Canım yaaa.. beklemekten başka çaremiz Yok hayırlısıyla atlatsak yarabbim hayırlısıyla meleklerinizi alsak kucağımıza.. nasıl emzireceğiz ne yedireceğiz diye şurada konuşsak.. sağlıkla sıhhatle inşallah..Canım kırmızıya dönmediği sürece fazla korkmayalim bence birde ben çalışıyorum düşün yollarda in bin sarsiliyorum moralimizi yüksek tutmaya bakalim
Ayy canım ya inşallah inşallah doktorun senden tahliller istedimi mesela toxoplasma lgg ve lgm ve cvm lgg , cvm lgg bunlari istedimi ben yaptırdım bakalım doktora göndereceğim yorumlasin hayvanlardan ve çiğ etten bulaşan bakterilerle ilgiliydi ve bizim bu tahlilleri yaptırmanız zorunluymus internetten araştırdim ve çok korktumCanım yaaa.. beklemekten başka çaremiz Yok hayırlısıyla atlatsak yarabbim hayırlısıyla meleklerinizi alsak kucağımıza.. nasıl emzireceğiz ne yedireceğiz diye şurada konuşsak.. sağlıkla sıhhatle inşallah..
Ayy canım ya inşallah inşallah doktorun senden tahliller istedimi mesela toxoplasma lgg ve lgm ve cvm lgg , cvm lgg bunlari istedimi ben yaptırdım bakalım doktora göndereceğim yorumlasin hayvanlardan ve çiğ etten bulaşan bakterilerle ilgiliydi ve bizim bu tahlilleri yaptırmanız zorunluymus internetten araştırdim ve çok korktum
Evet canım yaptırdım toxoplasma sonuç çıkmamıştı sadece onu görmedi.. nasıl oldun gece 5 te yine peçeteye leke geldi pembe daha Yok bir şey başka dr gidicem bugün yarın pazar.. sen nasılsınAyy canım ya inşallah inşallah doktorun senden tahliller istedimi mesela toxoplasma lgg ve lgm ve cvm lgg , cvm lgg bunlari istedimi ben yaptırdım bakalım doktora göndereceğim yorumlasin hayvanlardan ve çiğ etten bulaşan bakterilerle ilgiliydi ve bizim bu tahlilleri yaptırmanız zorunluymus internetten araştırdim ve çok korktum
Benim gelmedi canım pembeli akıntı şükür kırmızıya dönmediği sürece bir panik yapmiyalim benimde çıkmamıştı gösteremedik çarşamba günü ama mail attım dönecekti bakalım tupbebek doktorum işyeri doktoruma gösterdim gayet iyi dedi ama onun branşı d gol ne kadar anlayacakEvet canım yaptırdım toxoplasma sonuç çıkmamıştı sadece onu görmedi.. nasıl oldun gece 5 te yine peçeteye leke geldi pembe daha Yok bir şey başka dr gidicem bugün yarın pazar.. sen nasılsın
İnşallah o günleri de görürüz bu Günlerimiz de güzel ama biraz stresli geçiyo her an bişey olabilecekmis korkusuylaCanım yaaa.. beklemekten başka çaremiz Yok hayırlısıyla atlatsak yarabbim hayırlısıyla meleklerinizi alsak kucağımıza.. nasıl emzireceğiz ne yedireceğiz diye şurada konuşsak.. sağlıkla sıhhatle inşallah..
Gittim dr Protestan iğne verdi üç günde bir.. bebeğim gayet iyiymiş. İstirahat dedi. İkili testten bahsetti yaptırmayı düşünüyormuşsunuz.bebekte herhangi bir anomali çıkarsa müdahale ettireceksen düşün dedi.kafam karıştı.. bizden önde olanlar sizler ne yaptınız. Çok korktum Allah kimseye yaşatmasın..Benim gelmedi canım pembeli akıntı şükür kırmızıya dönmediği sürece bir panik yapmiyalim benimde çıkmamıştı gösteremedik çarşamba günü ama mail attım dönecekti bakalım tupbebek doktorum işyeri doktoruma gösterdim gayet iyi dedi ama onun branşı d gol ne kadar anlayacak
Peki ne dedi olabilirmiymis böyle şeyler neden olmuş olabilir ve evet canım daha bizi neler bekliyor ikili üçlü testler bilmiyorum ben yaptırmak istemiyorum umarım herşey yolunda giderGittim dr Protestan iğne verdi üç günde bir.. bebeğim gayet iyiymiş. İstirahat dedi. İkili testten bahsetti yaptırmayı düşünüyormuşsunuz.bebekte herhangi bir anomali çıkarsa müdahale ettireceksen düşün dedi.kafam karıştı.. bizden önde olanlar sizler ne yaptınız. Çok korktum Allah kimseye yaşatmasın..
