- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 30
Benim de hiç olmuyo yalnız değilsin cnmYok ya ovuluasyonla takip ediyorum onu, benim 2. Yumurta yok piyasada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de hiç olmuyo yalnız değilsin cnmYok ya ovuluasyonla takip ediyorum onu, benim 2. Yumurta yok piyasada
Peki düzeltimi değerleri birde ücret ne vermiştiniz gebelik olmadimiBenim eşim izmir ekol hastanesinde varikosel ameliyatı oldu geçen yıl ocakta doktorumuz 1 ay ilişki yasak demişti kaşık bölgesinde kesi olduğu için ama biz 15 gün ara vermiştik
Hayırlısı be canımBenim de hiç olmuyo yalnız değilsin cnm
Aldim yaaaa regl yogası ne masaj yaptım gelmedi birtürlü canimCanım soğandan o bn 28-32 gün arası olurum hep soğan kürü yaptığım ay 43.gün regl oldum regl yogası yaptım o gün regl oldum ilaç alma boşa
Yok canım zaten yeni dedi bir ay olmuştu. 6ayi geçmiş testleri vs istiyorlarYeniden istediler mi rahim filmi bende geçen ay çektirmiş tim bişey var mı diye bakmak için temiz çıktı
Benim de 10kasım, erken gebelik testi yaptım dayanamayıp, bembeyaz, moraller düşük tabi10 kasımcılar bol bol gazınız var mı psikolejim cok bozuk idare ediverin 10 kasımda gelecektim kendimi oyle şaapmıştım dayanamadim geldim
Benim de 10kasım, erken gebelik testi yaptım dayanamayıp, bembeyaz, moraller düşük tabi
valla senin canini sıkmış olamayim gecen ayda ben oyleydim gelen gelmistiBenim 9 Kasım gaz yok da uyku hali var çok yorgun halsizim oturduğum yerde uyuyacağım neredeyse birde belim ağrıyor ama hiç umutlu değilim bu ay geçen ay çok hazirlamistim kendimi
bendede var o tabikiii gebelige yormuyorum birde cok acikiyorum ben yaaYok canım benim de BAT 10 kasım bugün hafiften memelerde dolgunluk olmaya başladı onun dışında bir şey yok
Salaklık ya keşke yapmasaydım pffkiz dha 7 gun var yapmayin test falan
Heee iyi bari canım. Senden mutlaka haber bekliyorum bide not alırmısın ilaçlar testler ıvır zıvır ne kadar maliyet çıkacak bakalımYok canım zaten yeni dedi bir ay olmuştu. 6ayi geçmiş testleri vs istiyorlar
Tamam canım not alırım. Testler eşimle benim vers tıp merkezinde yaptırdık 1000₺ tuttu. Birde asilama için şuan 1060verdim kalanını aşılama günü alacaklarmis.sanirim iptal olma durumu olursa diye bu yumurtlama takibi ücreti dedi.Heee iyi bari canım. Senden mutlaka haber bekliyorum bide not alırmısın ilaçlar testler ıvır zıvır ne kadar maliyet çıkacak bakalım
Canım bu test bozuk ya sanırım.Eki Görüntüle 2945091
Kızlar bakar mısınız?
Kız sizin sonuçlaro ben bile bekliyorumBnde Bnde sonuçtan emin olsam da test yapmayı özledim
İncitmediysen gebelik de olabilir. Benim ilk başlayan belirtimdi çünküBenim bel agrim var ya bayadir gebelik degilse baska ne olabilir fikriniz var mi kizlar
Merhaba Arı sütü bal polen karısımını hangi marka kullanıyorsunuzNiye düzgün kullanmıyor ki çocuk istiyorsa kullanacak kızdım şuan biz takviye ilaç kullandık keçi boynuzu pekmezi iki tane de takviye kullandi 18 den 22 yükselmiş milyon ise 180 den 400 milyona çıkmış çok fark ediyor şuan ikimizde arı sütü bal polen karışımı kullanıyoruz eşimle . Düzgün kullanıldığı zaman artıyor
Aynen zaten bu ayda asla umutlu değilimvalla senin canini sıkmış olamayim gecen ayda ben oyleydim gelen gelmisti
Sizin BAT 1 kasım değil mi test yapmadın mı canımBenim bel agrim var ya bayadir gebelik degilse baska ne olabilir fikriniz var mi kizlar