minik minik vuruyo ölçüm yapabilmek için. Bakalım yarın ne çıkacak merak etmekteydim.
Hayirlisi insallah canim Allahin izniyle dogumlarinida gorcez bu foruma yazicaz hayirlisiyla.Hadi bakalım hayırlısı canim ilk bebegimiz in cinsiyetini de öğrenmiş olduk:)))) Rabbim hayırlı evlatlar versin ben önümüzdeki hafta çağırdı ikili tarama için hemde cinsiyetine bakarız dedi
İyi haberlerle inşallahhhhh...dr gitmeden yarım saat önce çikolata veya meyve suyu içerseniz daha hareketleniyor bebek..Parası önemli değil vala kendi şehrimde para bile versen yaptırabileceğin doktor yok. Hayırlısı olsun inş. Ben bugün 2 li tarama için doktora gittim ölçümü zor yaptı hoca. Ters duruyo dedi ense ölçümü yapamıyorum dedi korktum ama yatış pozisyonundan ötürü alamamış. Aletle karnıma üst üste vurdu deli gibi yer değiştirdi bebek bi 5 dk fln bununla uğraştı sürekli minik minik vuruyo ölçüm yapabilmek için. Bakalım yarın ne çıkacak merak etmekteydim.
İyi haberlerle inşallahhhhh...dr gitmeden yarım saat önce çikolata veya meyve suyu içerseniz daha hareketleniyor bebek..
Benim bebekte gittigimizda uyuyordu sanirim :) doktor eliyle karnimi salladi kimildamaya basladi hemencok guzel bir duygu yaa :))
İyi haberlerle inşallahhhhh...dr gitmeden yarım saat önce çikolata veya meyve suyu içerseniz daha hareketleniyor bebek..
ben solenta pregna aldım canım.Merhaba kızlar, yüzde lekelenmeyi engellemek için önereceğiniz krem var mı
dermokozmetik mi canım oben solenta pregna aldım canım.
Benmde şimdiden çok var ya takipteyim cnm :)Merhaba kızlar, yüzde lekelenmeyi engellemek için önereceğiniz krem var mı
eczanelerde satılıyor canım.dermokozmetik mi canım o
Tamam canim merakla bekliyorum :)Ay evet transferden sonra fazla dinlendik ya sanırım alıştı minikler :) Ense ölçümü yapcaz diye uğraşırken bana hiç cinsiyetten bahsetmedi hoca benimde aklıma gelmedi çocuğu döndürmeye çalışırken yok öksür yok şöle yap. Bakalım cuma gidicem o zaman sorarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?