Tüp bebeklerde düşük riski daha fazla olur dedi. Vücut bebeği yabancı madde olarak görürmüş ve atmaya çalışırmış. 12 haftaya kadar yerleşme kanaması olabilirmiş kesilmezse haberim olsun dedi.şükür ki devamlı kanama değil. İnşallahhhhh olmaz hiç birimizin.Peki ne dedi olabilirmiymis böyle şeyler neden olmuş olabilir ve evet canım daha bizi neler bekliyor ikili üçlü testler bilmiyorum ben yaptırmak istemiyorum umarım herşey yolunda gider
Gittim dr Protestan iğne verdi üç günde bir.. bebeğim gayet iyiymiş. İstirahat dedi. İkili testten bahsetti yaptırmayı düşünüyormuşsunuz.bebekte herhangi bir anomali çıkarsa müdahale ettireceksen düşün dedi.kafam karıştı.. bizden önde olanlar sizler ne yaptınız. Çok korktum Allah kimseye yaşatmasın..
Ben bu hafta ikili tarama testi yaptridim cok sukur sikintili bir durum cikmadi. Doktor buyuk ihtimalle erkek bebeginiz olacak dedi ama daha acele etmeyin dedi hayirlisi insallahNeden ıkılı ve uclu testlerı dusunmuyorsun cnm acıklar mısın? ayrıca senınkı tek gebelık demı ben ikiz ve ıkızlerde o test yapılmıyor yapılsada sonuclar dogru olmuyormus ve bızden dırek kese ıcınden sıvı alınarak tarama testlerı yapılıyor ama ınan merak ettım neden dusunmedıgını:)
Ben bu hafta ikili tarama testi yaptridim cok sukur sikintili bir durum cikmadi. Doktor buyuk ihtimalle erkek bebeginiz olacak dedi ama daha acele etmeyin dedi hayirlisi insallah
Canim tesekkur ederim ikili taramaya ahmet hocanin onermis oldugu pro dr. Fuat akercana gittik ozel muayanesine. Doktor bana ultrasyonda detayli tarama yapti bebegin ense kalinligi goz kulak ayaklari herseyinini kontrol etti hepsi cok iyimis hatta haftasina gore 2 gun onden gidiyor dedi. Kan testi yapmadi o yaniltir dedi birtane bebegin kalbi durdugu icinmis. Doktor 3lu 4lu test icin bisi demedi ama 20. Haftada ben son kez daha 3lu test yaptircam birdahada yaptirmayi dusunmuyorum.hayirlisi insallahHayırlı olsun, ben pazartesi günü gidicem inşallah 2 li tarama için. Sen nereye yaptırdın, medical e mi gittin? Ahmet Hoca bana Süleyman hocadan randevu al demişti ama ben kendi şehrimde yaptırmaya karar verdim. Onun sonrasında yaptıracak mısın 3 lü 4 lü yada ayrıntılı ultrason fln ne önerdiler?
Benm de sata göre 6+1 ultrasonda 6+4 cnmArkadaşlar kese ile hamilelik haftanız aynı mı? Benim sat 19 mart yani ona göre 4+3. Kese ise 5+1 günlük dedi. O zmn blastokis e göre mi çıkıyor acaba
. Canım maşallah hayırlısıyla gelebirsek 12. Haftalara bende senin gibi düşünüyorum iyi bir doktora gidip ikili tarama yaptirmadan baktırmakCanim tesekkur ederim ikili taramaya ahmet hocanin onermis oldugu pro dr. Fuat akercana gittik ozel muayanesine. Doktor bana ultrasyonda detayli tarama yapti bebegin ense kalinligi goz kulak ayaklari herseyinini kontrol etti hepsi cok iyimis hatta haftasina gore 2 gun onden gidiyor dedi. Kan testi yapmadi o yaniltir dedi birtane bebegin kalbi durdugu icinmis. Doktor 3lu 4lu test icin bisi demedi ama 20. Haftada ben son kez daha 3lu test yaptircam birdahada yaptirmayi dusunmuyorum.hayirlisi insallah
Aynen canim ikili tarama icin iyi bir doktora git cunku bu iste yanilma payi cok oluyormus. Allah kucagina almayi nasip etsin insallah.Ma
. Canım maşallah hayırlısıyla gelebirsek 12. Haftalara bende senin gibi düşünüyorum iyi bir doktora gidip ikili tarama yaptirmadan baktırmak
Bu arada ahmet hoca bizi iyice azad etti artik pek cevap vermiyor artik telefon aradik gecen gun cevap vermedi whatappdan soru soruyoruz onada cevap vermiyor gordugu halde. Artik baglantimiz koptu. Sen progestan kullaniyormusun canim halen?
Canım benim kendi doktorum sen 12 hafta doluncaya kadar devam et bir zararını görmeyiz dedi sanırım sorumluluk almak istemedi Ahmet hocaya sordum o da et yazmış sadece 3 lü tarama yaptıracaksın dimi? Bende 20. Haftada ayrıntılı ultrason yaptırmak istiyorum Fuat hoca da. Senin giden bebeğin hala duruyo mu peki gördü mü doktor? Durduğu için mi kan testi yapmadı acaba?
Sonradan bir yerde okudum canım. Bizim ilk süreçler lab. Ta yapılıp direk döllenerek aktarıldığı için bir kaç gün önde olabiliyormuş.Benm de sata göre 6+1 ultrasonda 6+4 cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?