Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

Transferin 3. Günündeyim ve çok şiddetli bel ve adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Benim bu durumu yaşayanlar var mı aranızda?

Transferin 3. Günündeyim ve çok şiddetli bel ve adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Benim bu durumu yaşayanlar var mı aranızda?
Çok var önceki sayfalarda da yazmıştık benimde öyle oldu genelinde o şekilde merak etmeyin. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla pozitif sonuçlandırsın inş

5. Gün ve çift embriyo muydu 9. Gün için 200 baya iyi çıkmış maşallah darısı bize inş
Burda gununu soylemiyolar o yuzden bilmiyorum canim dondurulmus embryo 5 ay once ikizlerimi kaybettim o yuzden doktorum bu sefer tek transfer etmek istedi tek embryo ama hcg iyi sanki dimi yani ikiz olursada tek yumurta ikizu olabilir

Burda gununu soylemiyolar o yuzden bilmiyorum canim dondurulmus embryo 5 ay once ikizlerimi kaybettim o yuzden doktorum bu sefer tek transfer etmek istedi tek embryo ama hcg iyi sanki dimi yani ikiz olursada tek yumurta ikizu olabilir
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin kucaklarimizi doldursun

Maşallah darısı bizlere olsun inşallah ilk testten iki gün sonramı yapmak gerekiyor
Amin insallah canim burda oyle yapiyolar 2 gun aralikla ve sonuclar ortalama ikiye katlanmasi gerekiyo ama benim nerdeyse 3 katlanmis Allahim insallah saglicakla dogurabilmeyi nasip etsin darisi herkese insallah

Merhaba bende 10 kasımda 2 adet dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi oldum. Dün başlayan bel ağrısı ve ara sıra kasık ağrım oluyor. 22 Kasım test günüm heyecanla bekliyorum. Umarım herkes pozitifi görür

Kızlar cumartesi günü kan vermiştim değerim 43 çıkmıştı bugün tekrar kan verdim doktorumun isteği ile 413 çıktı sonucum birden bire bu kadar yüksek görünce şaşırdim doktorum hayırlı olsun dedi ama normalmı bu kadar yuksek olması sizce transfer olalı 10. Günüm bugün

43 çıkan kaçıncı gündü canım bence gayet güzel sonucun hayırlı olsun

Çok güzel tebrikler. Normaldir neden anormal olsun ki. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini darısı da bizlere inşallah

Ben 8.gün yaptırdım test negatif maslesef ilaçlara devam dediler de mümkün değil bence zaten pozitife dönmesi. Şimdi tekrardan toplamayla bsşlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…