Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gittiğinizde hangi testleri istediler?

Gittiğinizde hangi testleri istediler?
Canım ben gitmeden önce rahim filmi cektirmistim, eşim sperm örneği, sonra bize bir form verdiler içinde kan testleri var 8.9 kalem. Hiç virusu,TSH, Amh, hemogram vs. Onlari yaptırıp gittik

Canım ben gitmeden önce rahim filmi cektirmistim, eşim sperm örneği, sonra bize bir form verdiler içinde kan testleri var 8.9 kalem. Hiç virusu,TSH, Amh, hemogram vs. Onlari yaptırıp gittik
D vit bile baktilar benim hep dusuktu doktor gebelige engel bi faktor demisti sprey kullaniyorum tüm takviyelerini istiyorlar kısacası

D vit bile baktilar benim hep dusuktu doktor gebelige engel bi faktor demisti sprey kullaniyorum tüm takviyelerini istiyorlar kısacası
Aynen canım benim hep düşük d vitaminin öncesinden batirdifim testelere bakmadılar o yüzden d vitamini ve demir kullanıyorum düşük baya

Ben de özel bi yerde yaptırıcam zaten pahalı bi yer bir de ilaçlar ve testlerle baya masraf olacak belli ki. Artık tutsun da gelmez gözüme o para.
Benimde yaptırdigim yer baya pahalı diye öncesinde kontrole gittiğimde verdiler kağıdı bende bir tıp merkezinde yaptırdım.oradsn daha uyguna. Evet inşallah tutsun da
Ben de özel bi yerde yaptırıcam zaten pahalı bi yer bir de ilaçlar ve testlerle baya masraf olacak belli ki. Artık tutsun da gelmez gözüme o para.

Kabul ettiler mi bu şekilde bazı yerler kabul etmiyor diyorlardı.
Ettiler canım hatta onları secmemdeki en büyük etken hiç birşeye zorlamadilar illa burda ysotirin vs diye yaptırıp getirebilirsiniz dedi yada burdan fiyat alın dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…