Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayy gerçekten heyecan verici . iyi bari cumartesi de çalışıyorlar. aşılama sürecinde cinsellik yasaklanıyor mu eşlere kaç gün perhiz li gelsin diyorlar

Anestezisiz yaptın değil mi canım. Hayırlı olsun. Güzel haberler gelir inşaallah

Hayırlı olsun canım

Hayırlı haberlerin olsun inşallah cevizhanim. Dinlen güzelce kitap felan oku yat bir güzel

Güzel tatlı heyecanlar bunlar. Stres yapma sakın herşeyin güzel olacağını düşün. Allah kalbine göre verecek inşallah

Anestezisiz yaptın değil mi canım. Hayırlı olsun. Güzel haberler gelir inşaallah
Evet anesteziye karsi zaten doktorum rahim filmini bile kendisi cekmisti anestezi almadim bunda da almadim 3 dk surdu islem sadece spektrum takililinca hafif baskı hissediyorsun sonra normal 1 saat yatırdı masada sonrasi evdeyiz iste

Ayy hadi hayirlisi olsun senin icinde canım güzel haberlerle hic tedirgin olma ağrı acı hic bir sey hissetmiyorsun

ayy gerçekten heyecan verici . iyi bari cumartesi de çalışıyorlar. aşılama sürecinde cinsellik yasaklanıyor mu eşlere kaç gün perhiz li gelsin diyorlar
valla heyecanlandım suan ıgneyı arıyorum plazadakı eczaneye sordum depoya sorcaklar olmazsa hemen bır nobetcı eczaneden ıstemem ve aksam almam lazım. onuda sordum bugun esınızın bşalması lazım ded ama ılıskı olsun demedi.yada ben oyle anladım valla heyecandan. sonrasında aşılama gunune kadar olmasın dedı. sperm kendını yenılesın dedı

Evet canim asilama yaptirdim 1.600 artı sperm yikama islemiyle 2200 tuttu
sperm yıkamaya ücret neden alıyorlar anlamıyorum. aşılamayı yapmak için onu yıkamaları lazım oda aşılama ücreti olur zaten . bu hastaneler soyacak yer arıyor yeminle. inşallah olur canım

o zaman 1,5 gün perhiz li falan olmuş olacak . az geldi bu süre bana hastane daha iyi bilir tabi @Ceviz hanim size ne kadar süre verdi hastane eşiniz için

sperm yıkamaya ücret neden alıyorlar anlamıyorum. aşılamayı yapmak için onu yıkamaları lazım oda aşılama ücreti olur zaten . bu hastaneler soyacak yer arıyor yeminle. inşallah olur canım
Valla kuzum bi miktar gozden çıkarmıştık zaten özelde yaptırıyorum devletteki gunler bize uymazdı ne eşıme ne de bana hayırlısı olsun insallah

o zaman 1,5 gün perhiz li falan olmuş olacak . az geldi bu süre bana hastane daha iyi bilir tabi @Ceviz hanim size ne kadar süre verdi hastane eşiniz için
2 gün öncesi bizimde iliski olmuştu doktorum önermedi ama illa iliski olsun diye 82 milyon olmuş yıkamayla 61 milyon kalmış 61 le aşılama oldu bizim

Evet anesteziye karsi zaten doktorum rahim filmini bile kendisi cekmisti anestezi almadim bunda da almadim 3 dk surdu islem sadece spektrum takililinca hafif baskı hissediyorsun sonra normal 1 saat yatırdı masada sonrasi evdeyiz iste
Peki rahim filmi mi daha zordu aşılama mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…