- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
ayy gerçekten heyecan verici . iyi bari cumartesi de çalışıyorlar. aşılama sürecinde cinsellik yasaklanıyor mu eşlere kaç gün perhiz li gelsin diyorlarsımdı aradılar bu aksam 9.30 da çatlatma iğnesi olcakmısım yarın bısey yok. cumartesı sabah 8de aşılama olcam :) ayyy bır heyecan geldı . sımdı ıgneyı almaya cıkıcam ınsallah burdakı yakın eczanede vardır ya iş yerındeyım bide
Ben de yarın ilk muayene için gideceğim. 11.15 benim randevum da. Çok heyecanlıyım. Umarım ikimize de uğurlu gelir orasıYarın kontrole gidecem 10 çeyrekte yarın aşılama günü belli olacak Allah 'ın izniyle bakalım peki sen gittin mi doktora
Anestezisiz yaptın değil mi canım. Hayırlı olsun. Güzel haberler gelir inşaallahCanım simdi girdik eve 12 de islem basladi 1 saate yatirdi doktor bekledim oyle hic agri acı hic bir sey olmadı çok sükür bugun dinlen dedi yarın normal hayata geri dönebilirsin dedi iyiyim şükür hic kimse tedirgin olmasın o kadae basit bir islemmiş ki14 gun sonra kan testi beklemesi var simdi
Hayırlı olsun canımsımdı aradılar bu aksam 9.30 da çatlatma iğnesi olcakmısım yarın bısey yok. cumartesı sabah 8de aşılama olcam :) ayyy bır heyecan geldı . sımdı ıgneyı almaya cıkıcam ınsallah burdakı yakın eczanede vardır ya iş yerındeyım bide
Hayırlı haberlerin olsun inşallah cevizhanim. Dinlen güzelce kitap felan oku yat bir güzelCanım simdi girdik eve 12 de islem basladi 1 saate yatirdi doktor bekledim oyle hic agri acı hic bir sey olmadı çok sükür bugun dinlen dedi yarın normal hayata geri dönebilirsin dedi iyiyim şükür hic kimse tedirgin olmasın o kadae basit bir islemmiş ki14 gun sonra kan testi beklemesi var simdi
Güzel tatlı heyecanlar bunlar. Stres yapma sakın herşeyin güzel olacağını düşün. Allah kalbine göre verecek inşallahsımdı aradılar bu aksam 9.30 da çatlatma iğnesi olcakmısım yarın bısey yok. cumartesı sabah 8de aşılama olcam :) ayyy bır heyecan geldı . sımdı ıgneyı almaya cıkıcam ınsallah burdakı yakın eczanede vardır ya iş yerındeyım bide
Solda 21 sağda 17ve 18 vardı 3 tane yumurtam oluşmuştuKaç mm dı yumurtacıklar kuzum
Evet canim asilama yaptirdim 1.600 artı sperm yikama islemiyle 2200 tuttuaşılama mı yaptırdın canım . kaç yumurtan oluştu ne kadara yaptrıdın
Evet anesteziye karsi zaten doktorum rahim filmini bile kendisi cekmisti anestezi almadim bunda da almadim 3 dk surdu islem sadece spektrum takililinca hafif baskı hissediyorsun sonra normal 1 saat yatırdı masada sonrasi evdeyiz isteAnestezisiz yaptın değil mi canım. Hayırlı olsun. Güzel haberler gelir inşaallah
Ayy hadi hayirlisi olsun senin icinde canım güzel haberlerle hic tedirgin olma ağrı acı hic bir sey hissetmiyorsunsımdı aradılar bu aksam 9.30 da çatlatma iğnesi olcakmısım yarın bısey yok. cumartesı sabah 8de aşılama olcam :) ayyy bır heyecan geldı . sımdı ıgneyı almaya cıkıcam ınsallah burdakı yakın eczanede vardır ya iş yerındeyım bide
