• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasım anneleri nerdesiniz

Selam.. Benim de doğumum 29 Kasım 'da nasipse alkisalkisalkis , şimdi 10+4 günlük hamileyim, ama midem çok kötü, kaç haftadır doğru dürüst bişey yiyemiyorum , ben ne zaman düzelicem, ben de kilo almak istiyorum, benim de canım bişeyler çeksin istiyorum, bıngıl bıngıl olmas istiyorum ooof off cokacimcoook

Selam.. Benim de doğumum 29 Kasım 'da nasipse alkisalkisalkis , şimdi 10+4 günlük hamileyim, ama midem çok kötü, kaç haftadır doğru dürüst bişey yiyemiyorum , ben ne zaman düzelicem, ben de kilo almak istiyorum, benim de canım bişeyler çeksin istiyorum, bıngıl bıngıl olmas istiyorum ooof off cokacimcoook

canim 12. haftayi doldurur doldurmaz geciyo.
bende cok kotuydum. hatta kilo kayip ettim.
12. haftayi bitirdim yavas yavas normale dondum.
simdi gobisim birazcik cikiyo. insallah saglikli hamilelik gecirir ve bebeklerimizi
kucagimiza aliriz.
Rabbim tum olmayanlarada nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Amiiiin, İnşallah canım, sağ salim görebilecek miyim acaba o günleri, rüya gibi , benimki bi de tam kurban bayramı zamanlarına geliyor, inşallah sağ salim kucağımıza alırız , sağlıklı olsun da ben çekerim sorun değil , zaten alışmaya başladım böyle hayata , öğürmeyince bi eksiklik hissediyorum :kaydirigubbakcemile3
Haftaya ikili testim var , ama ben daha çok ultarason için heyecanlanıyorum
nası bişey oldu acaba ? Sağlıklı mı hala çok merak ediyorum.
Ayrıca tüm anneleri gerçekten kutluyorum ,
Bu doğa üstü bişeymiş
Yaşamaya başlayınca anladım a.s.

kızlar bizde...11 + 4 diye gittik...ama bizim bebiş 12 haftalık olmuş bile...doktor daha bakar bakmaz oğlan bu dedii...sonrada da bizim tesşhirci...hemen açtı bacakları kolları..alın size pipi bidaha beni rahatsız etmeyin der gibiydii..yani cinsiyetini 12 haftalıkken öğrendik...tabiki doktorda tecrübeli olması lazım...mide bulantıları bende hep akşam oldu...sabahları hiç sorun yok..süt yumurta hersey yiyirom ama akşam çok kötü oluyorum...bulantı azaldı ama...mide yanması var..bide adet sancısı gibi kasıklarda ağrı var...şu an ultroson tarıhıne göre.14+4 bebişimm...bende durumlar böyle...

Merhaba Kıslaarr..
Ben de Kasım annesi olucam şu anda 13+1'deyiz doktor so gidişimizde erkek gibi dedi ama bakalım kesin bişey yok..
Ama çok fena reflü şikayetim var midem çook yanıyooo sanırım biraz sıkıntılı geçiricez :) ama olsunn bi de tekmeleri hissetmeye başlasakalkisalkisalkis

Seslam Kızlar

Bende 14+5 günlük hamileyim daha öğrenemedik bebeğimzin cinsiyetini. Ayın 25' inde kontrolüm var doktorum o zaman net olarak söylerim dedi. İlk bebeğim ama çok merak ediyorum :) Benim bi tek derdim arada midemde gaz sıkışması ama o da epeyce hafifledi bi de çok iştahım var maşallah :P Bu arada doğumum 5 Kasım inşallah.
Allah hepimize kolay bi hamilelik ve doğum nasip etsin.

bende 14+1'im ama ne iştah ne kilo alma hala aynı kilodayım bilmiyorum ne olcak dr.um normal dedi ama üzülüyorum yemek yiyemiyorum midem bulanıyo yerken, inş. en yakın zamanda düzelirim senağlama

14 hafta 5 günlük hamileyim 13 haftalık iken kızımın olacağını söyledi doktor. kasım 8 de doğacak inşallah bebeğim. bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı?

14 hafta 5 günlük hamileyim 13 haftalık iken kızımın olacağını söyledi doktor. kasım 8 de doğacak inşallah bebeğim. bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı?

canim hayirli olsun. bende kasim annesi olcagim insallah.
3 kasim dogum tarihi tabi kismet.
benimkide erkekmis. dun ogrendim.
cok sairdim. zaten ilk bebegim ikiside olabilir.
sanki cinsiyet secme luxumuzmu var ne haddimize.
saglikli olsun yeter. rabbim kucagimiza almayi nasip eder insalalh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende 14+1'im ama ne iştah ne kilo alma hala aynı kilodayım bilmiyorum ne olcak dr.um normal dedi ama üzülüyorum yemek yiyemiyorum midem bulanıyo yerken, inş. en yakın zamanda düzelirim senağlama

