- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
İnsallahhh yavrun seninledir. Aminnben hikayemi kısaca anlatayım mı
42 yaşındayım şu an, aslında aklımda tedavi yoktu ama çok sevdiğim birisi aklıma girdi ve kendimi tekrar tedavide buldum
eşimle bende hiç bir sorun yok yani bilinmeyen infertivite, 14 yıllık evliyim ve ilk zamanlar ben sadece kontrol için doktora başlamıştım ve 6 aşılama 2 çatlatma olmuş oldum, bu 6 aşılama hep doktorun ısrarı ile olmuştu, o zamanlar Ankarada özel bir hastaneye gidiyordum, şimdiki aklım olsa o kadar yıpratmazdım kendimi, sonra hamile kaldım kendiliğinden , 3 ay kaldı karnımda sonra melek oldu yavrum, bir daha doktora gitmedim, şimdi iyi bir doktora gidiyorum ama o da baya bir yıpratıyor maddi olarak, mikroçip bilmiyordum ay bir ümit mi oldum, inşallah tutmuştur benledir diyorum ve hepimzin emekleri boş kalmasın inşallah
Annenin duasi kabul olur sen bize bolca dua et kuzummm ❤❤❤❤Rabbim hayırlısı ile nasip.etsin kuzum.,beklerken bile hamile kalan oluyirmus aşılamadan sonradualarimdasin
Evet ankaradakiler kime gidiyorsunuz?ben memorial aygül hocadayımYaa inşallah canım ankaradamisin hala bende ankaradayimhangi doktora gittin şimdi nereye diyorsun canim
Ben ankarada cok doktor gezdimEvet ankaradakiler kime gidiyorsunuz?ben memorial aygül hocadayım
İyi de iğneyi bite kendin alıp yapmadın Kİ ovtrelle yi burda 157 TL ben kendim yaptım pazartesi yaptım salı günü çatladı bugün de çipli aşılama oldum inşallah tutarAcayip bel bukturuyor, ben işi biraktim sirf aşılama için tedavi için, bu tutsun insallah güç yetmiyor valla, bir aşılamaya 3500 civari harcadik ve bundan once 2 kere de catlatma yaptirdim orda da igneler hep parali oldu
Ankaradan ayrilali uzun zaman oldu, simdi mersindeyim canim valla o zamanlar dikmende bir ozel hastaneye gidiyordum, doktorun adini unuttum da ben o zamanların bilincsizligi ile ne derlerse koyun gibi inaniyor yapiyordum, tup bebek den hep döndüm, bir türlü tup bebege gecme yapamadimYaa inşallah canım ankaradamisin hala bende ankaradayimhangi doktora gittin şimdi nereye diyorsun canim
Hep dualarimdasiniz gerçekten bu duyguyu tatmak istemek ne demek çok iyi anlıyorumAnnenin duasi kabul olur sen bize bolca dua et kuzummm ❤❤❤❤
İnşallah yaaa inşallahİnsallahhh yavrun seninledir. Aminn
Insallah ya Rabbim nasip eder de o güzel duyguyu tadarızHep dualarimdasiniz gerçekten bu duyguyu tatmak istemek ne demek çok iyi anlıyorumher namaz sonrası edeceğim birlikte bebislerimizi konuşuyor olacağız inşallah Allah büyüktür
19 mayis olabilir dikmen de büyüdümAnkaradan ayrilali uzun zaman oldu, simdi mersindeyim canim valla o zamanlar dikmende bir ozel hastaneye gidiyordum, doktorun adini unuttum da ben o zamanların bilincsizligi ile ne derlerse koyun gibi inaniyor yapiyordum, tup bebek den hep döndüm, bir türlü tup bebege gecme yapamadim
İnşallah kuzummInsallah ya Rabbim nasip eder de o güzel duyguyu tadarız
Igneyi ben aldim doktora götürdüm yapti, igne burda da 150 tl ama catlatma ignesi, ondam once yumurta büyütmeye igneler ayri fiyatİyi de iğneyi bite kendin alıp yapmadın Kİ ovtrelle yi burda 157 TL ben kendim yaptım pazartesi yaptım salı günü çatladı bugün de çipli aşılama oldum inşallah tutar
Ayy evet evet 10 yil yasadim ankaramda, ordan ayrıldım diye çok üzgünüm19 mayis olabilir dikmen de büyüdümtüp bebege nasip olmamış demekki Insallah gerek kalmadan bebiş gelir
Hım pardon kusura bakma onlardan hiç kullanmadım femera ilaçla büyüdü benimkiler çok şükürIgneyi ben aldim doktora götürdüm yapti, igne burda da 150 tl ama catlatma ignesi, ondam once yumurta büyütmeye igneler ayri fiyat
Doktorum iğneyi tercih etti bana ilac hic denemedik, sanirim garantiye almak istedi belkiHım pardon kusura bakma onlardan hiç kullanmadım femera ilaçla büyüdü benimkiler çok şükür
Nezaman yaptırdınız yani kaç gün oldu?Ben ankarada cok doktor gezdimen son medicana da süleyman hoca da Aşıla ma yaptırdım canim
Ben prof. Dr. zehra candan iltemir duvan a gittimEvet ankaradakiler kime gidiyorsunuz?ben memorial aygül hocadayım
8 kasım da yaptırdım canim bugün 9. Gün canim sen pekiNezaman yaptırdınız yani kaç gün oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?