valla heyecanlandım suan ıgneyı arıyorum plazadakı eczaneye sordum depoya sorcaklar olmazsa hemen bır nobetcı eczaneden ıstemem ve aksam almam lazım. onuda sordum bugun esınızın bşalması lazım ded ama ılıskı olsun demedi.yada ben oyle anladım valla heyecandan. sonrasında aşılama gunune kadar olmasın dedı. sperm kendını yenılesın dedıayy gerçekten heyecan verici . iyi bari cumartesi de çalışıyorlar. aşılama sürecinde cinsellik yasaklanıyor mu eşlere kaç gün perhiz li gelsin diyorlar
ayyy ınsallah kuzum guzel haberler verelım hepımız. ay hiç agrı kısmını düşünmüyorum ya olur dayanırım agrısa da :)Ayy hadi hayirlisi olsun senin icinde canım güzel haberlerle hic tedirgin olma ağrı acı hic bir sey hissetmiyorsun
sperm yıkamaya ücret neden alıyorlar anlamıyorum. aşılamayı yapmak için onu yıkamaları lazım oda aşılama ücreti olur zaten . bu hastaneler soyacak yer arıyor yeminle. inşallah olur canımEvet canim asilama yaptirdim 1.600 artı sperm yikama islemiyle 2200 tuttu
ayy hadı guzel haberler alırsın ınsallah canım, amınnBen de yarın ilk muayene için gideceğim. 11.15 benim randevum da. Çok heyecanlıyım. Umarım ikimize de uğurlu gelir orası
o zaman 1,5 gün perhiz li falan olmuş olacak . az geldi bu süre bana hastane daha iyi bilir tabi @Ceviz hanim size ne kadar süre verdi hastane eşiniz içinvalla heyecanlandım suan ıgneyı arıyorum plazadakı eczaneye sordum depoya sorcaklar olmazsa hemen bır nobetcı eczaneden ıstemem ve aksam almam lazım. onuda sordum bugun esınızın bşalması lazım ded ama ılıskı olsun demedi.yada ben oyle anladım valla heyecandan. sonrasında aşılama gunune kadar olmasın dedı. sperm kendını yenılesın dedı
evet cok heyecan verıcıymıs gercekten,sagol canım benımmm evet ınsallah olumlu dusunerek dua ederek gırıcem ınsallahGüzel tatlı heyecanlar bunlar. Stres yapma sakın herşeyin güzel olacağını düşün. Allah kalbine göre verecek inşallah
Valla kuzum bi miktar gozden çıkarmıştık zaten özelde yaptırıyorum devletteki gunler bize uymazdı ne eşıme ne de bana hayırlısı olsun insallahsperm yıkamaya ücret neden alıyorlar anlamıyorum. aşılamayı yapmak için onu yıkamaları lazım oda aşılama ücreti olur zaten . bu hastaneler soyacak yer arıyor yeminle. inşallah olur canım
2 gün öncesi bizimde iliski olmuştu doktorum önermedi ama illa iliski olsun diye 82 milyon olmuş yıkamayla 61 milyon kalmış 61 le aşılama oldu bizimo zaman 1,5 gün perhiz li falan olmuş olacak . az geldi bu süre bana hastane daha iyi bilir tabi @Ceviz hanim size ne kadar süre verdi hastane eşiniz için
Ağrı aklına gelmiyor ben ekrana bakıp durdum sürekli ultrasonla bakıyordu enjekte ederkenayyy ınsallah kuzum guzel haberler verelım hepımız. ay hiç agrı kısmını düşünmüyorum ya olur dayanırım agrısa da :)
Peki rahim filmi mi daha zordu aşılama mı?Evet anesteziye karsi zaten doktorum rahim filmini bile kendisi cekmisti anestezi almadim bunda da almadim 3 dk surdu islem sadece spektrum takililinca hafif baskı hissediyorsun sonra normal 1 saat yatırdı masada sonrasi evdeyiz iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?