• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

Hayallrmvar

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2022
44
28
8
30
Merhabalar troidim yavaş çalışıyor ve polikistik var bende bu yüzden çocuk sahibi olamadık😔 ilk kez tüp bebek tedavisine başladık embriyom donduruldu 5 kasımda transferim gerçekleşecek. Tecrübeli olanlar nelere dikkat etmeliyim benimle paylaşır misiniz. Aynı anda transfer olacak başka kişiler varsa da bu süreçte birlikte konuşarak birbirimize destek olarak ilerlersek çok mutlu olurum❤️

Merhabalar troidim yavaş çalışıyor ve polikistik var bende bu yüzden çocuk sahibi olamadık😔 ilk kez tüp bebek tedavisine başladık embriyom donduruldu 5 kasımda transferim gerçekleşecek. Tecrübeli olanlar nelere dikkat etmeliyim benimle paylaşır misiniz. Aynı anda transfer olacak başka kişiler varsa da bu süreçte birlikte konuşarak birbirimize destek olarak ilerlersek çok mutlu olurum❤️
Merhaba canim benim de es kaynakli morfoloji ve hiz dusuklugu var. ilk denememiz dondurulmus 5.gun embriyo transfer edilcek. su an estrofem kullaniyorum yarin doktorla randevum var transfer tarihi belirlicez . 🌿

Merhaba canim benim de es kaynakli morfoloji ve hiz dusuklugu var. ilk denememiz dondurulmus 5.gun embriyo transfer edilcek. su an estrofem kullaniyorum yarin doktorla randevum var transfer tarihi belirlicez . 🌿
Ben estrofeme başladığım gün transfer tarihim belirlenmişti inşallah ikimizde hayırlı sonuçlar alırız🌺

Ben estrofeme başladığım gün transfer tarihim belirlenmişti inşallah ikimizde hayırlı sonuçlar alırız🌺
Aminn canim insallah 🙏Adetinin kacinci gunu basladin peki estrofeme ve bugun kacinci gunundesin?

Merhabalar troidim yavaş çalışıyor ve polikistik var bende bu yüzden çocuk sahibi olamadık😔 ilk kez tüp bebek tedavisine başladık embriyom donduruldu 5 kasımda transferim gerçekleşecek. Tecrübeli olanlar nelere dikkat etmeliyim benimle paylaşır misiniz. Aynı anda transfer olacak başka kişiler varsa da bu süreçte birlikte konuşarak birbirimize destek olarak ilerlersek çok mutlu olurum

Slm bende aynı sorunları yaşıyorum bu ay tedaviye başladık ama bir ay sonra transfer olacakmış

Merhaba benimde ilk denemem bende cok heyecanlıyım beni2.adette çağırdı doktor kasım ortasına denk geliyor bende de prolaktin yüksek çıktığı için ve çok yumurta toplandığından dinlenmek için embriyolar donduruldu ilaç kullandım bende heyecanla bekliyorum inşallah hayırlısı olur hakkımızda 🤲🏻

Aminn canim insallah 🙏Adetinin kacinci gunu basladin peki estrofeme ve bugun kacinci gunundesin?
Adetin 3. Günü başladım estrofeme doktorum bir ilaç takvimi verdi hangı gün hangi ilacı içeceğime dair önce sabah bir tane akşam bir tane estrofem ile başladım belli bir zaman sonra sabah aksam 2 adet estrofeme döndüm farklı ilaçlarda var onlarıda kullanacağım 5 kasımda transferim olacak😊 transfer tarihiniz belli oldumu

Merhaba benimde ilk denemem bende cok heyecanlıyım beni2.adette çağırdı doktor kasım ortasına denk geliyor bende de prolaktin yüksek çıktığı için ve çok yumurta toplandığından dinlenmek için embriyolar donduruldu ilaç kullandım bende heyecanla bekliyorum inşallah hayırlısı olur hakkımızda 🤲🏻
Evet benimde embriyolarımı dondurdular yumurtalarım çok buyümüştü hatta ağrılarım olmuştu onların küçülmesini bekledik. Allahın izniyle hepimiz istedıgimiz sonuçları alalım🌺

Adetin 3. Günü başladım estrofeme doktorum bir ilaç takvimi verdi hangı gün hangi ilacı içeceğime dair önce sabah bir tane akşam bir tane estrofem ile başladım belli bir zaman sonra sabah aksam 2 adet estrofeme döndüm farklı ilaçlarda var onlarıda kullanacağım 5 kasımda transferim olacak😊 transfer tarihiniz belli oldumu
Cok guzel benimde 1 kasim transfer tarihim simdi estrofeme devam progestan fitil birde prednol verdi yalniz fitil olayi baya zorluyormus birde sabah oglen aksam 2 ser tane olsun ama yeterki mutlu haberleri alalim 🤗

Slm , bugün opu yapıldı bana basit bir işlem denildi ama 😔halen ağrım var , antibiyotik kullanmaya başladım nezaman normale dönerim acaba

Slm , bugün opu yapıldı bana basit bir işlem denildi ama 😔halen ağrım var , antibiyotik kullanmaya başladım nezaman normale dönerim acaba
Gecmis olsun canim kac yumurta toplandi ona göre toplama sonrasi agrinin siddeti suresi degisiyor

8yumurta dedi doktorum ama geçer demişti yatakta bile donemiyorum o derece cnm açıyor

8yumurta dedi doktorum ama geçer demişti yatakta bile donemiyorum o derece cnm açıyor
iki gune gecmezse doktoruna bir sor bakalm bence canm. Ben de opudan sonra cok agrilar yasadim ama benm 35 yumurta toplanmisti ohss olmustum . Sende cok surmemesi lazm taze transfer olucak mi?

Cok guzel benimde 1 kasim transfer tarihim simdi estrofeme devam progestan fitil birde prednol verdi yalniz fitil olayi baya zorluyormus birde sabah oglen aksam 2 ser tane olsun ama yeterki mutlu haberleri alalim 🤗
Evet benimde ilaçlarım aynı şekilde progestanı ağızdan da alabilirsin fitil olarakta kullanabilirsin dedi doktorum. Tansiyon dusukluğü yapıyormuş ağızdan alınca bende yarın başlayacağım bu ilaçlara. Karar veremedim fitil olarak mı kullansam ağızdan mı kullansam🙈😀

Canım benim 10 adet yumurtam toplandı eve geldim hiç bir ağrım yoktu hafif regli olucakmısım gibi bi ağrım vardı ilk 3 gün çok rahattım ama 4. Gün çok ağrım olmaya başladı yürüyemiyordum bile tuvaletimi yapamıyordum ağrıdan ağrı kesici ile anca tuvaletimi yapabiliyordum. Doktorum muayneue çağırdı meğerse geriden gelen yumurtalarım çok büyümüş o yüzden baskı yapıyormuş onların kuçulmesi lazım ağrılarının geçmesi için dedi 1 hafta kadar sürdü bu ağrım hep ağrı kesici aldım sonra geçti kendiliğinden. Belki seninde yumurtaların çok büyümüştür doktoruna bilgi ver belki muayne etmek ister🌺

Back