- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
Canım benim bat dahaca gelmedi 2 gün sonra bekliyorum gelmezse test yapicamBat tarihi 12 13 14 Kasım olup sonuç bildirmeyen arkadaşlar sonuçları öğrenebilir miyim?
@Fatma mehdi
@Hadibakalimdemetakalin
@bynsym
@zeynepmuratselo
@Yolculuksever
@Hedossss
@Papatya3866
@Dijlej
Melikeben
@efsunyel
A ayisigi-28
@Gazel2110
@Kaderr27
YaaaMaalesef adet oluyorum
İnşallah muhteşem bir ay olur gerçektenCanım benim bat dahaca gelmedi 2 gün sonra bekliyorum gelmezse test yapicam
Burada senin gibi hergün belirtim bu ama değildir dimi, yada nolur belirti diyen çok fazla çıkmıyor. Sana verilecek net cevap yaşadıklarının hepsi ya gebeliktir ya da psikolojiktir. Ama bunları kimse söylemiyor çünkü mevzu bu kadar basite indirgemek istemiyorlar. Genelde bu şekilde belirti çılgınları da topic açıyor ve oradan bu sorularına cevap arıyorlar...Canım burda herkes paylaşıyor neden benim sorum sana tuhaf geldi.
Burda tecrübeli olan bir ben değilim. Hep hamilelik aynı değil de.
Test almıyorum günümü bekliyorum.
Bir gun geçmeden test yapmıyorum ben.
Işınlanmana gerek yok duygularımla alay etmemen yeterli.
Neden bizi müneccim yerine koyuyorsun demen çok saçma burda soru soranlar müneccim mi arıyor. Kimseyi müneccim yerine mi koyuyor anlamadım.
Müneccimlik ne alaka. Dalga geçecek başka birini bul.
Allah rızası için bana bulaşma.
Ne kadardır kullanıyorsunuz acabaCanım benim de hiç şaşmaz 25 gün. Sadece ilaç kullandığım zamanlar yumurtlama geciktiği için reglim de gecikiyor. Klomen kullandığım aylar 12.gün iğne yapılıyordu ve 28-29.güne uzuyordu o zaman döngüm. 3 aydır bıraktım tedaviyi mesela, yine 25 gün şaşmıyor
Ben kullanıyorum canım
Normal kuzum adet dönemine kadar ağrın artıcak, saç dökülmesi yapıcak, gebelik belirtisi gibi belirtilet yasayacaksın ilk ay ağır geliyorda ikinci ayda normal duzenini buluyor sadece yumurtlama donemi ağrilarin hat safhaya çıkıyor ozellikle çatlama günu muhakkak değerlendirin ağrım var deyip durmayınKızlar letuda 2ci günüm kasık ağrısı oluyor normal mi bu ya daha smdiden
Ben bu akşam itibari ile elendimBat tarihi 12 13 14 Kasım olup sonuç bildirmeyen arkadaşlar sonuçları öğrenebilir miyim?
@Fatma mehdi
@Hadibakalimdemetakalin
@bynsym
@zeynepmuratselo
@Yolculuksever
@Hedossss
@Papatya3866
@Dijlej
Melikeben
@efsunyel
A ayisigi-28
@Gazel2110
@Kaderr27
2 yıldır ara ara kullanıyorum. 6-7 ay kullanmışımdır toplamda.Ne kadardır kullanıyorsunuz acaba
En iyisiRegl oldum canim yarin son günü galiba akışına bırakacağım artik
Iyi aksamlar bem bi kere oldum inanılmaz kaçınıyordu oyle boyle degil valla fitil ve krem vermişti doktor. Enfeksiyon olabilir mi seninki doktora gttin mi bu aradaHayırlı akşamlar arkadaşlar benim 1 haftadır beyaz akıntım var vajina mantarı için krem kullanıyorum ama akıntım devam ediyor arada bir oluyor beyaz su gibi mantardan dolayı mı böyle her hangibi kaşıntı yanma yok ama
Travogen kremi kullandım kaşıntı yok bende arada damla damla bildiğin süt gibiIyi aksamlar bem bi kere oldum inanılmaz kaçınıyordu oyle boyle degil valla fitil ve krem vermişti doktor. Enfeksiyon olabilir mi seninki doktora gttin mi bu arada
Beni de listeye ekleyebilir misin canımKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepiniziBat Tarihi yeterli
Ben adet olduğumu söylemiştim ama gözünüzden kaçmış demek. Ne yazık ki önümüzdeki ay görüşürüz insallahBat tarihi 12 13 14 Kasım olup sonuç bildirmeyen arkadaşlar sonuçları öğrenebilir miyim?
@Fatma mehdi
@Hadibakalimdemetakalin
@bynsym
@zeynepmuratselo
@Yolculuksever
@Hedossss
@Papatya3866
@Dijlej
Melikeben
@efsunyel
A ayisigi-28
@Gazel2110
@Kaderr27
Kuzu gerçekten mi? Test yaptın mı?Ben bu akşam itibari ile elendimyarın sökülür reglim.
Yapmadım canım ama anlıyorum regl geleceğiniKuzu gerçekten mi? Test yaptın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?