- 8 Aralık 2012
- 4.121
- 5.964
- 358
- 32
- Konu Sahibi Hayallrmvar
-
Merhaba inşallah bu zorlukların sonu aydınlığa çıkar bebişlerimizi kucağımıza alırızYa amerikadayim o bilgiyi bilmiyorum yumurta toplama dollendirme gecen yil olmustu dondurulmus embryo transfer edildi kasiklarda kramp oluyor halsizlik oluyor gogus uclarimi sanki icerden disariya dogru biseyle itiyolar gb sisiyo aciyo ikizlerde calismistim bunda transfer sonrasi isi biraktim evde dinlenmeye calisiyorum bol bol sebze meyve badem ceviz incir falan tuketmeye calisiyorum ilk gunlerde cok tedirgindim sanki surekli kanamam oluyomus gb hissediyordum kendimi sakinlestirmeye calisiyorum cok zoe bi surec burda progesterone oil ignesi oluyorum her gece birde ostorojen hapi kullaniyorum baska bisey vermiyolar birde vitamin aliyorum her gun
Benim ki 3. Gün embriyosu , taze transfer. Test yapmadım çünkü 3. Haftadan sonra beta hcg yükselmeye başlıyor diye biliyorum. Embriyo transferinin yapıldığı gün 2 haftalık sayılıyor. Yani en erken haftaya çarşamba - perşembe falan test yapmak lazım. Ben perşembe günü erken gebelik testi alır yaparım diye düşünüyorum.Salı günü transfer olanlardan var mı test yapansizin kaçıncı gün embriyosuydu
Sizide hayırlı olsun nerde basladiniz tedaviye inşallah hayırla sonuclanirBenimde eş kaynaklı tüp bebeğe başladım acaba transfer oldu mu sonucunuz umarım iyidir
Ben 4.gün akşamüstü yaptım yani dün , çoooook silik bir çizgi var emin bile olamadıkSalı günü transfer olanlardan var mı test yapansizin kaçıncı gün embriyosuydu
4. Günde belli olan varmı yine sizde silik çizgi çıkmış inşallah pozitiftirBen 4.gün akşamüstü yaptım yani dün , çoooook silik bir çizgi var emin bile olamadıktest gününü bekleyelim dedik
Hayırlı olsun en erken kaç günde çıkıyor aceba sizin kaçıncı denemeniz9 Kasım çarşamba 3.gün embriyosu transfer oldum, bugün sabah erken gebelik testi yaptım negatif. Kendim doktor olmama rağmen bu kadar sabırsız davranıyorum :)
İlk denemem, bir arkadaşım ovulasyon döneminde denedikten 7 gün sonra kanda b-hcg:9 görmüştü. Ben de hesaplayınca embriyo 7 günlük şu an çıkar belki diye düşündüm sonra okudum ki erken gebelik testleri b-hcg:10 üstüne duyarlı imiş.Hayırlı olsun en erken kaç günde çıkıyor aceba sizin kaçıncı denemeniz
İnşallah pozitiftir. İnsan 5,5 yılın sonunda inanmaya bile korkuyormuş4. Günde belli olan varmı yine sizde silik çizgi çıkmış inşallah pozitiftir
Sizide hayırlı olsun nerde basladiniz tedaviye inşallah hayırla sonucl
Teşekkür ederim İnsaAllah Medicana da Dr yavuz aydın sizin neredeSizide hayırlı olsun nerde basladiniz tedaviye inşallah hayırla sonuclanir
Test gününüze çok var 3.gun embiryosu daha geç tutunaniliyormus.Merhaba kızlar 5 kasım da 3. Gün embriyo transferi oldum burada şimdi pozitifleri görünce bi heves eczaneye gittim erken gebelik yokmuş kaset test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu test tarihi olarak 17kasımda kan ver demişlerdi. Sizce umut var mı iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Ee o silik çizgiyi görünce ben her gün sabah yenilerdim artık herhaldeBen 4.gün akşamüstü yaptım yani dün , çoooook silik bir çizgi var emin bile olamadıktest gününü bekleyelim dedik
Hayırlı olsun.Kızlar merhabaa tekrar bende 5 kasımda transfer oldum dün evde gebelik testi yaptım 2. Çizgide çok net çıktı poztifi gördum gidip kan verdim sonuç pozitif 43 çıktı. Dualarınızı bekliyorum insallah süreç sağlıklı devam eder. Bir şey soracağım sizlere dün testten sonra kahverengi akıntım oldu tutunmada oluyormuş ama çok fazla sancım var 10 saniye sürüyor ve canım çok acıyor bu sancıları yaşayan var mı acaba
3. Gün embriyosu için çok erken canım. Benim arkadaşım 5. Gün embriyosu 9.gün negatif gördü idrar testinde kan testi yaptı dayanamadı o zaman kanda pozitif çıktı . Sitres yapma sakınMerhaba kızlar 5 kasım da 3. Gün embriyo transferi oldum burada şimdi pozitifleri görünce bi heves eczaneye gittim erken gebelik yokmuş kaset test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu test tarihi olarak 17kasımda kan ver demişlerdi. Sizce umut var mı iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Kaçıncı gün embriyosuydu maşallah darısı bizlere insallahKızlar merhabaa tekrar bende 5 kasımda transfer oldum dün evde gebelik testi yaptım 2. Çizgide çok net çıktı poztifi gördum gidip kan verdim sonuç pozitif 43 çıktı. Dualarınızı bekliyorum insallah süreç sağlıklı devam eder. Bir şey soracağım sizlere dün testten sonra kahverengi akıntım oldu tutunmada oluyormuş ama çok fazla sancım var 10 saniye sürüyor ve canım çok acıyor bu sancıları yaşayan var mı acaba
malesef negatifSonucunuz ne oldu acaba
Evet benimde 5.gun embriyosu ben 1 hafta dolunca hem idrar hem kan testinde pozitifi gördum. 3.gun embriyosu daha geç çıkiyor sonucu diye duydum bende3. Gün embriyosu için çok erken canım. Benim arkadaşım 5. Gün embriyosu 9.gün negatif gördü idrar testinde kan testi yaptı dayanamadı o zaman kanda pozitif çıktı . Sitres yapma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?