- 1 Kasım 2021
- 461
- 362
- 53
- 28
Öyle vardır bı hayır ama üzüldüm umutluydum bu ay içinOlsun canim vardir bundada hayirlisi onumuzdeki ay takviyeler alırsın bolca
Aynen canım bu ay biraz dikkat edicem elimden gelenin fazlasıylaneyse kuzum sağlığın yerinde olsun, yumurtalar sende, bu ay dinlen, iyi beslen kendini güçlendir,sonraki aya bomba gibi giriş yap kuzum
İnşallah canım inşallah bu sabah hemen incire başladım adete on günüm kaldı yeni ay hormon ilaçlarını kullanmadan yumurtalar doktora ceee yapacak inşallahHayırlısı olsun canım uzulme bundada vardır bır hayır onumuzdekı ay belkı de cok daha güzel olacak senin için
Ayyy Allahim artsin inşallah haydi güzel haberler ver bize inşallah canimKızlar kanı verdim dua edin bana 14.10’da çıkıcak gösteriyo sonuç Allahtan hayırlısı
Hadi hayırlı sonuçlarını bekliyoruz inşallahKızlar kanı verdim dua edin bana 14.10’da çıkıcak gösteriyo sonuç Allahtan hayırlısı
evet ıncır cok faydalıymıs havucta catlatma ıcın. :)İnşallah canım inşallah bu sabah hemen incire başladım adete on günüm kaldı yeni ay hormon ilaçlarını kullanmadan yumurtalar doktora ceee yapacak inşallah
hadi hayırlısı canımm ,ınsallah cok guzel haberler verırsınKızlar kanı verdim dua edin bana 14.10’da çıkıcak gösteriyo sonuç Allahtan hayırlısı
Sonucun çıktı mı canım? İnşaAllah hayırlı haberlerle gelirsinKızlar kanı verdim dua edin bana 14.10’da çıkıcak gösteriyo sonuç Allahtan hayırlısı
canımmm ınsallaaahh ıkı gun sonra cok guzel sekılde artar, hayırlıısyla23.74 çıktı2 gün sonra tekrar kan tabiki Allahım onu bana bağışlasın inşallah yükselir
Amiincanımmm ınsallaaahh ıkı gun sonra cok guzel sekılde artar, hayırlıısylakacıncı gunun bugun ıgneden sonra
anladım kuzum , insallah hayırlısıyla artsınAmiinbenim iğenin 14. Aşılamanın 12. Günü
Ayyy Allahim artsin inşallah haydi güzel haberler ver bize inşallah canimKızlar kanı verdim dua edin bana 14.10’da çıkıcak gösteriyo sonuç Allahtan hayırlısı
Ayyyy inşallah harika yaaa, mikroçipli miydi aenin ay unuttum23.74 çıktı2 gün sonra tekrar kan tabiki Allahım onu bana bağışlasın inşallah yükselir
ayy harıka masallaaaahhh suphanaallahhh. cok sevındım kuzum.Arkadaşlar beta hcg 13 cü günde 73.38 cıktı çok mutluyum çarşamba tekrar tahlil verecem
Yok canım normaldi benimAyyy Allahim artsin inşallah haydi güzel haberler ver bize inşallah canim
Ayyyy inşallah harika yaaa, mikroçipli miydi aenin ay unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?