Kasım Annesiyim

bende çarşamba günü gidicem kontrole 3 hafta önce 1,5 kiloydu benim tosuncuk..2 ye yaklaşmıştır herhalde..bende sabırsızlıkla bekliyorum..

ya kızlar midem çok yanıyor..kaç gecedir uyuyamıyorum..hamilelik öncesinde de mide şikayetlerim vardı ama bu kadar değil..gavıscon kullanıyorum ama bana mısın demiyorum..oturarak uyuyamaya çalışıyorum..ama ne yesem ağzıma kadar çıkıyor..asitten boğazım tahriş oldu..siz bu tür bi durumla karşılaştınız mı ya da önereceğiniz bişey var mı?sanırım reflü oldum..

geçmiş olsun handecim

hani gebeliğin ilerleyen safhalarında olsa rahmin baskısı sonucu olmuş olabilir diyeceğim ama henüz karnında o kadar büyümemiştir ki doktorunla bir görüş istersen canım

geçmiş olsun handecim

hani gebeliğin ilerleyen safhalarında olsa rahmin baskısı sonucu olmuş olabilir diyeceğim ama henüz karnında o kadar büyümemiştir ki doktorunla bir görüş istersen canım

teşekkür ederim canım..doktorum olacak bunlar dedi..yapılabilecek bişey yok şuruba devam dedi canım..napıyım sabredicem artık..senağlama

hamileyken bendede oluyodu guzelim yatmadan sut ic uyandigindada ice bilirsin faydasinin gormustum ben bi dene
a.s.

hamileyken bendede oluyodu guzelim yatmadan sut ic uyandigindada ice bilirsin faydasinin gormustum ben bi dene
a.s.

canim sagol,bende de oluyor,gerci bir sey yemesemde oluyor,ya bir de benim 20'lik disim cikiyor kizlar vitamin icince o da kendine düsen kismeti aldi sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…