canim uzulme bende ilk 3 ayda 3 kilo kayip ettim.
daha yeni kendi kiloma geldim.
ama gobisim azicik cikti sanki.
12. haftayi bitirince istahin yavas yavas yerine geliyo.
zaten sen yemek ye yeme bebegin senin kanindan ihtiyaci olan butun vitaminleri aliyooo.
Rabbim saglikla kucaklarimiza lamyi nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba güzel anne a.s. adyları bizde14 haftalığız dr erkek dedi ama 2 hafta sonra kesin dedi bende hiç kilo alamadım hatta 2 kilo verdim :(
mide bulantılarım çoktu şimdi şimdi geçti ama sıcaklarda gene bulanıo arada bizimde doğum tarihimiz 123 kasım ama + - 7 gün olabilir dedi dr çok mutluyum ben anne olmak çok güzel :nazar:

slm kızlar,
bende kasım annesi olucam inşallah..15+2 yim bugün itibariyle.5 kasım gibi olacak hala inanamıyorum yaa:))kıslar bişi sorucam bebişinin hareketini hisseden oldumu,ilk kez anne olacaklar bu haftalarda hissetmez dediler,ama arada tuhaf bişiyler hissediorumm:))

ha bide en son 10 gün önce gittim doktora,cinsiyetini tam söylemedi,erkeğe benziyo dedi sadece..sizce doktorların ilk tahmini doğru çıkıyo mu..isim arıyorum deli gibi,çok merak ediyorus...

canım suremcim merak etme bende çok telaş yapıorum hissetmek için ama dr geçen gün acele etme 16-17. haftadan önce hissedemezsin dedi. bide ilk gebeliklerde dahada geç hissedilir dedi ama gel bide bize anlat hergün karnımı seviyorum annecim bi tekme at artık die kaydirigubbakcemile3

suremcim bizimkide erkek 14 haftalık ama 2 hafta sonra kesinleşir dedi bide arada bende bişey hissedio gibiyim ama gaz mı bebekmi anlayamıorum :)))))))))))

suremcim bizimkide erkek 14 haftalık ama 2 hafta sonra kesinleşir dedi bide arada bende bişey hissedio gibiyim ama gaz mı bebekmi anlayamıorum :)))))))))))

evet canım aynen gaz sancısı gibi biey:)))araştırdım,bu his bebek hareketi deil diyolar ama olsun öyle düşünmek bile çok çok güzel:)):ecrin_bebek:

canım suremcim merak etme bende çok telaş yapıorum hissetmek için ama dr geçen gün acele etme 16-17. haftadan önce hissedemezsin dedi. bide ilk gebeliklerde dahada geç hissedilir dedi ama gel bide bize anlat hergün karnımı seviyorum annecim bi tekme at artık die kaydirigubbakcemile3

canım,ben daha önce şaşkındım belki de hep bi endişe vardı içimde erken die..ama artık alışmaya başladım demek ki bende artık karnımı seviorum sürekli:)))bi tekme atsa havalara uçcam demek:)))):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba güzel anne a.s. adyları bizde14 haftalığız dr erkek dedi ama 2 hafta sonra kesin dedi bende hiç kilo alamadım hatta 2 kilo verdim :(
mide bulantılarım çoktu şimdi şimdi geçti ama sıcaklarda gene bulanıo arada bizimde doğum tarihimiz 123 kasım ama + - 7 gün olabilir dedi dr çok mutluyum ben anne olmak çok güzel :nazar:

canımcım mide bulantısı çok kötü...ben çıkarmıyodum ama bulantıdan ziyade iştahsızlık ve yanma şikayetim vardı,çok şükür 2 haftadır filan epey azaldı,yediğim şey dokunuyo bazen,ama rahatlama dönemi çok güzelmiş..
seninde düzelir merak etme canım,3,5-max.4.aydan sonra geçiyomuş büyükler bana hep öyle dedi..sen de pozitif düşün,hafif de olsa sık sık atıştır,az miktarlarda da olsa :CüvCüv::CüvCüv:sık atıştımak bulantıyı azaltıyo emin ol:))

canım artık yemek yemeğede başladım zaten 14. haftadan sonra balayı dönemi diolar hamilelğin rahat rahat yiyorsun eski enerjin geri gelior die :)
bizde şimdi kuzucumla balayı yaşıoruz. :nazar: :dance:
çubuk krekerler zaten hayatımızı kurtaran şey oldu bu bulantı dönemlerinde :)

ha bide en son 10 gün önce gittim doktora,cinsiyetini tam söylemedi,erkeğe benziyo dedi sadece..sizce doktorların ilk tahmini doğru çıkıyo mu..isim arıyorum deli gibi,çok merak ediyorus...

canim zaten bebek erkekse bu haftada % 80 belli oluyomus kizsa tam belli olmuyomus.
tahminde bulunduysa erkektir. beimde bebegim erkekmis.
2 gun once ogrendim. hareketlerini daha hissetmiyorum
o yuzden panik yapiyorum. cunku daha once 3 dusuk yasadim.
size sorum karniniz buyudumu ne kadar buyudu yada.
cevaplarsaniz sevinirim.
insallah rabbim bebeklerimizi saglikli sekilde kucagimiza almayi nasip eder.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back