Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Ben bu hafta ikili tarama testi yaptridim cok sukur sikintili bir durum cikmadi. Doktor buyuk ihtimalle erkek bebeginiz olacak dedi ama daha acele etmeyin dedi hayirlisi insallah
Hadi bakalım hayırlısı canim ilk bebegimiz in cinsiyetini de öğrenmiş olduk:)))) Rabbim hayırlı evlatlar versin ben önümüzdeki hafta çağırdı ikili tarama için hemde cinsiyetine bakarız dedi

Parası önemli değil vala kendi şehrimde para bile versen yaptırabileceğin doktor yok. Hayırlısı olsun inş. Ben bugün 2 li tarama için doktora gittim ölçümü zor yaptı hoca. Ters duruyo dedi ense ölçümü yapamıyorum dedi korktum ama yatış pozisyonundan ötürü alamamış. Aletle karnıma üst üste vurdu deli gibi yer değiştirdi bebek bi 5 dk fln bununla uğraştı sürekli minik minik vuruyo ölçüm yapabilmek için. Bakalım yarın ne çıkacak merak etmekteydim.

2 lı ve 3 lu taramaları ıkız bebeklere yapmıyorlarmıs kac gundur arastırıp duruyorum ya anne karnından plesanta ıcınden su alınarak yapılıyormus o da tehlıkelı dıyorlar

2 lı ve 3 lu taramaları ıkız bebeklere yapmıyorlarmıs kac gundur arastırıp duruyorum ya anne karnından plesanta ıcınden su alınarak yapılıyormus o da tehlıkelı dıyorlar
canım başka bir yöntem daha var nifty diyorlar. senden kan alıyorlar ve yurtdışına gönderiyorlar. o yöntemi bir araştır istersen. ben yaptırmayacağım çünkü benimkiler zaten pgt'li

Benimde tam 10. Hafta bitti. Haftaya salı doktor kontrolüm var herhalde o zaman yapar ikili tarama testini.

Benim bebekte gittigimizda uyuyordu sanirim :) doktor eliyle karnimi salladi kimildamaya basladi hemencok guzel bir duygu yaa :))

İyi haberlerle inşallahhhhh...dr gitmeden yarım saat önce çikolata veya meyve suyu içerseniz daha hareketleniyor bebek..

İyi haberlerle inşallahhhhh...dr gitmeden yarım saat önce çikolata veya meyve suyu içerseniz daha hareketleniyor bebek..

yarına kontrolum var sanırım son muayenem olur doktorum gebelık takıbı yapmıyor ve ben hala kıme gıdecegım konusunda karasızım

Benim bebekte gittigimizda uyuyordu sanirim :) doktor eliyle karnimi salladi kimildamaya basladi hemencok guzel bir duygu yaa :))

Ay evet transferden sonra fazla dinlendik ya sanırım alıştı minikler :) Ense ölçümü yapcaz diye uğraşırken bana hiç cinsiyetten bahsetmedi hoca benimde aklıma gelmedi çocuğu döndürmeye çalışırken yok öksür yok şöle yap. Bakalım cuma gidicem o zaman sorarım :)

Evet öleymiş bilsem yer içerdim ama hiç aklıma gelmedi, bidahakine dikkat edeyim de uyanık göreyim bebişi :)

Merhaba kızlar, yüzde lekelenmeyi engellemek için önereceğiniz krem var mı

Tamam canim merakla bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…