Kasım Annesiyim

slm kızlarr bende kasım annesi olucam kısmet olursaa 27 kasım tahmini dogum tarihim.. minik bi kızım olucak adını yağmur ecrin koymayı düşünüyorum......

kızlar valla kasıma az bi zaman kaldı beni şimdiden aşırı bi korku ve heyecan sardı allah hepimize yardımcı olsun inşallah bi avazda kurtuluruz..

merhaba arkadaslar bizde kasımda bekliyoruz oglusumuzu insallah. Yalniz o normal dogum korkusu bende de avr.. Su an icinde normal gorunuyor. Bebegimiz son anda poposunu asagiya donmezse :) sanirim 8 aya kadar donebiliyorlarmis. Ama 8 den sonra artik oyle kaliyorlarmis. Tabi her seyin hayirlisi. Aramizda 2. bir hamis vardi. Bir sey soracagim. Acaba sancilar nasil oluyor? yani ishal olmus gibi bir bagirsak sancisi mi yoksa belden ve kasiklardan vuran regl sancisi gibi bir sey mi??

merhaba arkadaslar bizde kasımda bekliyoruz oglusumuzu insallah. Yalniz o normal dogum korkusu bende de avr.. Su an icinde normal gorunuyor. Bebegimiz son anda poposunu asagiya donmezse :) sanirim 8 aya kadar donebiliyorlarmis. Ama 8 den sonra artik oyle kaliyorlarmis. Tabi her seyin hayirlisi. Aramizda 2. bir hamis vardi. Bir sey soracagim. Acaba sancilar nasil oluyor? yani ishal olmus gibi bir bagirsak sancisi mi yoksa belden ve kasiklardan vuran regl sancisi gibi bir sey mi??

burcucum valla hiç güleceğim yoktu canım...şimdi nasıl anlatsam sana o sancıyı bilemiyorum ama ne regl sancısı nede bağırsak sancısı bunlar doğum sancısının yanında sivrisinek ısırığı gibi kalır..neticede canımızdan can ayrılıyor dimi çok şiddetli kasıklarda belde sancılar oluyor..seni korkutmak istemem neticede her insanın doğumu ve sancısı farklı oluyor..ama inan bana o acı bile sana o kadar mutluluk veriyoki hele normal doğum yapıp onun dünyaya gelişini görürsen ne sancı kalıyo ne ağrı..korkulacak bi şey yok allah her kadına nasip etsin o duguyu..

bende doğum korkusu saranlar kervanındanım ....

canancım demek ne regl sancısı ne bağırsak krampları ha yandık evladımmmmmm :)

aa canancım şimdi gördüm senin takvim sekizinci aya geçmiş benim kide yarın geçecek demekki ay bak yine heyecanlandım :)

kuzeycim ben bu takvimi son adet tarihine göre düzenlemiştim..gerçek haftam takvimde gözüken ama kızımın kemik ölçümlerine göre bugün 32 hafta 1 gün oldu..anlıycan az bi zamanım kaldı..haftaya tekrar kontrolüm var bakalım benim tosuncuk hızlımı büyüyo yine..doktorum hazırlıklarını erken yap doğumun erken olur gibi dedi..sorma bugünlerde kasıklarıma ara ara hafif sancılar giriyo..eyvah geliyo sanırım diyorum benimki bi panik bi panik sorma..sanki ilk doğumummuş gibi heyecanla bekliyoruz..allahım inşallah bu evladımı bakıp büyütmeyi nasip eder bana..

amin canım benim sağlıkla büyütürsün inşallah ...

benimde bu hafta doktor kontrolüme gitmem gerekiyordu normalde ama 32. haftayı doldurduktan sonra gideyim hemde şu çalışabilir raporumu alırım diyorum bende merak ediyorum miniğimi bir ay oldu acaba kilosu falan nasıl sağlık durumu özledim oğluşumu :)

canım biliyosun 32,haftada nst'ye girmeye başlıyosun..ben haftaya ilk kez gircem çok heyecan verici oluyo..eminimki bizim bebişler şişko olmuşlardır malum son aylar bebekler çok hızlı büyüyor..ben zaten çatlamak üzereyim benimkinin kemikleri bi batıyo göğüs altıma..bide şaçlandı bulantılarım tekrar başladı..allah yardımcımız olsun valla..

kızlar ben de 3 -4 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyordum..bugün evimize yakın bi yerde tıp merkezine gittim..Allah a şükür bebeğim iyiymiş ama rahmimde plesentaya yakın bi yerde damar kalınlaşması varmış..bu da erken doğum riskiymiş.. çok korkuyorum böyle bişey duyan oldu mu hiç..bana dua edin bişey olmasın bebeğime..bilgisi olanlar lütfen benimle paylaşın..

handecim geçmiş olsun canım bu konu hakkında hiç bir bilgim yok inşallah herşey yolunda gider...

canancım demek 32. haftada giriyoruz nst ye bilmiyordum kalp atışlarını duyacağım miniğimin hayırlısı ile inşallah benim kide öyle mideme çalışıyor bol bol tekme atıyor yaramaz oğlum :)

Gecmis olsun Handekilinc,

bildigime göre bazen kordon olacak damar rahime yerlesiyormus, ama bunun tehlikeli oldugunu bilmiyordum. Kendine daha ve bebegine daha fazla dikkat et. Allah seni ve bebegini korusun.

sağol canım amin hepimizinkileri korusun inş.:emir_bebek:

handecim geçmiş olsun canım bu konu hakkında hiç bir bilgim yok inşallah herşey yolunda gider...

canancım demek 32. haftada giriyoruz nst ye bilmiyordum kalp atışlarını duyacağım miniğimin hayırlısı ile inşallah benim kide öyle mideme çalışıyor bol bol tekme atıyor yaramaz oğlum :)

teşekkür ederim canım inş.

kızlar bende 1-2 kasımda sezeryanla ogluma kavuşacagım inşallah,artık gelsin diyorum ama tekmelerini çok özleyecegimden eminim:)koca koca atıyor kerata,uyutmuyorda ama olsun saglıklı olsunda hepsine razıyım.

canım ben aylık kontrolüme çarşamba günü gideceğim geçen ay 1 kilo 50 gramdı bende merak ediyorum acaba ne kadar oldu çünki bu ay 3 kilo birden aldım ben

kuzeycim bende en son agustos başı gibi gitmiştim doktora(doktorum izindeydi o yüzden bu kadar süre geçti)o zaman 1097 gramdı,sanırım şimdiye 2000-2500 olmuşuzdur,yarından sonra gidecegiz bakalım doktor amcamıza kaç olmuş benim kerata oglum.

canım benim nerdeyse iki ay olmuş bu kadar ihmal etmeseydin keşke ... ama maşallah kilosu o zaman için haftasına göre çok çok iyiymiş tombiş oğlunun :)

X