kasım anneleri sizde de kramp baskı var mı???

KaRaBiBeR_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
15
0
ofzzzz 34+2 gunluk bı guzel oykudeyım ama ozellıkle son 1 haftadadır kasıklarımda asırı baskı,kramp oluyo sızde durumlar nasıl?
bi de bazen bebeısım az hareket edıyormus gıbı gelıyo :sm_confused: ıyıce paranoyak mı oldum ne :bbo::bbo:
allah hepımıze su gunlerı atlatmayı ve bebıslerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin.... :ecrin_bebek:

karabiber bende bugün 34+3 oldum kasıklarımda deilde bel ve bacaklarımda hareketlerime dikkat etmezde ani hareketlerde bulunursam benmde oluo o yüzden hep temkinli davranıyorum neyse oda olur cnm yaw surda 1 aydan düştük sabredelim artıkım hayırlı doğumlar dilerim ....

karabiber bende bugün 34+3 oldum kasıklarımda deilde bel ve bacaklarımda hareketlerime dikkat etmezde ani hareketlerde bulunursam benmde oluo o yüzden hep temkinli davranıyorum neyse oda olur cnm yaw surda 1 aydan düştük sabredelim artıkım hayırlı doğumlar dilerim ....

tsk ederim caldion78 ALLAH cumlermıze hayırlı dogumlar nasip eder umarım kaydirigubbakcemile5 persembe dr kontrolum var ona da bı sorayım neden bu kadar agrı olduguna dair bana nasıl bı bılgı vercek ona göre ben de buraya yazarım :kedi:

kızlar bende de çok oluyo,hatta benimki aşırı hareketli..şuan mesela tam 1 sattir hiç durmadı,aşağı doğru baskı yapıyo ve zıplıyo resmen:bbo:

benimkide sağ kasığımda az az bişiyler oliyi akşamları rahim kasılması yada ağrısı gibi bi,şi oluyo hayırlısı olsun doğum yaklaşıyo artıkın

X