Selam kızlar,
Bebişlerimiz hayırlı uğurlu olsun :) Bende Kasım annesiyim :)
Dilmuh;
Ben geçtiğimiz Çarşamba yaptırmıştım ikili testi, önümüzde ki Cumartesi de sonuçları alacağım inşallah. Ense kalınlığı 1,5 mm çıktı - doktor normal dedi. Tabii kan tahlillerle değerlendirmek daha doğru olur, hem endişeli hem heycanlıyım; beklemek çok kötü...
Ense kalınlığını ölçmesi zor oldu, bayağı uğraştı ama başardı :) Ölçümden sonra da kan vermiştim, oldu ve bitti..
Hepimizin testleri temiz çıkar ve sağlıklı bebişler alırız kucağımıza inşallah.
Kendinize ve bebişlere iyi bakın :)
slm kızlar allahıma şükür benimde hersey yolunda testler ense kalınlığı hersey normal .benimde allah izin verirse oğluşum olacak allah herkeze hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin
Dilmuh'cum;
Oğuluşun hayırlısı olsun canım. :) Allah bir seste kurtarsın hepimizi. Bende çok merak ediyorum cinsiyetini ama daha var.. Nedense herkesin ağızından gayri ihtiyari erkek çıkıyor - fark etmez tabii ki ama çoğu erkek gibi eşimde erkek istiyor! :)
Canım bende korkuyorum test sonuçlarından ama başka şeylere yönlensek daha sağlıklı olur bizim ve bebişlerimiz için - zor biliyorum ama.. İçimizi ferah tutalım ve sonuçları paylaşalım.
Test sonuçları temiz çıkanların gözü aydın olsun, bekleyenlere bol sabır :)
Dilmuh'cum;
Oğuluşun hayırlısı olsun canım. :) Allah bir seste kurtarsın hepimizi. Bende çok merak ediyorum cinsiyetini ama daha var.. Nedense herkesin ağızından gayri ihtiyari erkek çıkıyor - fark etmez tabii ki ama çoğu erkek gibi eşimde erkek istiyor! :)
Canım bende korkuyorum test sonuçlarından ama başka şeylere yönlensek daha sağlıklı olur bizim ve bebişlerimiz için - zor biliyorum ama.. İçimizi ferah tutalım ve sonuçları paylaşalım.
Test sonuçları temiz çıkanların gözü aydın olsun, bekleyenlere bol sabır :)
biz anne adayları hepmi aynıyız ben kendime diyodum evhamlı kuruntulu diye :)) kızlar içimize ferah tutup dua etmekten ve doktorumuzun dediklerini yapmaktan başka bi çaremiz yok. Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Bu arada dün öğrendik benimde kızım olucak kasım başında inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?