bende 10 kasımda anne olacağım.herkese sağlıklı ve hayırlı bebek ve doğum nasip olur inşallah. ben bişey soracağım arkadaşlar sizlere kan tahlili gibi şeyler yaptırdı mı? doktorunuz.dün gittim ne tahlil ne başka hiç biişey yaptırmadı kan hapı yazdı ve gönderdi sizleri bilmiyorum ben daha yeni üyeyim ilk hamileliğim ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum
maviş merhaba ewet doktor benden kan tahlili istedi ilk gittigimde ona göre kan ilacı verecekti kan degerlerim normal cıktı 4. aydan sonra kullanıcaz dedi. kan tahlili bildigim kadarıyla sart bu eşinle kan uyumun degerlerini bebegin degerlerini veriyor bildigim kadarıyla yinede doktoruna danış istersen. hayırlı günler
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 9+5 hamileyim 14 kasım diyor doktor. Bende sizler gibi kasım annesyim.Çok heyecanlıyım ve çok mutluyum. Ama bu hafta bir sorunum oldu sizinlede paylaşayım. koyu sarı akıntılarım oldu. Açık pembe akıntılarda oldu. Çok korktum 1 hafta kimseye bişey söylemedim geçer diye geçen akşam dayanamadım doktorumu aradım. Nöbetciyim gel tahlil yapalım dedi tahlil sonuçlarım iyi çıktı çok şükür bebeğede baktı oda iyi dedi. Ama bu akıntılar beni çok korkuttu. Diken üstündeyim düşünmeden duramıyorum. Bebeğime bişey olursa diye çok korkuyorum. Benimde ilk hamileliğim. Allah hepimizi kazasız kurtarsın. Sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasib etsin.
maviş mrb hiç tedirgin olacak birşey yok allahın izniyle kötü hiçbirşey cıkmaz. ama ihmal etme en kısa zamanda yaptır zaten saglık kuruluşlarına gidip hiç para ödemeden yaptırabiliyorsun yarım saatlik bişey. allah hepimizin yardımcısı olsun bulantıların oluyormu?
merhaba kızlarrrr.....ben yeni üye oldum 11haftalık hamileyim :CüvCüv: allahın izniyle kasım başı ekim sonu gibi doğum yapacağım....birşey soracağım kızlarr karnı bu haftada biraz çıkmaya başlayan var mı?allah hepimize sağlıklı evlatlar sağlıklı doğumlar nasip etsin...
selam rakadaslar bende 10+6 yim kasimin 9 u gubu dogum olcak allah ,nasip ederse tabi.
zaman cok uzun gibi geliyor simdilik bana.
gecmek bilmiyo. kan pihtilasasi yuzunden 3 dusuk yasadim. simdi 4. ye hamileyim . inasallah kasimda saglikli bi sekilde kucagima alirim.
allah sizede hayirli saglikli dogumlar nasip etsin..
sılaya canım benim cok büyük gecmiş olsun allah insallah bu bebegini eline almayı nasip eder. benimde ilkim düşük oldu bilmiyordum antibiyotik almıştım hayırlısı öyleymiş. bende suanda 9 haftalık hamileyim.. kendine iyi bak moralini yüksek tut cnm
HEYYYYYY KASIM ANNELERI
bebeklerimizin cinsiyetlerini ogrenince buraya yazalim.
kim kacinci haftata ogrenecek. ben dun doktora gittim ama daha belli degil.
ben suan 9hafta 5 günlük hamişim 2 hafta sonra tekrar doktora gidicem testler için insallah cinsiyeti belli olur aslında ne olavagı hiç önemli degil ama merak var sadece. sag salim dogsunda tek istediğim o. bulantısı olan varmı benim sadece sabahları bişeyler yiyince hiç bir sey kalmıyorhihoyyyt. hayırlı günler herkeze...