Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaslar bizde kasımda bekliyoruz oglusumuzu insallah. Yalniz o normal dogum korkusu bende de avr.. Su an icinde normal gorunuyor. Bebegimiz son anda poposunu asagiya donmezse :) sanirim 8 aya kadar donebiliyorlarmis. Ama 8 den sonra artik oyle kaliyorlarmis. Tabi her seyin hayirlisi. Aramizda 2. bir hamis vardi. Bir sey soracagim. Acaba sancilar nasil oluyor? yani ishal olmus gibi bir bagirsak sancisi mi yoksa belden ve kasiklardan vuran regl sancisi gibi bir sey mi??
Gecmis olsun Handekilinc,
bildigime göre bazen kordon olacak damar rahime yerlesiyormus, ama bunun tehlikeli oldugunu bilmiyordum. Kendine daha ve bebegine daha fazla dikkat et. Allah seni ve bebegini korusun.
handecim geçmiş olsun canım bu konu hakkında hiç bir bilgim yok inşallah herşey yolunda gider...
canancım demek 32. haftada giriyoruz nst ye bilmiyordum kalp atışlarını duyacağım miniğimin hayırlısı ile inşallah benim kide öyle mideme çalışıyor bol bol tekme atıyor yaramaz oğlum :)