- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 648
- 35
- Konu Sahibi Hayallrmvar
-
5. Gün ve çift embriyo muydu 9. Gün için 200 baya iyi çıkmış maşallah darısı bize inş2 kasimda transfer olmustuk cuma gunu 200 du bugun 539 geldi hcg darisi bekleyenlerin basina ve saglicakla dogurabilmeye
Çok var önceki sayfalarda da yazmıştık benimde öyle oldu genelinde o şekilde merak etmeyin. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla pozitif sonuçlandırsın inşTransferin 3. Günündeyim ve çok şiddetli bel ve adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Benim bu durumu yaşayanlar var mı aranızda?
Merakla test günümü bekliyorum test yapmak istiyorum korkuyorum. Belirtiler klasik kasık ağrıları . Tabi onlar belirti diye geçmiyor ilaçlardan olabileceği söyleniyorKızlar sizlerde belirti var mı varsa neler hissediyorsunuz
Sizin test gününüz ne zaman oncesinde yapmaya korkarımMerakla test günümü bekliyorum test yapmak istiyorum korkuyorum. Belirtiler klasik kasık ağrıları . Tabi onlar belirti diye geçmiyor ilaçlardan olabileceği söyleniyor
Maşallah darısı bizlere olsun inşallah ilk testten iki gün sonramı yapmak gerekiyor2 kasimda transfer olmustuk cuma gunu 200 du bugun 539 geldi hcg darisi bekleyenlerin basina ve saglicakla dogurabilmeye
Burda gununu soylemiyolar o yuzden bilmiyorum canim dondurulmus embryo 5 ay once ikizlerimi kaybettim o yuzden doktorum bu sefer tek transfer etmek istedi tek embryo ama hcg iyi sanki dimi yani ikiz olursada tek yumurta ikizu olabilir5. Gün ve çift embriyo muydu 9. Gün için 200 baya iyi çıkmış maşallah darısı bize inş
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin kucaklarimizi doldursunBurda gununu soylemiyolar o yuzden bilmiyorum canim dondurulmus embryo 5 ay once ikizlerimi kaybettim o yuzden doktorum bu sefer tek transfer etmek istedi tek embryo ama hcg iyi sanki dimi yani ikiz olursada tek yumurta ikizu olabilir
Amin insallah canim burda oyle yapiyolar 2 gun aralikla ve sonuclar ortalama ikiye katlanmasi gerekiyo ama benim nerdeyse 3 katlanmis Allahim insallah saglicakla dogurabilmeyi nasip etsin darisi herkese insallahMaşallah darısı bizlere olsun inşallah ilk testten iki gün sonramı yapmak gerekiyor
43 çıkan kaçıncı gündü canım bence gayet güzel sonucun hayırlı olsunKızlar cumartesi günü kan vermiştim değerim 43 çıkmıştı bugün tekrar kan verdim doktorumun isteği ile 413 çıktı sonucum birden bire bu kadar yüksek görünce şaşırdim doktorum hayırlı olsun dedi ama normalmı bu kadar yuksek olması sizce transfer olalı 10. Günüm bugün
Tam 1 haftaliktı canım çok sagol43 çıkan kaçıncı gündü canım bence gayet güzel sonucun hayırlı olsun
Maşallah canim kaçıncı denemendiTam 1 haftaliktı canım çok sagol
Çok güzel tebrikler. Normaldir neden anormal olsun ki. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişiniKızlar cumartesi günü kan vermiştim değerim 43 çıkmıştı bugün tekrar kan verdim doktorumun isteği ile 413 çıktı sonucum birden bire bu kadar yüksek görünce şaşırdim doktorum hayırlı olsun dedi ama normalmı bu kadar yuksek olması sizce transfer olalı 10. Günüm bugün
Benim transferden sonra akşam saatlerinde bir kere oldu devamı gelmedi ilk iki gün olabilir demişti merkezdeki hemşireler..Arkadaşlar transfer sonrası sizinde kahve rengi akıntınız oldumu aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?