Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

Ee o silik çizgiyi görünce ben her gün sabah yenilerdim artık herhalde çok erken yapmışsınız ama cidden :) kaçıncı gündü 5. Gün embriyosunsa çıkmış olabilir
5.gün embriyosu idi canım evet. Neredeyse sadece ben ve eşim görebiliyoruz

Eklentiler

• 0F2AE804-06F0-452D-A7BB-CD009AA754A5.jpeg
    65 KB · Görüntüleme: 95
  • 8F42E6DE-713F-4D5F-8F34-ECDF1671556C.jpeg
    207 KB · Görüntüleme: 97
Merhaba cnm bende 7 Kasım'da transfer oldum sonuç bekliyorm ilk transferim bende de polikistik var inşallah pozitif haberleri aliriz

Ben de cuma günü 5aa kalite donmuş embriyo transferi oldum. 2 gündür adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Umarım herkes hayırlı sonuçlar alır, dualarınızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum

İnşallah dediğiniz gibi olur pozitifi görürüm bende. size de hayırlı olsun inşallah çok sevindim
Teşekkür ederim. 3.gun embiryolari 9.gunde bile pozitif gören varmış bende baya okumuştum 3.gun transferi yapanların durumları.
Aslında kişiye göre değişiyor sanirim

Merhaba inşallah bu zorlukların sonu aydınlığa çıkar bebişlerimizi kucağımıza alırız
Meraktan soruyorum , Amerika’da ne kadar oluyor tüp bebek maliyeti ?
Merhaba insallah canim insallah amerikada eyaletten eyalete sahip oldugunuz sigortaya gore degisiyor eger sigorta yoksa 40-50 bin arasi bizim sigorta cogunu karsiladi biz sadece baslangicta 2000 dolar odemistik sperm dondurmayi falan karsilamiyordu birde embryolari saklama surenizi uzattiginizda onu falan oduyorsunuz

Sigorta olmazsa baya masraflıymış. Bakalım bende Amerika’da doğum yapacağım inşallah. Ablam orada yaşıyor onun yanına gitmeyi planlıyorum. Siz nerede yaşıyorsunuz ?

Çift embriyo mu acaba çok erken belirginleşmiş bende görüyorum hayalet bir çizgi :) sağlıkla devam etsin inş pozitiftir :))
Hayır tek embriyo transfer edildi. Çok istedim 2 tane olsun diye ama yasa gereği olmuyormuş. Yaşım 35in altında ve ilk denememiz. İnşallah vardır ve sizlere inşallah güzel haberler verebilirim

Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin , miniğiniz size sımsıkı tutunur inşallah. Benim de 2. Gün gecesinden itibaren başladı adet ağrısı gibi ağrılarım , bel ağrılarım. Tüp bebek hemşiresi kanama olmadığı sürece hiçbir sıkıntı yok dedi , Allah gönlüne göre versin

Sigorta olmazsa baya masraflıymış. Bakalım bende Amerika’da doğum yapacağım inşallah. Ablam orada yaşıyor onun yanına gitmeyi planlıyorum. Siz nerede yaşıyorsunuz ?
Dogumda burda baya pahali 4 ay once ikizlerimi kaybettim icerde parca kalmis 2 ay sonra ameliyat oldum yani kurtaj gb bi ameliyat 19bin dolar fatura cikardi hastane cok sukur ki sigorta odedi yoksa gercekten yetismek cok zor ve inanin turkiyede tedavi surecleri daha iyi inanin ikizler 3.5 ayliklardi hep kanamam oldu 3 kere acillik oldum hic ama hicccc mudahale etmiyolar igne ilac fitil hic birsey yolunda gitmeyen bi gebelik vucut baslatti o bitirecek kanamayi diyolar burada okuyorum akrabalarimdan tecrube ettiklerim var tr de bebegi yasatmak icin ugrasiliyo burda sadece annenin hayatiyla ilgileniyolar aglaya aglaya ikizlerimi kaybettim ama gucunuz yeticekse dogum super olur burda cocugun gelecegi icin ve dogumda muthis ilgileniyolar dusugum normal dogum gb oldu 2 gece hastanede kaldim bebek gb bakiyolar tuvalete goturuyolar altinizi bile temizliyolar moral motivasyon veriliyo guler yuzlu bo kadro dusukten sonra iki tane psikiyatr geldi biri esim ve benim icin biri ablamiz icin kayip surecini saglikli atlatabilmemiz icin destek oldular her ay eve posta gonderiyolar kayiplariniz icin cok uzgunuz destege ihyiyaciniz olursa biz burdayiz diye ama...

Bu arada sikagodayim ben

Arkadaşlar siz transfer sonrası normal hayata döndünüz mu neler yapiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…