• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar 1.aşılama nasip değilmiss şimdi bugün 2.için başladık doktorum klomen 1.de gün de 2 tane vermişti şimdi günde 3 tane iç dedi bakalım i sallan hayırlısı olur genişlerimizle sağlıkla elimize aliriz🤲😍

Hsg şart koşuyorlar mı? Ben Ocakta oldum bi kere tekrar olmak istemiyorum 😒 Onu sayarlar mı acaba

Üzerinden çok zaman geçmiş ama sorunuzu görünce yanıtlamak istedim. Belki siz yantı çoktan almışsınızdır tüm topici okuyamadım :) ben geçtiğimiz hafta hsgnin geçerliliğini zeynep kamil doktorlarına sordum. Çekilen hsg 5 yıl geçerliymiş arkadaşlar. Doktor 1. Ağızdan yanıtladı 👍🏻

Bazılarında yok ama yinede gebe kalanlar var endişe etme canım inşallah rahim verir hayırlısıyla 😊🤲
Bu 2. Aşılama ve içmedigim ot su kalmadi. Midem bulana bulana soğan suyu içtim. 1. Sini devlette oldum 2. Sini özelde hiçbir sorun yok ama gelmiyor sıpa

Kızlar 0.1 çıktı 😔 artık bir süre kendimi toparlayıp tüp bebek deneyeceğim
Bak şimdi toparlanman lazım. Seneler sonra çocuklarımız olduğunda bu sayfada gene konuşacağız. Olmayanların şimdi çocukları var. Siteye yazan yok. Zamannnn her şeyin ilacı

B3n folik asit ve devit 3 kullandın onun dışında hiç birseyi kullanmadım inşallah ALLAH isteyen herkese nasip etsin amin🤲

Bak şimdi toparlanman lazım. Seneler sonra çocuklarımız olduğunda bu sayfada gene konuşacağız. Olmayanların şimdi çocukları var. Siteye yazan yok. Zamannnn her şeyin ilacı
Amin canım inşallah 😔 ben şimdi bi süre ağlarım ama sonra adet zamanı gelip geçince allahtan yine bi güç bi heves bi umut geliyo

Ben ay başını bekliyorum adet olup hastaneye gitmek için ama bu umut ya olmayım mucize olsun diye de dua edip duruyorum 🤲

Amin canım inşallah 😔 ben şimdi bi süre ağlarım ama sonra adet zamanı gelip geçince allahtan yine bi güç bi heves bi umut geliyo
Aynen ole canm Bnde 2 gün icim çıkana kadar agladim hastalandım bugün doktora gittim ve dewam hayat dewam ediyo olucak🙏

Back