- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
inşallaaahhh yüksek cıkar Allah hayırlısıyla nasıpp etsınKızlar kan testimin sonucu 2 saat sonra çıkacak. 2 buçuk senedir 0.1 sonucu görmekten yıldım dua edin 5 in üstünde bir değer göreyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallaaahhh yüksek cıkar Allah hayırlısıyla nasıpp etsınKızlar kan testimin sonucu 2 saat sonra çıkacak. 2 buçuk senedir 0.1 sonucu görmekten yıldım dua edin 5 in üstünde bir değer göreyim
İnşallah pozitif çıkacakKızlar kan testimin sonucu 2 saat sonra çıkacak. 2 buçuk senedir 0.1 sonucu görmekten yıldım dua edin 5 in üstünde bir değer göreyim
Sağol canım bennde hiçbir yokCanım ilk günleri karin agrım vardı baya göğüs ağrısı sarı akıntı şimdi karin agrım yok sadece göğsüm şişmiş o kadar iyi geçti çok şükür allahım sizlerede nasip etsin inşallah.
Amin inşallah İsteyen herkese Rabbim nasip etsin içinden bizleri de ayırmasınSağol canım bennde hiçbir yok
Hsg şart koşuyorlar mı? Ben Ocakta oldum bi kere tekrar olmak istemiyorum Onu sayarlar mı acaba
Bu 2. Aşılama ve içmedigim ot su kalmadi. Midem bulana bulana soğan suyu içtim. 1. Sini devlette oldum 2. Sini özelde hiçbir sorun yok ama gelmiyor sıpaBazılarında yok ama yinede gebe kalanlar var endişe etme canım inşallah rahim verir hayırlısıyla
Bak şimdi toparlanman lazım. Seneler sonra çocuklarımız olduğunda bu sayfada gene konuşacağız. Olmayanların şimdi çocukları var. Siteye yazan yok. Zamannnn her şeyin ilacıKızlar 0.1 çıktı artık bir süre kendimi toparlayıp tüp bebek deneyeceğim
Amin canım inşallah ben şimdi bi süre ağlarım ama sonra adet zamanı gelip geçince allahtan yine bi güç bi heves bi umut geliyoBak şimdi toparlanman lazım. Seneler sonra çocuklarımız olduğunda bu sayfada gene konuşacağız. Olmayanların şimdi çocukları var. Siteye yazan yok. Zamannnn her şeyin ilacı
Siz hangi sehirdesinizayyyy çok sevindim valla hemen okudum bir fatiha sana, bende tüp bebek mi yaptırsam adet olunca diye düşünüyorum, maliyet ne olacak gideceğin yerde canım
Amin canım inşallah ben şimdi bi süre ağlarım ama sonra adet zamanı gelip geçince allahtan yine bi güç bi heves bi umut geliyo
biz dert ediyoruz ama o vaktini bekliyor. Nasip üzülmeAmin canım inşallah ben şimdi bi süre ağlarım ama sonra adet zamanı gelip geçince allahtan yine bi güç bi heves bi umut geliyo
Aynen ole canm Bnde 2 gün icim çıkana kadar agladim hastalandım bugün doktora gittim ve dewam hayat dewam ediyo olucakAmin canım inşallah ben şimdi bi süre ağlarım ama sonra adet zamanı gelip geçince allahtan yine bi güç bi heves bi umut geliyo
Benim de rapor hakkım yok bir çocuğum olduğu içinhaber ederim canım ama tıp fakiltelerinin tüp bebek merkezleri varsa daha uygun oluyor ve rapor hakkı olanlara daha da düşüyor, benim rapor şansım yok yaştan ötürü
ben mersindeyimSiz hangi sehirdesiniz